Allah'tan atlatmışsınız canım yaa.. Ohh yanında yamacında yapsın işte askerliğini ne güzel :asigim:
Canım, olur da herangi bir şeye ihtiyacı olursa çekinmeyin tamam mı, ağustos başına kadar benimki oralarda.. Bi haber vermeniz yeterli :1hug:
Sinema-TV bitanem
ayy canımsın benim düşünmen yeter :)) Sağol bitanemm :1hug::1hug:
senin sevdalın bitirdi mi üniversiteyi Edirneye döndi yoğsam ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...-2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a-89.html
kıslar cicilerimi ekledimm
Bitirdi o iş adamı oldu :roflol:
İpsala tarafında bir fabrikaya girdi Makina Mühendisi olarak.. Bu ay sonuna kadar orda çalışacak sonra askere, sonra da buraya gelip burda çalışcak alkisalkisalkis
Biz daha okuyoz anacım adam kocaman oldu :roflol:
slm herkese hayırlı kandiller
:roflol: ehehhehe aynı benimki de öyle canım ya, 'talebe sevgiliiiiiiiim' diye severdi beni...:))
kısa dönem yapcak o zaman ne güzel hayatım ya niye uzun istiyonuz ? CADIARZU
Ay şaka gibi ama, en basitinden bilet alıcaz, ağız alışkanlığı ben 2 öğrenci diyorum.. Arkadan atlıyo 1 öğrenci bi mezun diye :roflol: Pek sever dalga geçmeyi benle aşkım.. Yaş farkımız da var ohh küçük sevgilim, tekila bardağım diye sever beni :roflol:
Canım, kısa düşünüyorduk biz de, ama kriz falan.. Babam da uzun yapmasını istedi laf arasında.. O yüzden uzuna karar verdik.. Asteğmen olarak yapsın, bi yandan da parasını biriktirsin diye.. Malum ev döşemek kolay değil bu devirde :1ninca:
:roflol::roflol::roflol:
Arora yoksa biz kardeş miyiz :)) delikafadulden
Sinemaya girecektik bir gün, benim o gün dersim yoktu, bilet alıcaz, benim sevgilimde bir otelin gece müdürüydü, tabii gündüzleri boşş :jeyyar::jeyyar:
Biletçi kıza dedi ki,
'bir öğrenci, bir serseri' :roflol::roflol:
kız koptu ben de koptum :)) :roflol:
canım evet askerlik süresince şu kriz çözülür biraz umarım..biz de öyle umudediyoruz...
Boy pos endam hepsi yerinde maşallah :lepi:
cancum süpersin valla kuzummmmma.s
canlarım çok sıkıcı birgünn
slm herkese hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?