Sevdiğini özleyenler buyurun

napcan nilayım hepimiz bi şekilde yalan söylüyoruzz :umursamaz:

Çok üzülüyorum ve canımm ailem de o kadar güveniyor ki bana
Bazen keşke diyorum ama çokda seviyorumm bilmiyorum ya.
Sevdiceğime ilk evet demeden önce zaten durumu anlatmıştım.
Sık sık görüşemem sürekli konuşup mesajlaşamam diye.
Kabul etti.Hatta tanışiyim ailenle dedi.
Oldu canım demim:)Ona güveniyorum ama aileminde güvenini boşa çıkarmak istemiyorum.Bakalım artık hayırlısı...

onu ben de çok yaşadım. vicdan azabı...

ama bence kendi doğrularından sapmadıın sürece yanlış birşey yapmıyorsun.

sevgini paylaşmadan sevdigin insanla mutlu olamazsın.

devamı olmaz....

Demek ki sadece bende yok.
Bazen gerçekten ne yapıyorum ben diyorum?
Ama çok seviyorum.Ailemi biliyorum okul varken hayatta onaylamazlar.
Sevdiceğim bu konularda anlayışlı.Sen iste buğün gelelim eğer zamanı var diyorsan sonunda benim olucağını bilirsem sonuna kadar beklerim diyor.Çok sık görüşmüyoruz benden kaynaklanıyor ve sevdiğim anlayışla karşılıyor.İnanın buluştuğumuzda benden çok o tedirgin oluyor geç kalma eve gidince yaz.Annen bir şey demedi dimi diye sürekli soruyor.Ama onun içinde üzülüyorum istediği heran yanında olamıyorum.Ama ailemide düşünmem lazım.Bilmiyorum o kadar karmaşık ki

izin istesek vermezler,nası görüşüp anlaşıcaz o zaman dimi cnm bizde birileyile.bi şekilde mecbur kalıyoruz iştee

kızlar nişanlımı askere göndereceğim yazmıştım daha önce. sizce ne alayım ona. eşofman takımı falan mı yoksa başka bişey mi alayım???

demeyede bilirim :kedi:
nişanlı görünce nedensee baya büyük sandım 22 miş :kedi:

geçrekten kaç gibi kouşyorum kaç sandın ?:kedi:

ama lüten gerçek fikrini sölee

Son düzenleme:
kızlar nişanlımı askere göndereceğim yazmıştım daha önce. sizce ne alayım ona. eşofman takımı falan mı yoksa başka bişey mi alayım???

cnm gitçeği yere göreee polar bi gece takımı yani dediğin gibi eşofman da olurr...
güzel düşünce..

ya da (nere gittçeğini bilmiyorum) çarşıya çıkçakken giyebileceğii rhaat bi kapri ya da tişörtte alabilrsni..

ben de bilmiyorum ki nereye gideceğini.pzartesi belli olacak gideceği yer. :gitme:
birazdan çarşıya çıkacağım. cevşen alacağım o kesin ama başka şeylr de bakarım artık

demeyede bilirim :kedi:
nişanlı görünce nedensee baya büyük sandım 22 miş :kedi:

geçrekten kaç gibi kouşyorum kaç sandın ?:kedi:

ama lüten gerçek fikrini sölee

evet cnm 22 yim. ama sen kaçsın bişi diyemem. yani yüzünü görsem yine doğru tahminde bulunamam. okadar yani.:roflol: ama en azından bnm yaşlardasındır die tahmin ediyodum. şimdi ben 22 olunca sen küçüksün gibi gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…