Sevdiğini özleyenler buyurun

Hepimiz zaman zaman meşhulde kaldık be canım.
Allah en hayırlısını nasip etsin.
Burdsa o kadar çok yaşadık gördük ki hayat süprizlerle dolu.
Sağlık olsun gerisi gelir...

Öyle tabii , kendimi kimse için hırpalamamayı öğrendim zaten..sağlık olsun.

valla ya ramazanda cafeye de gidilmiyo nabıcaz bilmiyrmsositososito

ne alemsin kızz benmkine desem delirdinmi ne kitabı derkaydirigubbakcemile3
çantam agırdı taşıtamadım kıs valla kız çantası ben tutmam diyodelikafadulden

çoook memmun oldum cnm bnmm
tekrar tekrar aramzıa hoş geldin :1hug:

hoşşşbuldumm çiçeğimm....ben az önceki soruların hepsine cevap verimm...pc nedense bi mal oldu....şimdi benm bu aslında hiç de minik olmayan minik paşama süprzlerme geliyimm:ecrin_bebek:ha bu arada ayşecm sennle de tanıştğma sevndm...şimdi madi manevi her trlü süprze hazırım mallesf ben onun yemn trenine ve asker uğrlamsna katlamycam ailem bilior onu lakinn izin vermzler çnkü ben ankara da istnbulda ikamet etmktyz... bnde o yusden bi çeşit güzellikler yapmıyı istyrum...o yokken her gnümü yazıcam bunu düşünmüştm onu bizim buralarda olan bi adet - bilmem belki sizde de vardr-asker bohcası hazırladım...mektuplar ve birde biraz nostalji ama saçımı kesp vericem...o çok sever saçlarımı...:kedi:işte ne bilim bişiler daaaaa aklıma gelmio kii:çok üzgünüm:

Mubarek ay canım havalarda çok sıcak sabredicez artık.
Biz ne hasretlere dayandık buda biter elbet.

Kız benimkinede ölsen taşıtamassın.
Nefret ediyor bazen böle görüyoruz kızın çantası çocuğun elinde yada kolunda filan şuna bak şuna diyor:)Ama ben o konudada çok fenayım.Diyorum ki bacığımı bağlıcam tutar mısın?Tutamam derse kendi bağlıyor:)Bazende cidden muzurluk yapıp illa tutturuyorum sinir oluyorr:)Kitapta konuşmuyoruz sustuk öle uzandın çimenlere kapadı gözlerini duruyor öle.Dedim sen uyu bende kitap okim merak etme çantalarada göz kulak olurum.Bir bakış attı anladım kalkalım dedim ama çok ormantik anlara bağlandı heheheheh

neden balımmm
anlat istersen

1 ay evvel istanbula gittim, molada aramamışım yolda da mesaj cekmemişim diye kızdı trip yaptı..yine yanlış anlaşılma oldu ben ordayken alttan alıp haksız değilsem bile özür diledim. Ama yine soguk diye aramadım 10 gün. 10 gün sonra da aramadın diye trip attı ve benden soğudugunu söyledi..ben döndüm Ankara ya ama o gitti bu seferde agustos 20 de döncekti ve konusacaktık. Ama planı değişmiş ve dönmüş, msn de soguk, mesajıma cevp vermedi 2 seferdir, aradım aradım açmadı ben de güle güle dedim ama hala tık yok...:):):) susuyo , sus istedigin kadar dedim zaten. Ayrıldım herhal..:)

ayy cnmm çok duygulu :gitme: olurr :gitme:

Aroram süpersiniz yaa Allah ayırmasın kuzumu, nasıl da yakışmışsınız güzelim benim :)) Şeniz

bende saçımı vermiştim çıkarken 6 yıl önce
hala saklıyor

Albim mutlaka hazırla.
Askerde en büyük teselli sevdiğinin resmine bakmaktır.
Sevdiğim yatağının üstüne asmıştı bakıp hayallerle uyuyorum derdi:)
Birde sana ait olan değer verdiğin ve bunu sevdiğinin bildiği bir şey verebilirsin.
Benim kolye ve bileklik gibi.Anlamları büyüktü ve çok mutlu olmuştu.

iftarlar yaparız biz de nabalımmzemuszemus
benmki de öle diyo biriinin elinde çanta görünce şuna bak erkek mi bee diyo :))
dün mesele otobüste karısının çantasını almış bide havada tutuyo iyi laf etti onazemuszemus
ormantik heee naptınız bakimm seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…