bayanlar ne kaynatıyorsunuz bakiim
keşkek mi?
Sarissa gel gel sevgililerimizin kirli çamaşırlarını döküyoruz ortaya :roflol:
Nisanım hadi krem kayboldu tamam utandı attı da, sorununa nasıl çözüm buldu onu bilemiyorum :roflol:
sıkıştırma çocuğu yaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canlarım ben bi yarım saat çıkayım
öpüldünüz dudaktan :roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sapuuk gamyoncuiremsu
:roflol: :roflol:
Görüşürüz ablacım opuyorumnanaktan
Ayy çok güldün karnım ağrıdı.. Kaz ayaklarımız kırışacak haberiniz olsun.. April çıkar kız kremleri iki sürünelim kendimize gelelim anacım :roflol:
Ankarada acemiyken, tabii postal ayaklarını falan haşat etmiş yavrumun, çok güsel ayakları vardır kıyamam...ben ona böyle biberiyeli lavantalı su hazırlardım sabah işten gelince, ama yıkamazdım o öyle dinlendirirdi, sonra masaj yapardım ayaklarına :)) :kedi:
postaldan çıkarınca bakmış ayağına, kendi kendine söylenmiş, 'aah ah sevdalım olsa bana biberiyeli su yapar masaj yapardı' demişş,
bütün koğuş susup bön bön bakmışlar ahahahahhahha :)) :roflol:
Ankarada acemiyken, tabii postal ayaklarını falan haşat etmiş yavrumun, çok güsel ayakları vardır kıyamam...ben ona böyle biberiyeli lavantalı su hazırlardım sabah işten gelince, ama yıkamazdım o öyle dinlendirirdi, sonra masaj yapardım ayaklarına :)) :kedi:
postaldan çıkarınca bakmış ayağına, kendi kendine söylenmiş, 'aah ah sevdalım olsa bana biberiyeli su yapar masaj yapardı' demişş,
bütün koğuş susup bön bön bakmışlar ahahahahhahha :)) :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayyyyyy :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: lavantayı söylememiş mi? :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Arora annem de bana bön bön bakıyo şuanda neye gülüyom bu kadar çözemedi :roflol::roflol:
Allahtan yalnızım.. Biri olsa kesin deli derdi :roflol:
Ay bi duşa gireyim gülmekten ter bastı ya, gözlerim karardı nefessizlikten :roflol:
ııımmm ben de giriyorum duşa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
duşta beni düşün Aroraaaaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar: delikafadulden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?