Sevdiğini özleyenler buyurun

Teşekkürler,

gerçekten iyi geldi.

fedakarlıklar gerçekten yaptım. çünkü ilk aşkım, ilk çıktığım, ilk öptüğüm insan. sonuna kadar mutlu olmak isterdim onla. Ve keşke azıcık değişebilse. ya da değişmek de değil, anlasa...

ailesi tarafında şımartıldığı kesin. ama yeri geldimi de ahkam kesmeyi biliyor.

ben sanırım devam ettiremiyeceğim. artık herşey ona bağlı. ama çok daha dikkatli ve kararlı olacağım. olmalıyım da. zaman geçiyor, ve ben bu zamanı göz yaşlarımı akıtarak harcamak istemiyorum.

Tekrar teşekkürler....

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.İlk olması gerçekten çok bambaşka bir şey.Her şeyi onda yaşıyor onda görüyorsun sadece o ve sen varsın sanki.Ve bitse başkası olamıcakmış gibi geliyor insana.Ama sonuçta sen bu insanla bir ömür geçirmeyi düşünen birisin.Lay lay lom düşüncede olsan zaten bu denli fedakarlık yapmazsın yapamazsın.Anı yaşamak gerçekten önemli ama bunun yanında özellikle biz bayanlar geleceğimizide göz önünde bulundurmalıyız...Bazı şeylerin bizim açımızdan gerçekten geri dönüşü yok...Tekrar söylüyorum ki hakkında hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Burda olduğum zaman için de anladım ki gerçekten hiç bir şeyin garantisi yok.Hayatta neler var...Ama bir yandan da hayat süprizlerle dolu.Umarım herşey senin dilediğin gibi olur...

valla bende süperim canım :lepi: dün iki görümcemle de msnde görüştüm aramız onlarla da pek iyi çok mutluyum yaniii zemuszemus

valla bende süperim canım :lepi: dün iki görümcemle de msnde görüştüm aramız onlarla da pek iyi çok mutluyum yaniii zemuszemus

Ohh ohh çok sevindim vallakaydirigubbakcemile5
Ben çok fazla konuşmuyorum açıkcası nişanına davetliydim gitmedim.3 ay sonra düğüne var gitmeliyim gitmemeli miyim hiç bilmiyorum.Kuzeniyle sürekli haberleşiyoruz ama ablasından çekiniyorum biraz.Oda tam tersi çok sıcak kanlı çekinme canım diyip duruyor:)Aile için gerçekten çok erken benim için çok farklı bir sorumluluk bir anda herşey ciddiye bincekmiş gibi geliyor ve korkuyorum açıkcası....kafamçokkarıştı

Buğün aşka geldim sevdiceğimi çok seviyorummmmm opuyorumnanaktan

biz tanışalı 2,5 yıl geçti ablalarıyla falan içinden geldiği gibi davran güzelim.onlar bana sıcak davranıo bende onlara aşkımda mutlu oluyo bu duruma.

biz tanışalı 2,5 yıl geçti ablalarıyla falan içinden geldiği gibi davran güzelim.onlar bana sıcak davranıo bende onlara aşkımda mutlu oluyo bu duruma.

Biz zaten birlikte olalı 1,5 yıl oldu ama onlar beni 2007 den beri biliyorlar.
Ailesiyle tanışmamı istedi erken dedim tanışmadım.Ablası birçok kez davet etti gitmedim.Sadece bir kez o nişanlısıyla ben sevdiceğimle ortak bir noktada yarım saat oturduk o kadar.Ondada çok sıcak davrandı ama arasam filan yalakalık gibi geliyor çocukca ama öle:) Aradım bir iki kere nilanına davet etti gitmedim.Şimdi 3 ay sonra düğünü var ne yaparım bilmiyorumUzak durmalıyım birazcık daha en azından....

bu işler karışık işler canım gitsen daha erken diyosun henüz evlenmeyi düşünmüyosun sanırım,gitmesen ilgilenmiyomuş istemiyomuş gibi düşünebilirler,3 ay sonraymış sen biraz daha düşün bakalım

Hemde nasıl karışık bende ne yapacağımı şaşırdım valla.
Daha 20 yaşındayım canım ayrıca okul var...Okul bitmeden hiç bir şey yapamam.Sevdiceğimde saolsun bu konuda gerçekten anlayışlı.Buğün istesem buğün olucak ama yok çok erkenn çokkkk

bencede senin için çok erken,o zaman biraz daha beklesen ii olacak sanırım.

artık saygısız, ilgisiz, ukala tavırlarından bıktım...

yoruldum.

doğru yer değil yazmak için biliyorum. topic uygun değil. ama ilk aklıma gelen yer bura oldu.

canım benim yazının hepsini okudum ve sana yerden göğe hak verdim...
elbette keşke böyle olmasaydı ama seni çok üzüyor, sözleri de çok yakıcı...
ve sen hep fedakarlık yapmışsın...mafoldumben

bence en azından bir süre ara vermelisiniz ki, sen yaralarını sarabilesin ve onsuz nasıl olacağını görebilesin...elbette bunlar benim şahsi fikirlerim canım en doğrusunu sen bilirsin yine...opuyorumnanaktan:1hug:

bencede senin için çok erken,o zaman biraz daha beklesen ii olacak sanırım.

Bencede az önce ablasını aradım.Nasılsın ablacım dedim.İyiyim bitanem sen nasılsın dedi:)Çalışıyormuş araya çıkıcak birazdan yine arıcam dedim.Kapadık öle.

Bu arada hoş geldin nisancımmmzemuszemus

hoşbuldum canparem Şeniz

nasılsınız bakalımmmmmm kaydirigubbakcemile2
ben süperim kendi adıma :lepi: sen nasılsın cicimmm

telleşiyonuz yanii.bu da güzel cnm valla hiçbişi için kasmamak lazım şartlar ne gösteriyosa ona göre davranmalıı yerimseniben

Kızlar ya sevdiceğin ablasıyla konuştum.Bana sana bir şey sorucam canım aranız kötü mü dedi.Ben de yok herşey yolunda dedim.Emin misin dedi.Evet dedim.Neden sordun ablacım dedim.Canım ya kardeşim sürekli odasına kapanıp kurtlar vadisini izliyor dışarı çıkmıyor konuşucam konuşmama fırsat vermiyor çok sinirli dedi.Benimle ilgili olduğunu düşünüyorlar heral...

Ama sevdiceğim kuzeniyle küs.Normaldede hep onunla zaman geçirir birlikte hep beraber dışarı çıkarlar yada birlikte yemek yerler sanırım ondan dolayı uzak durmayı tercih ediyor.Ama evdekiler benle sorun yaşadığını düşünüyorlar ve ablası böle düşündüğüne göre anneside böle düşünüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…