Sevdiğini özleyenler buyurun

bebeğim hoşgeldin :)
biz evlendiğüimizde okuyordu badem gözlüm
ben ah bu öğrenci milleti derdim o da bu öğretmen milletinin allahı yokmu derdi
bazen o bana ihtiyar der ben ona bacaksız

Sizinki de tam tersiymiş ablacım :1hug:

Cancum valla benim ekran 17 inch olunca boyu da posu da yerinde gösteriyor kuzum :roflol:

delikafadulden aynen yaa inanmıyrum... :lepi:

insan kalabalığından bıktı iyice, işinin parçasıydı bir de, o yüzden bıktı, beni yolluyor ama annemlerle çok komik :))

bilet ayarlıyor bana mekanlara giriş kartı falan ooh :lepi:

gece çalışmak çok yordu yavrumu, gitmeden evvel dedim,

'kaz ayağı bölgen kırışmış hayatım' dedim,

anlamsızca baktı bikaç saniye, 'o ne bee' dedi koptum ahahhaa :roflol:

sonra gittik göz çevresi kremi aldık :lepi: :roflol:

bebeğim hoşgeldin :)
biz evlendiğüimizde okuyordu badem gözlüm
ben ah bu öğrenci milleti derdim o da bu öğretmen milletinin allahı yokmu derdi
bazen o bana ihtiyar der ben ona bacaksız

siz çok tatlısınız abluş ya, sen zaten misminiksin opuyorumnanaktan

Sizinki de tam tersiymiş ablacım :1hug:

Cancum valla benim ekran 17 inch olunca boyu da posu da yerinde gösteriyor kuzum :roflol:

valla cancu ben de uzun gördüm seni :CüvCüv:

ohooo benimki çok süslü göz kremi alsana aşkım diyo.çok kırışmışım diyo paşazade

İnanmıyorum nisanım yaa delikafadulden
Kazayağı muhabbeti bizde de pek geçer.. Ben çok dalga geçerim, onun da hafiften başladı kırışıklıkları.. Kendi kremlerimden verdim sürmem ben dedi.. Erkek adam sürer mi böyle şeyler dedi bi güzel de bağırdı.. Gece uyuyoruz.. Ben de kolay kolay uyanmam.. Gözümü bi açtım, benimki yok.. Banyonun ışığı yanıyo.. Sessizce gittim baktım ki krem sürüyo göz çevresine :roflol:
Günlerce dalga geçtim ama kıpkırmızı oldu görmen lazım delikafadulden
Daha da kullanmadı krem falan :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız sandalyeden düştüm hahahahahha :roflol::roflol:

ya şimdi deşifre etmiş gibi olmiyim de :))

sevdalımın pek çok kremi vardı, bi tane böle portakal kokusu bişeysi vardı banyoda, aldım ben onu ellerime sürdüm aman kıpkırmızı oldu ellerim yanıyo :roflol:

sonra sordum bu ne böyle diye,

meğer göbek bölgesi için özel sıkılaştırıcıymış kafamçokkarıştı :roflol::roflol:

hay göbeğinden vurulmayasın dedim delikafadulden

Anam anam pek süslü enişte maşallah
Yok anacım ben benimkine öğretemedim öyle olmayı.. Tam taş fırın erkeği.. Bi de trakyanın erkekleri pek bakımlı olur.. Benimki nasıl böyle olmuş anlamadım..
Ben de ilk taşındığımız zaman banyoda bir krem bulmuştum sormuştum ne bu diye.. Ya işte krem, ilaç, boşver falan diye zırvalamıştı.. İnternetten baktım hemoroid kremiymiş :roflol: 2 gün sonra ilaç ortadan kayboldu hiç görmedim bir daha :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaaaaayyahhahah öldüm yaaa

kıyamam kız

Sarissa gel gel sevgililerimizin kirli çamaşırlarını döküyoruz ortaya :roflol:

Nisanım hadi krem kayboldu tamam utandı attı da, sorununa nasıl çözüm buldu onu bilemiyorum :roflol:

sıkıştırma çocuğu yaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…