Sevdiğini özleyenler buyurun

ben varım 2 senedir aşkımı görmüyorum sadece msnden görüşüyoruz öyle özledimkiiiii.üniversite bittiğinden beri göremiyorum.yanıma gelmek istiyor ama ben izin vermiyorum bulunduğum yer çok lafçı onunla birlikte gezemem bile.ne yapacam ben yaa..

bu arada babamıda çok özledim ama ona kavuşma imkanım yok.sadece rüyalarımda özlemimi giderebiliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle düşünmene sevindim.
Güçlü olmalısın ki sevdiğine destek olabilesin.

evet canım. üzülüp kndmi koyvermenin bi anlamı yok. ayakta durmalıyım.
bu arada geçen cmrtsi nişanlandık biz. yeni nişanlıyız yani.
annemde memeca.kemoterapi alıyor. bu cuma 4.yü alacak.allahtan gidişi annemin iyi oldğu zamana gelecek. bu yıl çok fazla sıkıntı çektik. yarısını atlattık sayılır. askerliğide bitirdikmi tamamdır hayırlısıyla.

herkese slm.
ben de nerde şafak saysam die dolanıyordum sitede. geç oldu ama yerimi buldum bile. çarşamba günü nasipse yolcu edeceğim nişanlımı askere. :gitme: 5ay boyunca burdayım galiba. mafoldumben

cnmm bnmmm hoşgeldin aramızzaaa tabiki bizimleee olll :1hug:
burda hep birlikteyizzz bütünüzzz sevdiklerimizi çok özlüyorum :sinifsinif:
hoşgeldin tekrar

gizemim adaşım günaydınnn
nilayım günayydınn
herkesee günayydınn :roflol:

kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle...

Çok geçmiş olsun canım öncelikle...
Daha gerçekten çok yeniymiş allah evlilikle sonuçlanmasını ve bir yastıkta bir ömür yaşlanmayı nasip etsin inşallah.Bak burda senin gibi o kadar çok arkadaşımız var ki.Ben buranın en eskilerinden biriyim bizim hasret bitti ama ben hala burdayım bırakamıyorum ki.opuyorumnanaktan

Bulunduğun yerden uzak bir yerde buluşsanız canım.
2 yıl gerçekten çok ama çok uzun bir zaman.
Bu konuda seni az çok anlıyorum.Sevdiceğimle bende sık görüşemiyorum.
Evden izin almak büyük sorun benim için.Birde ailem çok güvenir bana mahalledede en ufak bir hatama bakıyorlar.Bende her konuda olduğu gibi bu konudada dikkatli olmak zorundayım.Ama bir şekilde görüşmeye çalışıyorum işte.

Bu arada sevdiceğime kuryeyle uzaktan kumandalı araba gönderdim:)
Çok seviyor yiyenine aldığı arabayla oynuyormuş bende dedim kendimce alim
Gerçi sinir etti ama takıntılı fiyatı neymiş?Ne gerek varmış?
Oyy çıldırttı beni.Neyseki sonunda anlaştıkk.
Umarım beğenir

ben çoğunuzu tanımıyorum.zamanla tanırım sanırım. burda gerçekten çok güsel arkdşlıklar paylaşımlar var. kopmak pek mümkün değil. 2 gün giremedim işyerimdede kafayı yiyodum sinirden:roflol:

nisanyagmuru cnm adın nedir
yaa ben herkese kandilini kutluyodum o bakımdan yazamaıdm hemen tekrardan kandiliniz kutluu mübarek olsun
kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle...

nasılsınızz

aynennn cnm bak ben sanirm nisanda üye oldumm gişrmiyodum ilk ama takip ederdim yazmayım falan diyodum haziranın başındaaaa ilk günlerii bi yazdımm kopamadım bak 50 msj kadar varken şim diki msj sayımaa bakk 2 aydaa yaptım :roflol:

burdakii dostluğuu bulamazsın garanti veriyorum :):roflol:

nasılsın cnnm nerden adın neydi ben gizemm :)
çok konuştum :roflol:

nilsyım nasılsınn?
nilayy hiç te beni görmiyo :dilcikar: lmaz:

nilayımm bugün şafak 80 OSMANİYE :teytey: hihoyyyt
amaaa çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim ben :sinifsinif:

Bende il dışındayken uzak kaldım işe geldim direk geçmişi okudum.
Bizimkiler ne yapmış diye:)Geröekten aramızda güçlü bir bağ var.
Allah ayırmasın:)

Herkese hayırlı kandilller canlarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…