nilayımm bugün şafak 80 OSMANİYE :teytey: hihoyyyt
amaaa çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim ben :sinifsinif:
çiğdem ablam gelmiş Şeniz
burda sular kesikkk 2 gündür vee cuma gelcekmişş öldümmmm delikafadulden
ablam normalde 4 gün yok dedilerr ama izmirin tamamı değil buca bölgesii bizde buca/şirinyeriz kafamçokkarıştı
yanee bizii vurduuu izmirdee ama yılda 2 keere yapıyolarrr yaz gününde şarttı sanki :dilcikar:
pazartesi kesildii cuma gelcek kafamçokkarıştı
17-20si arası diyor nette ama henüz belli değil canım.
ben akşamları giremiyorum gündüzleri burdayım. gündüz yetişmeye çalışırım sizlere artık.
zaten üzülüp ağlamakla biyere varamayız. neşeli olup birbirimize destek olmak daha güsel.
ve o morali desteğide burda bulucam sanırımopuyorumnanaktan
5 günmü kesik:1shok: inanmıyorum. yaz gününde nsl durur insan susuz. öğlen yemeğine eve gidince duş aldımda geldim ben mesela. sıcakta duramıyorum. yapış yapış kötü oluyo..
Hiç şüphen olmasın canımcım...
Bak ben çok deli doluydum.Sevdiceğimde benim ilkim.
Askerdeyken evet dedim.Ay neler yaşadım yaşattım.
Sana yemin ediyorum burası olmasa ben bitirirdim.
Özellikle ayşe ablam ve diğer arkadaşlarımın çok desteğini gördüm.
Uslandım akıllandım.Sevincimi üzüntümü hep burda paylaştım.
Halada öyle kafama bir şey takılsa hemen sorarım bizim kızçelere herkes kendi sorunuymuş gibi yaklaşır yorum yapar.Hep beraber güleriz ağlarız.Sevdiceğimin askere gitmesi bana böyle güzel dostlar kazandırdı.Onun asker arkadaşları varsa benimde KK"da bacılarım varr daha ne olsun:)
ayenn günde 2 kere duş alıyodumm şimdi sularr yokk dün alamadım bnugün kalkar kalkmaz depodan kullanıyoruz(çok az akıyoo ve depoo bozulmuşş biraz...tamirciiyi çağırcaz kesinti bitsin..)
uyanır uyanmaz girdim suyaaaa ohhh rahatladımm vallahaa
allah susuz bırakmasınn delikafadulden
Hiç şüphen olmasın canımcım...
Bak ben çok deli doluydum.Sevdiceğimde benim ilkim.
Askerdeyken evet dedim.Ay neler yaşadım yaşattım.
Sana yemin ediyorum burası olmasa ben bitirirdim.
Özellikle ayşe ablam ve diğer arkadaşlarımın çok desteğini gördüm.
Uslandım akıllandım.Sevincimi üzüntümü hep burda paylaştım.
Halada öyle kafama bir şey takılsa hemen sorarım bizim kızçelere herkes kendi sorunuymuş gibi yaklaşır yorum yapar.Hep beraber güleriz ağlarız.Sevdiceğimin askere gitmesi bana böyle güzel dostlar kazandırdı.Onun asker arkadaşları varsa benimde KK"da bacılarım varr daha ne olsun:)
aşkımın ablalarıda orda oturuyo onlarda yandı desenee :1shok:ablam normalde 4 gün yok dedilerr ama izmirin tamamı değil buca bölgesii bizde buca/şirinyeriz kafamçokkarıştı
yanee bizii vurduuu izmirdee ama yılda 2 keere yapıyolarrr yaz gününde şarttı sanki :dilcikar:
pazartesi kesildii cuma gelcek kafamçokkarıştı
hoşbuldum nilayım sağollHoş gelmişinn çiğdemcimm:)
Nisancım bende nilay tanıştığımıza memnun oldum
17-20si arası diyor nette ama henüz belli değil canım.
ben akşamları giremiyorum gündüzleri burdayım. gündüz yetişmeye çalışırım sizlere artık.
zaten üzülüp ağlamakla biyere varamayız. neşeli olup birbirimize destek olmak daha güsel.
ve o morali desteğide burda bulucam sanırımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?