Sevdiğini özleyenler buyurun

maşallah maşallah canım ya
en acilinden darısı bizim de başımıza :Saruboceq:

amiin amin :Saruboceq:

herkes çıkıyo bende çıkayım bari
hepinise iyi geceler kıslarr
:gitme:

:dilcikar: :dilcikar: hökela

11 aydırr hasretim herşeyine sıcaklığını kokusunu özledim bee ablaa şu saatten sonra şımarcamm bol bol hele bi gelsin bide o zman görünnndelikafadulden geçen 11 ayın açısııııııııı bunlarrr zaferrrr yakınnnn çok mutluyumm allahım sağ salim kavuşalımmmm:Saruboceq:

badem gözlümle msn de konuştuk
çok keyifliyimmm hihoyyyt
ee yaşasın o zamannn :lepi:
Ben qeldimm ballarımm =)opuyorumnanaktan

Aşkımm bebeğim inşallah yarın çarşıya çıkıcakk =):asigim:

benimkide pazar inşallahh :Saruboceq:

kızlar ben yarın balıkesire gidiyorum.1 hafta falan yokum :1no2: arkadaşlardan falan girerim belki.şimdiden özledim bak sizii senağlama

oooooooooooooooo yarın msn de görüşürsünüz mervoşum

Ablacımm biz çok msnde görüşmüyoruzz....Benım zaten kameram yok oda bildiği için aç demiyooo =) bende görünce kötü oluyorum o yüsden bende açtırmıyorum =) nette ayrı bi işi varsa qeliyo yoksadaa uzanıyoo koltuğaa acıyoo tv yii müzik dinliyo ve benımle konusuyoo =)hihoyyyt:jeyyar:hihoyyyt

ee yaşasın o zamannn :lepi:

benimkide pazar inşallahh :Saruboceq:

kızlar ben yarın balıkesire gidiyorum.1 hafta falan yokum :1no2: arkadaşlardan falan girerim belki.şimdiden özledim bak sizii senağlama

aaa olsun canım yaa ne için gidiyosun bilmiyorum ama değişiklik olur =)
Bu kk iyice bağımlılık yaptı =)
Hem şafağında atarr =)
Buqun kuzenım ablam ben oturuyorumm =) Dedimki kkde arkadaslar benı merak etmıslerdir nıye gırmedı dıye soruyolardır bırbırrlerıne dedım =) Bana güldülerr =)
Bilseler burdakı ortamı sıcaklığı ahh ahhh =)
Hiç davet etmıyorum valla onları ben sızlen mutluyumm =)
:lepipuyorumnanaktan:lepipuyorumnanaktan

evet bi yandanda öyle cnm.arkadaşlarımı falan görücem iyi olucak ama sizleride özlücem.kesin girerim ben arkadaştan :lepi:

Ya uyumayı düşünmüyodum ama sanırım uyumam lazım sabah askımın telıyle uyanıcam süper yahu=)
Ben birazdan kaçarimm =)

Joeycım bızde senı özlıycezz emın ol yanıı =) Ama 1hafta senı beklıyelım derken bızde şafak atıcaz=)
Anamm herseyden kendıme pay cıkarıyorumm=) çok kötü oldum ben cok

sağol cicimmm arada aşk olunca kendine pay çıkar tabi cnmm :asigim: bend egidiyorum kızlar öpüyorum sizi çok en kısa zamanda görüşmez dileğiylee askerlerinizle arayı açmayın klava: çawwwwwwwwwww :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…