Sevdiğini özleyenler buyurun

ooohuuu ablam gelmişş hemi de aşık gelmişş :asigim:

evet abluş sanırsam sırf bu sebep için ve eve dönmek zorunda olmicağım için evlenebilirim

kabul ediyorum evet evet evet :roflol::roflol::roflol:

abluş hep aşıkmış :asigim:
badem gözlüm sadece topoğrafyadan kalmış büt e
o da pazartesiymişhihoyyyt

nisanım netim yok ya anca girdim:)

ablaa paşaaaaaaa nabersin ben çıkıcam brazdan ama gelicem artık

ben yoken meltemim bilen gelmiş öperim sizi

gızlaaa bugün neler olmuş burda kaçırmışm beeeeee :=))
fotolar flnnn ben göremedm mallseff

selam hatunlar opuyorumnanaktan

ama ama ama küserim valla ben öglenleri calısıyorum diye giremiyorum ama en koyu sohbette öglenleri dönüyor, bugün baya kaynatmıssınız :sinifsinif:

bende resim isterim banane :umursamaz:

çakk yaa aynennkaydirigubbakcemile5 bi yoktuk diyeee koyultmuşlar sohbeti...:sinifsinif:

çakk yaa aynennkaydirigubbakcemile5 bi yoktuk diyeee koyultmuşlar sohbeti...:sinifsinif:

napmalı simdi bizim kıscelere cicim sen söyle kaydirigubbakcemile5

aa Meltem gelmis hosgeldin canım uzun zamandır yoktun nasılsın nasıl gidiyor hayat?

napmalı simdi bizim kıscelere cicim sen söyle kaydirigubbakcemile5

aa Meltem gelmis hosgeldin canım uzun zamandır yoktun nasılsın nasıl gidiyor hayat?

sağol canım iyi çok şükür herşey. evet malesef yoktum buralarda ara ara kaybolup geliyorum işteopuyorumnanaktan

bi düşünüyümmmCADIARZU dee gelen yokkiii
meltem de kaçtı mı nee

kaçmadım da valla bu topicten koptum kimseyi tanımıyorum selam veriyorum cevap veren olmuyo boş boş dolaşıyorum bende mafoldumben

Meltemim özletme kendini be gülüm, aa hatırlıyorumda ne sohbetler dönüyordu sen varken burda, Allah'ım bi araba konusu acılmıstı hani neydi o ya :roflol:
canım benim yeni arkadaslar katıldı aramıza, bende cok sık ugrayamıyorum ama girersem illaki buraya yazıyorum, cogu kızlarla sohbet etmedim bende ama hepimizin derdi aynı degilmi, özlüyoruz hemde cook :gitme: sende gel artık, bak asimde gelmis, dolup tasalım yine :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…