Sevdiğini özleyenler buyurun

sıkılmadım elbette ama blgisayar kullanırken bile dip dibeyiz zaten

ki şimdi sana bunları yazarken o yaptı senin dediğini
elinden zor kurtuldum delikafadulden

Süper yahu kıskanmamak elde değill =) Aşk evlılıklerıne çok özeniyorum =)
Alllahım banada kısmet ett...Kaderıme ademı yaz =):asigim:

Ayşe ablacım olabilir bilmiyorumki ama anlarım ben bi sıkıntısı var.Abısı yok dıye canı sıkııldı diye tahmın edıyorum ıns öyledır dıyorumm... O öyle olunca ister istemez soğuk konuştukk...
-tatlicadiarzu-

ahh ne güzeldi önceden bizde yanyanaydık
gözünü açar açmaz cucuklu yumurta yapsana aşkım derdi şişkoo

az kaldı canım
o günler tekrar gelecek

hadi konuyu değiştirelim
üzüldüm ben şimdi hava atar gibi :bbo:

nasıldı şu laf "iki terazi bir arazi sen ne getirdin kırık anten"
millette ne laflar var yaaa :roflol:

Biri konu açmış öyle ama okumadım daha =)

İki terazi bir arazi kaynanam diye =)
:lepi:

Acaba askerden sonra söz meselesini annemle konusmadım diyemi trip atıyo diye durumu anlatan bı msj cektım sanırım düşünme asamasında.....

Ama beklerdım arasınnnn....Ben kesınlıkle hazırım şüphen olmasın demesini beklerdimm.....5dk ddüşünmesi bile üzer beni =( Msj sesi kısıkta olabılır ama bılmıyorum bakalım ne olucak ??

Hoşbuldum sarissa :)

Ablacım okuldan bi arkadaşım ev değiştirdi de.. Onun evini yerleştiriyoruz.. Daha bitmedi 3 gündür.. Ne zor işmiş yahu.. Kollarım acıyo resmen..

Bizimm 1.katafa qelin qeliyoo =)

Eşyalarını getırdıler buqun =) 21 22 yasında felandır kız =) bakalımm neler olucakk=) düğünleri ağustosda

Slmm hanımlar ben geldim...

Ay canım çok sıkkın Html ile ilgili sorularım var ama anlamıyorum.
Sınava girmem lazım izne çıktım iyice sitres yaptım kendime

kıızlar bende kocamdan ayrı kalalı 20gün oluyo bir hafta sonra buluşcaz Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasından AMİN.....

Haylaa cevap yok =( acaba görmedimi aramakta istemiyorum elbet arar =(-tatlicadiarzu-

son arama 12:06 giden msj 12:42

Mod :Beklemedeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…