Sevdiğini özleyenler buyurun

bizim dünkü tartışma konumuz :bbo: kafamçokkarıştı senağlamasenağlama

ben kalmadım ama gece orada kalsam herhal ayrılmıştık şimdiye...
ama kalmam zaten ya, o kadar yakın değil :)
kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 hatırlıyorum bende kaydirigubbakcemile3

asi de ara ara gelebiliyo sanırım canım. yazın böyle geçiyo kışın daha koyu sohbetler çıkıyo galiba zemuszemus

Ewett aklıma sen geldin sonra nisancım ama düzeldi ya ona bak sen:lepi: yerimseniben opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 hatırlıyorum bende kaydirigubbakcemile3

asi de ara ara gelebiliyo sanırım canım. yazın böyle geçiyo kışın daha koyu sohbetler çıkıyo galiba zemuszemus

kaydirigubbakcemile3

Asi cok özletti kendini ama :sinifsinif:
Sen kanadaya gitcektin bi ara gittinde geldinmi ordamısın yoksa hala?

canlarım tam güzel toplandıkkk ama benim çıkmam lazım...

yarın ablamı doktora götürücem, sabah, o yüzden bıcı bıcı yapıp yatmam lazım...

dün gece de üzüntüden uyuyamadım biliyosunuz....

gidim şimdicik...hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm........

şafak 393
:içelim: hihoyyyt

Nisanım bebisim noldu size tartısmıssınız :1shok:
ama Allaha sükür gecmis bitmis, ah enisteyede kızamıyorum ya cok özlüyor belli :çok üzgünüm:
Allah askerlerimizin yardımcısı olsun, tez zamanda sevdiklerine kavustursun Amin :Saruboceq:

evet canım kötü anlar yaşadık, kalbim sıkıştı yemin ederim ölücek gibi oldum... mafoldumben
ama geçti..bir daha yaşamayız, kimseler de yaşamasın inşallah hevinim...

öpüyorum kocamann! :)
Şeniz :1hug:

Pfff komsu geldi oturmaya hemde bu saatte, ben size geceleri hic mi katılamıcam ya :umursamaz: :gitme:

iyi geceler canlarım Allaha emanet olun, fazla kaynatmayın resimde eklemeyin emi sonra yarın deliye dönüyoruz bisey göremedik diye :a015:

sizi seviyorumm Şeniz

:gitme:

Amin bitanem, Allah hicbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın, agzımızın tadı bozulmasın :Saruboceq:

rüyanızda sevdiginizi görün kızlar iyi geceler

şafağın 8 mi :1shok: maşallah yaa :gitme:

İnanamıyorum ama 8 evett Allahımm bugüneride görürmüyüm diyodum şafak 300lerde 200lerdeyken ağlayıp zırlayıpmafoldumben
Ama şimdik sevinçden mutlulukdan ağlıcamm son 8 gün:lepi:
Allahım tüm bekleyenleri sevdiğine tez zamanda sağ salim kavuştursun inşşş:Saruboceq:​

Bende çıkıyorum kızlar yatıp uyuyimm da sevdiğimii rüyamda göreyimm:kedi: ahh ahhh rüyalar gerçek olacakk son 8 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi: delikafadulden

kaç gün geçmiş betüşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…