Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy ne güsel ablamm...benim yarim giremiyor hiçç...:a015:

ama az önce konuştuk, sesi güzel geliyordu...bu gece nöbeti yok çok şükür uyuyabilecek...

ben onun huysuzluğunu da yerimmmmmm...aşıkımmm :asigim: :asigim:

gelin gelinn :umursamaz:
biz yokken koyu sohbet edersiniz resim eklersiniz dimi
:dilcikar:

Aprilimmmmm Şeniz Ayse ablammmn Şeniz
hosgeldiniz

kızlarrrr güzel bir haber aldım
tören 30 ağustosta değilmiş bir gün öne alınmış hihoyyyt

Nasılsınnnn tatlışşşşopuyorumnanaktan

çok iyiyim yeşilimmmmmm :))

barıştık ama pazar günü gelme dedi yarim, sıkıntı olur, başlarında komutan durduğu için, sarılmam öpemem, daha kötü olurum dedi :)

haftaya gidicem zatenn :)) :lepi: mehtap 8 :lepi:

Sizin mehtap kızınız 8 bizimde şafak oğlumuz 8 kız:lepi: aynı zamanda kavuşcaz sevdiceğimize opuyorumnanaktan​

Sizin mehtap kızınız 8 bizimde şafak oğlumuz 8 kız:lepi: aynı zamanda kavuşcaz sevdiceğimize opuyorumnanaktan​

evettt hihiihihhiiiiii opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

senin sevdiceğin de sağ salim çıksın gelsin bitanem işallah...:Saruboceq:

evettt hihiihihhiiiiii opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

senin sevdiceğin de sağ salim çıksın gelsin bitanem işallah...:Saruboceq:

Sağol Nisanımmm aminnn kızz :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Akşam üzeri konuştuk aşkımla arkadaşım çağırmıştım iş çıkışı ona gittim oturdum kaldım sonra evimizn hemen karşısında evleri. Aşkım aradı deedim arkadaşımdayım diyoki saat kaçkaydirigubbakcemile3 bende ama aşkım bak camdan bakınca evimizi görüyorum hemen karşımızda dedim:kedi: Diyoki ama ben burdan bakınca karşımda seni göremiyorumm aşkım çok takılma diyokaydirigubbakcemile3 delü yaa çok datlü maşallh allah bozmasın neşesi yerinde:lepi: zemuszemus​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…