Sevdiğini özleyenler buyurun

oyyyyy yorulmuş tabi
sabah ne kadar erken kalkıyorlar bebeğim

günaydınn
bu saatte kahvaltı ettiğine göre nöbetten gelmiştir
nöbet yeri uzaksa mecburen yürüyorlar işte

günaydınn
bu saatte kahvaltı ettiğine göre nöbetten gelmiştir
nöbet yeri uzaksa mecburen yürüyorlar işte

Yok balım nöber tutmuyo beniimkii ...Çarzı izninde buqun abisinin evinde kahvaltı yapıomus =):asigim:

Gec cıkarmıslar askerıyeden o saattede otobüs yokmuş merkeze kadar yürümüşler heralde öyle bişiler söledii ...Ama sanki başka bişeye morali bozuk gibiydi ..Genelde pazar günleri cıkıyodu..Abısıylee zaman gecırıyodu..Kımse yok yalnız kaldı dıyede öyle mutsuz olabılirr =(
laelaelaelaelae

oo merve seninki evci çıkıyorsa çok iyi
ayşecan o ka yorgunumki hiç bi iş yapmadım daha

Yok ablammm her hafta çarşı izinleri var onun cumartesi pazar akşam dönüyü askeriyeye =)
Gece dışarda kalamıyoo =) Aman zaten kalmasınnn =) Şanslı cocuk bu yaa =) üvey abisi çorluda yaşıyomuş orda çalışıyomuş bide bekar abisi =) Üvey abisi ama özünden daha çok seviyo onu=)

Evde var bekarda bunlarr ....Düşünmekk istemiyorumm =) Gecenlerde haberlerde ızledım=) tekırdağda bılmem kac yere fuhuş operasyonu yapmıslar ehehehhe =) şaka gibii =)

Zaten benimki yapmazdaa ..Abisi ve arkadaşlarını bilememm =):jeyyar:

ben hafta sonu iş yapmıyorum canım
hafta içi hallediyorum okul olmadığı için

biz de bilmiyoruz ki ne yapsak
burda çok seçeneğimiz yok maalesef
bazen il dışına yakın yerlere gezmeye gidiyoruz
şimdi de ikimiz de kendi bilgisayarının başında
o gazetelere bakıp yorum yapıyor, ben de buradaki ilginç şeyleri aktarıyorum
senin dalayına çok güldük mesela:)

Of yaa hiç keyfii yok buqunn...senınle konusuyorum keyıflı olmam ıcın yeterlı dedı ama yok yokk bişiler eksik gibi......Evden çıkmışşş biyerlerde oturup bişeyler içeyim dedi....

Mektubun qelmedi dedi.....Bende olsun hayatım qene atıcam dedim..Yok atma ben haber vereene kadar oda kaybolmasın dedi......Bende sende atma yada kendi adresinize at ben ordam alırım dedim... onada bozuldu...acaba neye canı sıkkınn =(

ama yalanmı kuzum ilk aylar zordur hehehehe

Hanqi aylar ablacımmm ben anlıyamadım yahu =):lepi:

Sarissamm oh valla kocam yanımda olcak şimdi sarılırdım giderdim öperdim senı cok sevıyorum derdımm =)

Gercı sen bunu yapmakdan sıkılmıssındır artık hehheheheh =))

Ama olsun qene yap eşinin tepkisinide bize aktar bakalımm =) bİ 10dk içinde dönmessen bız anlarız qeresini ehhehe =)
:teytey:

sıkılmadım elbette ama blgisayar kullanırken bile dip dibeyiz zaten

ki şimdi sana bunları yazarken o yaptı senin dediğini
elinden zor kurtuldum delikafadulden

ahh ne güzeldi önceden bizde yanyanaydık
gözünü açar açmaz cucuklu yumurta yapsana aşkım derdi şişkoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…