Sevdiğini özleyenler buyurun

benmkisi uykusunu alamamış bana çatıyo he konuştuk şimdi deli etti
canı sıkılıyomuş bi bitirse de gelseydi üfff ....şafak 19

aynen asicim bide finaller 28 inde bitiyo benım onu görmem 30 u bulacak heralde:) olsun ya neyapalım artık nasipten öte köy yok..

mervecim bizde önceki geceden dun öğlene kadar atıştık.. neden bilmiyorum ama son gunlerde çok bunaltıcı oluyorlar ama sonra ben anlattıkça o benım haklı oldugumu anladı ve haklısın aşkım kusura bakma dedi.. sanırım bu günlerde çok sıkılıyorlar o yusden böyle oluyor

azaldı cicim sıkılma:)

son günler:):)

olsun nasip güzelim ya rahat rahat görüşün bakalım hem kafan rahat olur:)

Son düzenleyen: Moderatör:

evet yaaa bi de benmkinin tam çıkış tarihi bellli değil.
pzt günü asılcakmış liste
sıcaklar başlamış orda doğu olunca
kendi sıkılıyo beni de sıkıyo
son günler zor gerçektenbenneyaptımki

mervecim ama hataları
nı bizi üzdüklerini de çok iyi biliyorlar bilerek yapıorlar sanki..ondan sonrada özür diliyorlarr.. çok hakkımıza giriyorlar çok..

hııı bide bana suç buluyo pehh
git uyu dedim günler çabuk geçer böylelikle kaydirigubbakcemile5
sağol deliboncuk :)

kızlarrr bana gelın temızlık yapalım hadı yoruldum valla anca cene yapıyonuz :1closedeyes:

hayirli cumalar sekerler nasilsiniz a.s.

safaklari azalan arkadaslar heycan ne durumda kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bana gelın temızlık yapalım hadı yoruldum valla anca cene yapıyonuz :1closedeyes:

dogru sölüyon kuzum da ben de sabah yaptm çene çalmym yalnız alkisalkisalkis

hayirli cumalar sekerler nasilsiniz a.s.

safaklari azalan arkadaslar heycan ne durumda kaydirigubbakcemile3

iyiyimmm sanırımm ama sinirlendiriyo işte birazz son günler oluncaaaa senden nbr

iyiyimmm sanırımm ama sinirlendiriyo işte birazz son günler oluncaaaa senden nbr

bilerek üzmüyordur canim oda heycanlidir simdi bunalmistir belkide alttan almaya calis sen cok az kaldi bak hem kavusmaniza

ay ben yine stres moduna girdim, bu kriz var ya sebebim olcak benim parasizlik yüzünden dügünümüzden sonra yine iki ay falan ayri kalcaz gibi görünüyor senağlama

neden hevindüğünden sonra niye yaaa 2ay yani bu anlamdım?

canim vize alabilmesi icin dil kursuna gitmesi gerek,
bizde nikahtan sonra düsündük hesapladik mayisin 4ünde yeni bi kurs basliyor ona girerse 2 ayda bitirir dügüne kadar vize islemleri halolur beraber döneriz dedik,
ama cok pahali kurs, 1000 tl :çok üzgünüm: askimda parayi denklestirememis, kriz yüzünden isleride bozuk tekstil sonucta en cok kriz o sektörü vurdu galiba. :çok üzgünüm:
eger agustos kursuna gidebilirse dügünden sonra beraber dönebiliyoruz, ama dügün icinde para toplamasi gerek nasil olcak bilmiyorum ben vereyim diyorum biraz kabul etmiyor sende orda ev tutup evi dösiceksin diyor :çok üzgünüm:

taksit yapsa olmuyormu canım kursu? oda haklı sende ev döşiceksin orada kolya degil valla ben ebımden biliyorum abımde yengemle sizimki giibi evlendi ama biz çok destek olduk ömrümüzden ömür gtti turk parasını euroya çevirdik borcu öyle ödedik valla canımız çıktı ama çok şükür mutlu olsunlarda unutuluyor herşey.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım..

oy canım Allah kolaylık versin.taksit yapabılse keşke kursu

iki taksitli yapiyorlarmis canim, 500ü hemen istemisler kayit yaptirirken, kalan 500üde bi iki hafta sonraya. denklestirememis borcda istememis kimseden aileside veremiyor isyeri cok durgun is yok para yok diye, bakalim üc ay sonraki kursa yazdircaz artik insallah o zaman olur :Saruboceq:

amin canim cümlemizin insallah :Saruboceq:

Allah abinle yengeninde mutlulugunu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…