Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy canımsın benim düşünmen yeter :)) Sağol bitanemm :1hug::1hug:
senin sevdalın bitirdi mi üniversiteyi Edirneye döndi yoğsam ?

ayy canımsın benim düşünmen yeter :)) Sağol bitanemm :1hug::1hug:
senin sevdalın bitirdi mi üniversiteyi Edirneye döndi yoğsam ?

Bitirdi o iş adamı oldu :roflol:
İpsala tarafında bir fabrikaya girdi Makina Mühendisi olarak.. Bu ay sonuna kadar orda çalışacak sonra askere, sonra da buraya gelip burda çalışcak alkisalkisalkis
Biz daha okuyoz anacım adam kocaman oldu :roflol:

:roflol: ehehhehe aynı benimki de öyle canım ya, 'talebe sevgiliiiiiiiim' diye severdi beni...:))

kısa dönem yapcak o zaman ne güzel hayatım ya niye uzun istiyonuz ? CADIARZU

:roflol: ehehhehe aynı benimki de öyle canım ya, 'talebe sevgiliiiiiiiim' diye severdi beni...:))

kısa dönem yapcak o zaman ne güzel hayatım ya niye uzun istiyonuz ? CADIARZU

Ay şaka gibi ama, en basitinden bilet alıcaz, ağız alışkanlığı ben 2 öğrenci diyorum.. Arkadan atlıyo 1 öğrenci bi mezun diye :roflol: Pek sever dalga geçmeyi benle aşkım.. Yaş farkımız da var ohh küçük sevgilim, tekila bardağım diye sever beni :roflol:

Canım, kısa düşünüyorduk biz de, ama kriz falan.. Babam da uzun yapmasını istedi laf arasında.. O yüzden uzuna karar verdik.. Asteğmen olarak yapsın, bi yandan da parasını biriktirsin diye.. Malum ev döşemek kolay değil bu devirde :1ninca:

:roflol::roflol::roflol:
Arora yoksa biz kardeş miyiz :)) delikafadulden

Sinemaya girecektik bir gün, benim o gün dersim yoktu, bilet alıcaz, benim sevgilimde bir otelin gece müdürüydü, tabii gündüzleri boşş :jeyyar::jeyyar:
Biletçi kıza dedi ki,

'bir öğrenci, bir serseri' :roflol::roflol:

kız koptu ben de koptum :)) :roflol:

canım evet askerlik süresince şu kriz çözülür biraz umarım..biz de öyle umudediyoruz...

Ay valla aynılar :roflol:
Ama ben de onunla dalga geçiyorum.. Yaşlandın sen artık diye delikafadulden
Benden önce gece haytına pek düşkündü beyimiz.. Şimdi kafası kaldırmıyo.. Çıktığımız zaman 12 oldu mu başlıyo mızmızlanmaya.. Ben de diyorum genç arkadaşlarımla çıkıcam bi dahaki sefere, senin için geçmiş artık, sen televizyon karşısında çizgili pijamanla uyuyacak yaşa geldin diyorum, hemen gözler açılıyo :roflol:

bebeğim hoşgeldin :)
biz evlendiğüimizde okuyordu badem gözlüm
ben ah bu öğrenci milleti derdim o da bu öğretmen milletinin allahı yokmu derdi
bazen o bana ihtiyar der ben ona bacaksız

Boy pos endam hepsi yerinde maşallah :lepi:

ne boyu kısss 1buçuk metre bişeyim bennn:roflol:Şeniz

cancum süpersin valla kuzummmmm a.s

saolasın bebeğemmm Şeniz

canlarım çok sıkıcı birgünn

offff aynen valla hem sıcak hem yalnız :1no2:

slm herkese hayırlı kandiller

sanada cnm hepimizin kandili mübarek olsun:Saruboceq:

Rabbim herkesleri sevdiğine kavuştursun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…