evet böceğim dağıtıma geldiğinde 63tüm şimdi 61 olmuşum :lepi:
fazlam olmaz mı kuzum ya, bikinili resme bakarak konuşuyosan o geçen yazdan kalma resim. yazın iiniyo kışın şişiyorum ben sırnaşık şey
bu ara buraya bizim esas tayfadan pek takılan yok zati neden bilmiyorum :sm_confused:
Allah seni ni etmiye kız, bende lol kısmından anladım gülme olduğunu, bide ilk gülmeye başlarken ağzını açıyo, öyle ağlayan yoktur heralde sırnaşık şey
sLm kızLarrr Nabersiniz bakaLım...
herkese günaydın kızlar :ecrin_bebek: kız meltem sen nasıl kalktın dün sabaha kadar açıktın vallahi :)
Bende iyiyim kuşum VaLLa nasıL oLayım işte takıLıom öyLe
iyiyim tatlım kendimle uğraştım baya. ağda şu bu bakım.. çünki bugün iş başım benim yoğun olucak hemde çok yoğun :1shok: kendime zaman bulamayacagımı bildiğim için yapayım dedim geç yattım .. zaten zor kalktım... kahvaltı yapa ypa szinle yazışıyorum zaten :) sen nasılsın
Hem kahvaLtı yapıp Hem bizimLemi yazışıon maşaLLah canım valla
Ne becerikLisin ..
çatLak ...
Bende iyiyim asicim vaLLa Ne oLsun işte biLdiğin gibi..
aşkımLa konuyu konuştuk haLLettik vaLLa Ne oLsun iştee..
Dedim yakın oLma o karıyLa dedim oda tamam hayatım dedi..
umrumda oLmazki o benim dedi..
Ben seni seviorum dedi
iyiyim canım ne olsun var ya şu ağdayı bi ben beceremedim
ne iş başısı kız işe mi başladın ne işi:uhm:
herkese günaydın kızlar :ecrin_bebek: kız meltem sen nasıl kalktın dün sabaha kadar açıktın vallahi :)
sLm kızLarrr Nabersiniz bakaLım...
evet canım :) 1 yıldır kend, mesleğimle ilgili bir iş bulamayınca ortalıkta kalınca bene garsonluk yapıyorumbeyoğlunda oturduğum yerde.. zaten yaklaşık 4 aydır iş bulamıyordum. bulsamda asgari ücret yok bu felan deyip 1 gün sonra kaçıyordum dediklerini duyunca.. bu günlük 50 olunca kalmak istedim :) ama 12 saat oda.. hihiihh napalım ya zaten az çalışcagım bu tatil için... yoksa mesleğimi yapmak istiyorum bunu değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?