Sevdiğini özleyenler buyurun

kız arkadaşıyla arası bozuk galiba die düşünmeleri normal bence,eh en çok bizim yüzümüzden mutlu ya da mutsuz oluyolar malum...

Sevdiceğimi aradım konuştuk...Çalışıyormuş garibimm arıcam bekle dedim Neyse aradım dedim ablan böle böle söledi.Neden dedim.Ben nerden biliyim canım ona sor dedi.Bende sordum zaten dedim.Odana kapanıyormuşsun dizi izliyormuşsun dedim.Ne alakası varmış dedi.Bilmiyorum ama beni sorumlu tutuyorlar dün kuzeninde aynısını söledi dedim.Nilay aranı iyi tut nilay sinirlendirme benle ne alakası var dedim.Kuzen benle konuşmuyor ki ona neymiş dedi.Bende bilemem artık dedim.Tamam canım konuşuruz yine şuan çalışıyorum dedi.Tamam dedim kapadık öle...

Nekks cim canım, ne güzel sakin olması, benimki çok heyecanlıdır her zaman ve hiperaktif... -tatlicadiarzu- delikafadulden

Canım ama ailesi aramzda sorun olduğunu düşünüyor bana aman üstüne gitme diyorlar bu durumda sakin kalmak mümkün mü?Bzimki ailesine düşkündür ama dediğim dediktir günlerdir oadasına girip dizi izleyip kimseyle muhattap olmuyormuş.Ama biz gayet iyiyiz diziyi izlediğini biliyorum mesajlaşıp haberleşiyoruz.Ama ailesi benden dolayı böle olduğunu düşünüyor.Kuzeni söyleyince çok aldırmadım ama ablası bile böle düşünüyor.

canlarım cierlerim hoşbuldukopuyorumnanaktan
kızlar sizin asker yoktu daha dimi:uhm:
aprilaskerle nası gidiyo bakimkaydirigubbakcemile2

Benimki bitirdi canım şükür:)
Torunlarımız bile bitirdi geldikaydirigubbakcemile3
Darısı bekleyen herkesin başına inşallahkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…