Canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.
Yazdıklarını sonuna kadar okudum.Yaşamadan içinde olmadan yorumum ne kadar doğru olur bilmiyorum.Ama yazdıkların kadadarıyla bu ilişki için fedakarlık yapan taraf hep sen olmuşsun.Eğitimin için destek almayı bırak,sevdiğinin eğitimi için çabalamış uğraşmışsın.Sanırım karşı taraf bu şekilde olmasına alışmış.Anladığım kadarıyla ailesinden ve senden uzakta kalmış.Ve uzakta kaldığı bu zaman zarfında destek olan kişi hep sen olmuşsun.Ama belliki ailesinin yanına gittiğinde aklına girmişler.Yoksa birden bire bu kadar değişim çokda normal değil.Aradaki mesafeden korkmuş olabilir ailesi,evin tek oğlu anladığım kadarıyla ve belliki fazla üstüne düşüyorlar evden uzaklaşmasını istemiyorlar.
Yinede insanlar çok çabuk değişen canlılardır.Burada neler okuyor,çeveden neler duyuyoruz.Hayat her zaman için süprizlerle dolu.Sen çok sevmişsin ve sevdiğin için de fedakarlık yapmışsın her anlamda.Senin KEŞKE demen için hiç bir neden yok.Senin gibi birini hayal kırıklığına uğrattığı için bence o pişman olmalı.Pişman olduğuna eminim.Sen en doğrusunu bilirsin.Bu denli fedakar olabilen biri bence gerçek mutluluğu hak ediyor belkide senin için hayırlısı budur...Asla üzülme ve ne olursa olsun hiç bir şeyi içine atma...
Teşekkür ederim bitanem ama daha askere göndermedim ben.. 20sinde gidecek.. Şafak o zaman başlayacak :1hug:
Teşekkürler,
gerçekten iyi geldi.
fedakarlıklar gerçekten yaptım. çünkü ilk aşkım, ilk çıktığım, ilk öptüğüm insan. sonuna kadar mutlu olmak isterdim onla. Ve keşke azıcık değişebilse. ya da değişmek de değil, anlasa...
ailesi tarafında şımartıldığı kesin. ama yeri geldimi de ahkam kesmeyi biliyor.
ben sanırım devam ettiremiyeceğim. artık herşey ona bağlı. ama çok daha dikkatli ve kararlı olacağım. olmalıyım da. zaman geçiyor, ve ben bu zamanı göz yaşlarımı akıtarak harcamak istemiyorum.
Tekrar teşekkürler....
Hoş geldinnnn:1hug:
hoşbuldum cnm nasılsın bakimm :icecream:
valla bende süperim canım :lepi: dün iki görümcemle de msnde görüştüm aramız onlarla da pek iyi çok mutluyum yaniii zemuszemus
biz tanışalı 2,5 yıl geçti ablalarıyla falan içinden geldiği gibi davran güzelim.onlar bana sıcak davranıo bende onlara aşkımda mutlu oluyo bu duruma.
bu işler karışık işler canım gitsen daha erken diyosun henüz evlenmeyi düşünmüyosun sanırım,gitmesen ilgilenmiyomuş istemiyomuş gibi düşünebilirler,3 ay sonraymış sen biraz daha düşün bakalım
artık saygısız, ilgisiz, ukala tavırlarından bıktım...
yoruldum.
doğru yer değil yazmak için biliyorum. topic uygun değil. ama ilk aklıma gelen yer bura oldu.
3 yılın özeti bu.
yazında daha iyi anladım. bana duygusal boşluğumu kapatma dışında hiçbirşey katmamış. Ki artık kendisi duygusal anlamda daha derin yaralar açmaya başladı.
Sanırım artık kendim için en iyisi bu.
nisanım hoşgeldin güzelimm :CüvCüv:
bencede senin için çok erken,o zaman biraz daha beklesen ii olacak sanırım.
ben süperim kendi adıma :lepi: sen nasılsın cicimmmhoşbuldum canparem Şeniz
nasılsınız bakalımmmmmm kaydirigubbakcemile2
Bencede az önce ablasını aradım.Nasılsın ablacım dedim.İyiyim bitanem sen nasılsın dedi:)Çalışıyormuş araya çıkıcak birazdan yine arıcam dedim.Kapadık öle.
Bu arada hoş geldin nisancımmmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?