sensiblecim
izin kullanmassa 5.5 ay
Hahaha....Ayyy aşk oLsun hepimizde işaLLah..
Bende bu gece aşkımı gördüm rüyamda evLeniorduk..
kendimi geLinLik içinde gördüm ...
Du bi bakem Neymiş anLamı ....
Rüyasında GeLinLik giyen kişi Bekarsa Hemen evLenirrr.... Ben demekki hemen evLencem kaydirigubbakcemile3
Nilüfer Bende Nergis...
görümcemin adı niLüfer kaydirigubbakcemile3
ben dedektif gibi çalışıyorum öncekindede böyleydi şans diyebiliriz Allah bi yerden çıkarıyo karşıma ben muhasebeciyim onlar zekamı hafife alıyo bir kere gördüğüm rakamı ömrüm boyunca unutma kredi kartı şifresinden yola çıktım anlıcan gerçi dedektiflik pek iyi olmuyo herşeyi görüyorsun canın sıkılşıyo bide açığa vuramıyorsun
söyLemez oLarmıyım kısss..
çok severim görümcemi...
bende 86'lıyım bu arada...
tabikide ayşe abla diyebilirsin kuzummm Şeniz
nergis iyisin heee :jeyyar:
evet beraberken vermedi şifreyi ama ben zaten giriyordum haberi yoktu yoklama çekmiştim :) vermediği daha iyi ayrılınca değiştirirdi şimdi bilmiyom diye rahat ama ben herşeyini görüyom yok kısa süreli gibi değil pek bakalım keşke öyle olsa geri gelse
Evet Canım boğa burcuyum
aşkımda TunceLide askerLik yapıo....
badem gözlüm arıyoooooooooooooo
yahu amma abarttınız be o kadar ing gerekmiyorki bunun için valla msn verin uzaktan yardımla kurayım pcnize, yada resimli anlatım yapayım sırnaşık şey
oynaması da çok kolay öyle özel bi ing istemiyor ki
apartman life yok bende nightlife var sadece :çok üzgünüm:
bende bu gece ömerimi gördüm rüyamda çok güzeldi
gerçi akşam msn de konuştuk ondan etkilendim herhlade ama o benim ben oduğumu bilmiyor beni başkası olarak biliyor msn de onun için adres açtım ceyda diye tanıyo beni
Rüyasında GeLinLik giyen kişi Bekarsa Hemen evLenirrr.... Ben demekki hemen evLencem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?