Sağol Nisanımmm aminnn kızz :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Akşam üzeri konuştuk aşkımla arkadaşım çağırmıştım iş çıkışı ona gittim oturdum kaldım sonra evimizn hemen karşısında evleri. Aşkım aradı deedim arkadaşımdayım diyoki saat kaçkaydirigubbakcemile3 bende ama aşkım bak camdan bakınca evimizi görüyorum hemen karşımızda dedim:kedi: Diyoki ama ben burdan bakınca karşımda seni göremiyorumm aşkım çok takılma diyokaydirigubbakcemile3 delü yaa çok datlü maşallh allah bozmasın neşesi yerinde:lepi: zemuszemus
haftaya gidicem zatenn :)) :lepi: mehtap 8 :lepi:
tören 30 ağustosta değilmiş bir gün öne alınmış hihoyyyt
Sizin mehtap kızınız 8 bizimde şafak oğlumuz 8 kız:lepi: aynı zamanda kavuşcaz sevdiceğimize opuyorumnanaktan
Meltemim özletme kendini be gülüm, aa hatırlıyorumda ne sohbetler dönüyordu sen varken burda, Allah'ım bi araba konusu acılmıstı hani neydi o ya :roflol:
canım benim yeni arkadaslar katıldı aramıza, bende cok sık ugrayamıyorum ama girersem illaki buraya yazıyorum, cogu kızlarla sohbet etmedim bende ama hepimizin derdi aynı degilmi, özlüyoruz hemde cook :gitme: sende gel artık, bak asimde gelmis, dolup tasalım yine :lepi:
bizim dünkü tartışma konumuz :bbo: kafamçokkarıştı senağlamasenağlama
ben kalmadım ama gece orada kalsam herhal ayrılmıştık şimdiye...
ama kalmam zaten ya, o kadar yakın değil :) kaydirigubbakcemile2
Sizin mehtap kızınız 8 bizimde şafak oğlumuz 8 kız:lepi: aynı zamanda kavuşcaz sevdiceğimize opuyorumnanaktan
Ewett aklıma sen geldin sonra nisancım ama düzeldi ya ona bak sen:lepi: yerimseniben opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 hatırlıyorum bende kaydirigubbakcemile3
asi de ara ara gelebiliyo sanırım canım. yazın böyle geçiyo kışın daha koyu sohbetler çıkıyo galiba zemuszemus
Nisanım bebisim noldu size tartısmıssınız :1shok:
ama Allaha sükür gecmis bitmis, ah enisteyede kızamıyorum ya cok özlüyor belli :çok üzgünüm:
Allah askerlerimizin yardımcısı olsun, tez zamanda sevdiklerine kavustursun Amin :Saruboceq:
evet canım kötü anlar yaşadık, kalbim sıkıştı yemin ederim ölücek gibi oldum... mafoldumben
ama geçti..bir daha yaşamayız, kimseler de yaşamasın inşallah hevinim...
öpüyorum kocamann! :) Şeniz :1hug:
şafağın 8 mi :1shok: maşallah yaa :gitme:
bebeler badem gözlüm msn ye geliyor öpüyorum koskocamannnn
:gitme:
Amin bitanem, Allah hicbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın, agzımızın tadı bozulmasın :Saruboceq:
rüyanızda sevdiginizi görün kızlar iyi geceler
İnanamıyorum ama 8 evett Allahımm bugüneride görürmüyüm diyodum şafak 300lerde 200lerdeyken ağlayıp zırlayıpmafoldumben
Ama şimdik sevinçden mutlulukdan ağlıcamm son 8 gün:lepi:
Allahım tüm bekleyenleri sevdiğine tez zamanda sağ salim kavuştursun inşşş:Saruboceq:
kaç gün geçmiş betüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?