kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3manyaklarrr siziiMubarek ay canım havalarda çok sıcak sabredicez artık.
Biz ne hasretlere dayandık buda biter elbet.
Kız benimkinede ölsen taşıtamassın.
Nefret ediyor bazen böle görüyoruz kızın çantası çocuğun elinde yada kolunda filan şuna bak şuna diyor:)Ama ben o konudada çok fenayım.Diyorum ki bacığımı bağlıcam tutar mısın?Tutamam derse kendi bağlıyor:)Bazende cidden muzurluk yapıp illa tutturuyorum sinir oluyorr:)Kitapta konuşmuyoruz sustuk öle uzandın çimenlere kapadı gözlerini duruyor öle.Dedim sen uyu bende kitap okim merak etme çantalarada göz kulak olurum.Bir bakış attı anladım kalkalım dedim ama çok ormantik anlara bağlandı heheheheh
bu nasıl iş balım ya1 ay evvel istanbula gittim, molada aramamışım yolda da mesaj cekmemişim diye kızdı trip yaptı..yine yanlış anlaşılma oldu ben ordayken alttan alıp haksız değilsem bile özür diledim. Ama yine soguk diye aramadım 10 gün. 10 gün sonra da aramadın diye trip attı ve benden soğudugunu söyledi..ben döndüm Ankara ya ama o gitti bu seferde agustos 20 de döncekti ve konusacaktık. Ama planı değişmiş ve dönmüş, msn de soguk, mesajıma cevp vermedi 2 seferdir, aradım aradım açmadı ben de güle güle dedim ama hala tık yok...:):):) susuyo , sus istedigin kadar dedim zaten. Ayrıldım herhal..:)
iftarlar yaparız biz de nabalımmzemuszemus
benmki de öle diyo biriinin elinde çanta görünce şuna bak erkek mi bee diyo :))
dün mesele otobüste karısının çantasını almış bide havada tutuyo iyi laf etti onazemuszemus
ormantik heee naptınız bakimm seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisositososito
Albim mutlaka hazırla.
Askerde en büyük teselli sevdiğinin resmine bakmaktır.
Sevdiğim yatağının üstüne asmıştı bakıp hayallerle uyuyorum derdi:)
Birde sana ait olan değer verdiğin ve bunu sevdiğinin bildiği bir şey verebilirsin.
Benim kolye ve bileklik gibi.Anlamları büyüktü ve çok mutlu olmuştu.
bana da öğretrsenz bu resm atma mevzunu ben de eklymm
bizi de grünn hade
iftarlar yaparız biz de nabalımmzemuszemus
benmki de öle diyo biriinin elinde çanta görünce şuna bak erkek mi bee diyo :))
dün mesele otobüste karısının çantasını almış bide havada tutuyo iyi laf etti onazemuszemus
ormantik heee naptınız bakimm seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisositososito
Teşekkür ederim hepinize :))
Allah sevdiklerimizle bir ömür nasip etsin inşallah..
albümemi atacaksın balım
Arkadaşlar yılbaşında minik aşkıma yaptıığım şeyleri anlatıyorum.
1.Eldiven aldım.Çiftli farkı 1 eldivene 2 el girio yani el ele tutuşuyosunuz eldiven giydiğinizde
2.kutunun içine güzel sözler yazan küçük notlarla doldurdum(1000 civarında yurtda 1 haftamı aldı tamamen içimden gelen sözler)
3.2mizin bi resimini koydum
4.kurumuş güller
5.Çikolata ve jelibonlar
6.12 sayfalık bir mektup yazdım bize özel..
2006 nın 5.ayında ayrıldık..Kader hanımefendi aşırı sevgiye alışık diilmiş canı saolsun siz saolun (=
Hehehe bizimkide aynen öle.
Hani burda ben kibar olim dedim ama diline düşen yandı yani.
Hele aşağıdan yukarı bir bakışı var ben gülüyorum ama haklı yani.
Utandım bak şincikk:kedi:
Bakıştık ilk kez karşılaşıyormuşuz gibi.
Birde kolunu uzattı bende öle yanına uzandım kap atışlarını dinledim.
Yüzünü izledim.Birde buse kondurdum yanaktan(Yalannn):kedi::kedi:opuyorumnanaktan
heeeeeeeeeee kuşumcum onu yazmayı unutmşm zaten...marmasiste tatildeydim gelrken güzel bi albüm aldım onu da doldrcam.....dediğin gbiii yanında hemen gterblr mi onu usta birliğindemi gtrr??
Ben niye göremiyorum bakimmmmmm küstümmm
yanaktan tabi canummmmm sen giderken biz dönüyoduk kuzummmmopuyorumnanaktan
kızlar bi forumda gördüm bi erkek kıza yaptıgı süprizi yazmış işte
sana da fikir olsun zbyd
böle bitmesi kötü olmuş böle çocuk terk edilir mi beee..
kızlar bi forumda gördüm bi erkek kıza yaptıgı süprizi yazmış işte
sana da fikir olsun zbyd
böle bitmesi kötü olmuş böle çocuk terk edilir mi beee..
vay anasını bea...
yau ben sevgilimi çok özledim şimdik ama :gitme:
ilk kez evine gittiğimde ikimizin baş harfinin sosislerden bir pizza yapmıştı sevdalım hem de kalp şeklinde...sırnaşık şey :asigim::asigim: opuyorumnanaktan kuzum benim...
ImageShack® - Image Hosting gir cnm browserden yüklee
sonra orda altta 3 link gelcek 1. yi yazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?