mervecim bizde önceki geceden dun öğlene kadar atıştık.. neden bilmiyorum ama son gunlerde çok bunaltıcı oluyorlar ama sonra ben anlattıkça o benım haklı oldugumu anladı ve haklısın aşkım kusura bakma dedi.. sanırım bu günlerde çok sıkılıyorlar o yusden böyle oluyor
kızlarrr bana gelın temızlık yapalım hadı yoruldum valla anca cene yapıyonuz :1closedeyes:
hayirli cumalar sekerler nasilsiniz a.s.
safaklari azalan arkadaslar heycan ne durumda kaydirigubbakcemile3
iyiyimmm sanırımm ama sinirlendiriyo işte birazz son günler oluncaaaa senden nbr
nıye haber vermıyon kızım bı el atardık
neden hevindüğünden sonra niye yaaa 2ay yani bu anlamdım?
canim vize alabilmesi icin dil kursuna gitmesi gerek,
bizde nikahtan sonra düsündük hesapladik mayisin 4ünde yeni bi kurs basliyor ona girerse 2 ayda bitirir dügüne kadar vize islemleri halolur beraber döneriz dedik,
ama cok pahali kurs, 1000 tl :çok üzgünüm: askimda parayi denklestirememis, kriz yüzünden isleride bozuk tekstil sonucta en cok kriz o sektörü vurdu galiba. :çok üzgünüm:
eger agustos kursuna gidebilirse dügünden sonra beraber dönebiliyoruz, ama dügün icinde para toplamasi gerek nasil olcak bilmiyorum ben vereyim diyorum biraz kabul etmiyor sende orda ev tutup evi dösiceksin diyor :çok üzgünüm:
o saatte uyuyosundur diye şettmedim şekerim 10flndı sengözlerimebaksanab
taksit yapsa olmuyormu canım kursu? oda haklı sende ev döşiceksin orada kolya degilvalla ben ebımden biliyorum abımde yengemle sizimki giibi evlendi ama biz çok destek olduk ömrümüzden ömür gtti turk parasını euroya çevirdik borcu öyle ödedik valla canımız çıktı ama çok şükür mutlu olsunlarda unutuluyor herşey.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?