Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde azcık eltiye öyle şeyim var ama bakalım daha ev de olupta kaşık tıngırdatmadan kimse kimseyi tanımazmı annem öyle der hemen.. bırak yaa sende o kız için neden sevgiline aranı bozuyorsunki sen oda deki o kız gerçeten iyi biri olabilir çünkü onu sen öyle tanıyorsun ben daha tanımadıgım için bana böyle geldi de ama benım de görduklerim düşündükelrimi yabana atma de sonuçta görüyorumki düşünüyorum senın yenıde benım anlatıklarım kulagına küpe olsunde o kız içinde senınle aramı açmak istemıyorum de..
aynen nergis benım dana da öyle sabah olunca arar sanki hiç bişey olmamış gibi ne alaaa memleket..
kız asi benım ev arkadasın ömru hayatında hiç erkek arkadası olmamış o uusden sorun olmazdı ahahahah![]()
meltem geçmişe mi daldın kuzucum yazmadın
nergisim yat hadi iyi gecelerr yarın görüşürükk:....
ay evet şekerim geçmişi okudum a.s
ama biri bana özet geçsin kim bu rukiye kaşınan biri bi tek onu anladım kötükedihüsoklava:
tamam nergisim ii geceler.. asicim gönderirsin canım çünkü 15 ay boyunca inan nesef almadan emir alıyorlar rahat hazırol rahat hazırol diye:)