evet canım. öyle yada böyle geçireceğiz bu günleride...
Böyle düşünmene sevindim.
Güçlü olmalısın ki sevdiğine destek olabilesin.
herkese slm.
ben de nerde şafak saysam die dolanıyordum sitede. geç oldu ama yerimi buldum bile. çarşamba günü nasipse yolcu edeceğim nişanlımı askere. :gitme: 5ay boyunca burdayım galiba. mafoldumben
bu arada babamıda çok özledim ama ona kavuşma imkanım yok.sadece rüyalarımda özlemimi giderebiliyorum
evet canım. üzülüp kndmi koyvermenin bi anlamı yok. ayakta durmalıyım.
bu arada geçen cmrtsi nişanlandık biz. yeni nişanlıyız yani.
annemde memeca.kemoterapi alıyor. bu cuma 4.yü alacak.allahtan gidişi annemin iyi oldğu zamana gelecek. bu yıl çok fazla sıkıntı çektik. yarısını atlattık sayılır. askerliğide bitirdikmi tamamdır hayırlısıyla.
ben varım 2 senedir aşkımı görmüyorum sadece msnden görüşüyoruz öyle özledimkiiiii.üniversite bittiğinden beri göremiyorum.yanıma gelmek istiyor ama ben izin vermiyorum bulunduğum yer çok lafçı onunla birlikte gezemem bile.ne yapacam ben yaa..
Çok geçmiş olsun canım öncelikle...
Daha gerçekten çok yeniymiş allah evlilikle sonuçlanmasını ve bir yastıkta bir ömür yaşlanmayı nasip etsin inşallah.Bak burda senin gibi o kadar çok arkadaşımız var ki.Ben buranın en eskilerinden biriyim bizim hasret bitti ama ben hala burdayım bırakamıyorum ki.opuyorumnanaktan
ben çoğunuzu tanımıyorum.zamanla tanırım sanırım. burda gerçekten çok güsel arkdşlıklar paylaşımlar var. kopmak pek mümkün değil. 2 gün giremedim işyerimdede kafayı yiyodum sinirden:roflol:
ben çoğunuzu tanımıyorum.zamanla tanırım sanırım. burda gerçekten çok güsel arkdşlıklar paylaşımlar var. kopmak pek mümkün değil. 2 gün giremedim işyerimdede kafayı yiyodum sinirden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?