Sevdiğini özleyenler buyurun

saol nergisim kırgınım sana heee :dilcikar:

nisan 2 oldun o zamna:roflol:
1 tane daha nisanımızz varrr cnmm bnm :roflol:

cnm topiğimizde
merveler çok....
ayşe ler çooookkk.
nur dan 2 tanee var :roflol:
gizem 2 tane :roflol:
nisan 2 tane :roflol:

nese cnm nasıl sevdin mi topiğimizi biz neşeliyizdir..
sevdiklerimizi çok özlerizz ama burda da çok güzel sohbet muhabbette ederiz...
şuanda çoğu arkadaşımız açık değil malesef ki...
özelliklee akşamlarıı çook kaynatıyoruz:roflol:

nisan'cım bnm 80 e inene kadarr az bi zaman geçmedii aamaa geçiyorr bee cnm sıkma knedini 460-400 arası zordurrr ama gerisi en azından 150 ye kadar kolay geçiyorr

çünkü artık alışıosun... vee senn hepp aşkınaa destek ol gittceği yerde güzel...
20 sinde mig idicek?

nilayımm bugün şafak 80 OSMANİYE :teytey: hihoyyyt
amaaa çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim ben :sinifsinif:

Ohh ohh maşallahhh allah şafak doğan güneş demeyide nasip etsin inşalah.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ablam normalde 4 gün yok dedilerr ama izmirin tamamı değil buca bölgesii bizde buca/şirinyeriz kafamçokkarıştı

yanee bizii vurduuu izmirdee ama yılda 2 keere yapıyolarrr yaz gününde şarttı sanki :dilcikar:
pazartesi kesildii cuma gelcek kafamçokkarıştı

17-20si arası diyor nette ama henüz belli değil canım.
ben akşamları giremiyorum gündüzleri burdayım. gündüz yetişmeye çalışırım sizlere artık.
zaten üzülüp ağlamakla biyere varamayız. neşeli olup birbirimize destek olmak daha güsel.
ve o morali desteğide burda bulucam sanırımopuyorumnanaktan

5 günmü kesik:1shok: inanmıyorum. yaz gününde nsl durur insan susuz. öğlen yemeğine eve gidince duş aldımda geldim ben mesela. sıcakta duramıyorum. yapış yapış kötü oluyo..

Hiç şüphen olmasın canımcım...
Bak ben çok deli doluydum.Sevdiceğimde benim ilkim.
Askerdeyken evet dedim.Ay neler yaşadım yaşattım.
Sana yemin ediyorum burası olmasa ben bitirirdim.
Özellikle ayşe ablam ve diğer arkadaşlarımın çok desteğini gördüm.
Uslandım akıllandım.Sevincimi üzüntümü hep burda paylaştım.
Halada öyle kafama bir şey takılsa hemen sorarım bizim kızçelere herkes kendi sorunuymuş gibi yaklaşır yorum yapar.Hep beraber güleriz ağlarız.Sevdiceğimin askere gitmesi bana böyle güzel dostlar kazandırdı.Onun asker arkadaşları varsa benimde KK"da bacılarım varr daha ne olsun:)

cnm inan bana burda bulcağınaa yürekten inanıyorum ki sende buna yürekten inan...

ağlarızzz gülerizz...
bu topikte senin üzüntüün sana değildir hepimizedir sen üzülünce bizde yürekten zülüyrüz sevinince yürekten sevinirizz ne kadar anlatsamda sen bizi zaman geçmedikçe tanıcaksın cnm...

haklısın cnm üzülüp ağlamaklaa bi yerede varılmıyorr o yüzdenn bizde çoğu zaman neşeli olmaya çalışıyoruzz hem neşeli oluyoruzz kii sevdiklerimizeee hasretlerimizeeee askerlerimizee destek olalım biz onlara destek oluyoruzz bize kim olcak diyee düşünürken bende burayı buldumm veee burda bütünüzz artık sendee bizlesin :1hug: anlıcaksın dediklerimi 1 2 gün içinde eminim cnmm bnmm :1hug:

Şeniz

bu arada ayşe ablamız varr işleri yoğun sanırım gelmedi bugün... (merak ettim nilayım)
o topiğin gerçek sahibi ama topik ayşe ablamın gibi davranmayızzz topikk bizim hepimizin hepimiz birimiz birimiz hepimiz için:roflol: :lepi:

kısacasıı hepimizz burdaa desteğizz birbirimizeee...
hepimiz aynı anda YÜREKTEN ÜZÜLÜP SEVİNİRİZ...

5 günmü kesik:1shok: inanmıyorum. yaz gününde nsl durur insan susuz. öğlen yemeğine eve gidince duş aldımda geldim ben mesela. sıcakta duramıyorum. yapış yapış kötü oluyo..

ayenn günde 2 kere duş alıyodumm şimdi sularr yokk dün alamadım bnugün kalkar kalkmaz depodan kullanıyoruz(çok az akıyoo ve depoo bozulmuşş biraz...tamirciiyi çağırcaz kesinti bitsin..)
uyanır uyanmaz girdim suyaaaa ohhh rahatladımm vallahaa

allah susuz bırakmasınn delikafadulden

KK oldğu sürece yanımızda herşeyin üstesinden gelicez :enbuyukkk:yerimseniben

amin cnmya. çok zor susuzluk.

1 dk arala yazmışız bidanem Şeniz

aşkımın ablalarıda orda oturuyo onlarda yandı desenee :1shok:
Hoş gelmişinn çiğdemcimm:)

Nisancım bende nilay tanıştığımıza memnun oldum
hoşbuldum nilayım sağoll

hoşgeldin aramıza cnmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…