Hoşbulduk..:) evet okuduklarınızdan anladım..ben de dün ayrıldım, ayrıldım herhalde ..benim de mechul halim aslında..:)
zbyd ben gizem cnm bnm sen?
Hepimiz zaman zaman meşhulde kaldık be canım.
Allah en hayırlısını nasip etsin.
Burdsa o kadar çok yaşadık gördük ki hayat süprizlerle dolu.
Sağlık olsun gerisi gelir...
Ramazan boyunca en azından baş başa görüşemicez zati ablacım.
İftar yemeğinde birlikte olucaz ama ondada kuzenleri filan olcak herall utancımdan zaten kafamı kaldıramam.Sevdiceğimide söledim hafta sonları görüşemeyiz dedim.Zaten bir gün izni var onuda oruçlu oruçlu benlen geçirmesin.Zaten eve yalan söylüuerek çıkıyorum günlerdir uyumuyorum yalan sölemek hemde bile bile ne bilim çok zorallahtan sevdiğim anlayışlı ilk baştada şimdide bu konuda hep destek saolsun.
Hemide nasıll:)
Birde ben biraz nazlı ve muzurluk peşindeyim.
İlk bisikleti aldık bende çanta var tabi dedim bunu nera koyucam ben şimdi:)
Sevdiceğim aldı kendi bisikletinin önüne koydu.Dedim yoruldum su alalım.
Hemen köşeye çektik su aldı.Sonra diyorum bu suyu neree koycaz yer yok benimkinbide onunkinide o taşıdı:)Sıkıldım kitap okucam diyorum hehehe:)Yırtarım o kitabı valla gel buraya diyooo sonraaa:jeyyar::asigim:
ben zübeyde...gizemcimmm
aroram ayşee gülüm
fotoları bekliyoruz
dimii ablammmm
:azman ablanın azman kardeşi smilisi: kaydirigubbakcemile3
Ekledimmmm opuyorumnanaktan
çoook memmun oldum cnm bnmm
tekrar tekrar aramzıa hoş geldin :1hug:
valla ya ramazanda cafeye de gidilmiyo nabıcaz bilmiyrmsositososito
ne alemsin kızz benmkine desem delirdinmi ne kitabı derkaydirigubbakcemile3
çantam agırdı taşıtamadım kıs valla kız çantası ben tutmam diyodelikafadulden
neden balımmm
anlat istersen
hoşşşbuldumm çiçeğimm....ben az önceki soruların hepsine cevap verimm...pc nedense bi mal oldu....şimdi benm bu aslında hiç de minik olmayan minik paşama süprzlerme geliyimm:ecrin_bebek:ha bu arada ayşecm sennle de tanıştğma sevndm...şimdi madi manevi her trlü süprze hazırım mallesf ben onun yemn trenine ve asker uğrlamsna katlamycam ailem bilior onu lakinn izin vermzler çnkü ben ankara da istnbulda ikamet etmktyz... bnde o yusden bi çeşit güzellikler yapmıyı istyrum...o yokken her gnümü yazıcam bunu düşünmüştmonu bizim buralarda olan bi adet - bilmem belki sizde de vardr-asker bohcası hazırladım...mektuplar ve birde biraz nostalji ama saçımı kesp vericem...o çok sever saçlarımı...:kedi:işte ne bilim bişiler daaaaa aklıma gelmio kii:çok üzgünüm:
hoşşşbuldumm çiçeğimm....ben az önceki soruların hepsine cevap verimm...pc nedense bi mal oldu....şimdi benm bu aslında hiç de minik olmayan minik paşama süprzlerme geliyimm:ecrin_bebek:ha bu arada ayşecm sennle de tanıştğma sevndm...şimdi madi manevi her trlü süprze hazırım mallesf ben onun yemn trenine ve asker uğrlamsna katlamycam ailem bilior onu lakinn izin vermzler çnkü ben ankara da istnbulda ikamet etmktyz... bnde o yusden bi çeşit güzellikler yapmıyı istyrum...o yokken her gnümü yazıcam bunu düşünmüştmonu bizim buralarda olan bi adet - bilmem belki sizde de vardr-asker bohcası hazırladım...mektuplar ve birde biraz nostalji ama saçımı kesp vericem...o çok sever saçlarımı...:kedi:işte ne bilim bişiler daaaaa aklıma gelmio kii:çok üzgünüm:
Mubarek ay canım havalarda çok sıcak sabredicez artık.
Biz ne hasretlere dayandık buda biter elbet.
Kız benimkinede ölsen taşıtamassın.
Nefret ediyor bazen böle görüyoruz kızın çantası çocuğun elinde yada kolunda filan şuna bak şuna diyor:)Ama ben o konudada çok fenayım.Diyorum ki bacığımı bağlıcam tutar mısın?Tutamam derse kendi bağlıyor:)Bazende cidden muzurluk yapıp illa tutturuyorum sinir oluyorr:)Kitapta konuşmuyoruz sustuk öle uzandın çimenlere kapadı gözlerini duruyor öle.Dedim sen uyu bende kitap okim merak etme çantalarada göz kulak olurum.Bir bakış attı anladım kalkalım dedim ama çok ormantik anlara bağlandı heheheheh
ayy cnmm çok duygulu :gitme: olurr :gitme:
bende saçımı vermiştim çıkarken 6 yıl önce
hala saklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?