kızlar bi forumda gördüm bi erkek kıza yaptıgı süprizi yazmış işte
sana da fikir olsun zbyd
böle bitmesi kötü olmuş böle çocuk terk edilir mi beee..
vay anasını bea...
yau ben sevgilimi çok özledim şimdik ama :gitme:
ilk kez evine gittiğimde ikimizin baş harfinin sosislerden bir pizza yapmıştı sevdalım hem de kalp şeklinde...sırnaşık şey :asigim::asigim: opuyorumnanaktan kuzum benim...
ayy
bizde ilk buluştuğumuzda bana salçalı tavuk yapmıştı
karıştırırken serçe parmağını kaldırıyordu mafoldumben
ayy
ayyy maşallahhh yaaya varya...benm paşamın yaptıı süprzler ööle hoşkii...film gbi....anlatyım mı nazar değmesnnn tütü deyim de kıh kıh
gelelim benm cillobumun bana yaptııı hoşluklara...ilk şuyduu ben ankardayım o ist.da ya hani neyse bu her hafta gelio beni grmeye bende 2 aymzda onun yanına gttim beni havaalında karşıladı ben kapıdan çıknca elinde bir pankart ve tam iki ay hoş geldn zübeyde seni seviyorum yazıordu...bunu açtı sonra arabay gttik arabada 101 adet kırmzı gül vardı...ve bir sürü balon:asigim::asigim:sonra beylerbeyine gttik ben boğaza da hayran olduum içinn orda yemek yedik ve aşık aşık otrduk...sonra bu (denizci ya tanık çok onda)tekne ayarlamıştı ama da mevsmi gelmdii için tekneler indrilmemişti o iş yattı....ama benm için bunu düşünmesii yetmişti....sonra bidee bana habre benm sevdiğim şeyleri takip eder sonra onları alır...ama hiç çaktrmaz ben anlmıodum en azından hala ööledr benm sevgilimm...
oyy kıyamam ablama...
benimki yimek yaparken kıçı heç durmaz hep dans oyun şebeklik peşinde :roflol:
dün dedi bana yemek yapmayı çok özlemiş kuzum mafoldumben
ya varya...benm paşamın yaptıı süprzler ööle hoşkii...film gbi....anlatyım mı nazar değmesnnn tütü deyim de kıh kıh
gelelim benm cillobumun bana yaptııı hoşluklara...ilk şuyduu ben ankardayım o ist.da ya hani neyse bu her hafta gelio beni grmeye bende 2 aymzda onun yanına gttim beni havaalında karşıladı ben kapıdan çıknca elinde bir pankart ve tam iki ay hoş geldn zübeyde seni seviyorum yazıordu...bunu açtı sonra arabay gttik arabada 101 adet kırmzı gül vardı...ve bir sürü balon:asigim::asigim:sonra beylerbeyine gttik ben boğaza da hayran olduum içinn orda yemek yedik ve aşık aşık otrduk...sonra bu (denizci ya tanık çok onda)tekne ayarlamıştı ama da mevsmi gelmdii için tekneler indrilmemişti o iş yattı....ama benm için bunu düşünmesii yetmişti....sonra bidee bana habre benm sevdiğim şeyleri takip eder sonra onları alır...ama hiç çaktrmaz ben anlmıodum en azından hala ööledr benm sevgilimm...
ayy
ya varya...benm paşamın yaptıı süprzler ööle hoşkii...film gbi....anlatyım mı nazar değmesnnn tütü deyim de kıh kıh
oyy kıyamam ablama...
benimki yimek yaparken kıçı heç durmaz hep dans oyun şebeklik peşinde :roflol:
dün dedi bana yemek yapmayı çok özlemiş kuzum mafoldumben
a.s çok şeker canım ya...
denizci demişsin, benim sevdalım da lisanslı yelkenci. tekne de kullanıyor. senin yarin ne işle uğraşıyor denizde :)) kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 yaparsınız yawrum daha çokkk...
ben de dün onlardaydım beraber pasta yaptıkk.çok hevesli ya herşeye burnunu sokuyo
ve çok karışıyo bıktırcak derecede :)) bana ilerde yemek de yaptırmaz bu jojuklaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yaparsınız yawrum daha çokkk...
ben de dün onlardaydım beraber pasta yaptıkk.çok hevesli ya herşeye burnunu sokuyo
ve çok karışıyo bıktırcak derecede :)) bana ilerde yemek de yaptırmaz bu jojuklaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
ImageShack® - Done
oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuu
valaaa denüzde palukla uğraşiiiiykaydirigubbakcemile3
Ben yemek yapmayı bilmiyom be kızlar ne olcak benim bu halim
Gerçi biz anlaştık sevdiceğim yapcakk köprüyü geçene kadar olmasında sonra:)
Ama onu izlemek şahane olurdu valla.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?