Sevdiğini özleyenler buyurun

oguz bartında suan
akraba zıyaretınde annanesıne fotomu gostermıs cok begenmıs hergun bakıyomus fotoma
cok sevındım
bıde bızım goruslerımız ayrı ya oguzla
aılesı tarafından begenılmek hosuma gıttı :icecream:

burda aşklarına şahit olduğum insanlar ayrılınca inanın kendim yaşamışım gibi çook üzülüyorum :çok üzgünüm: merveciimm canım kıyamam :teselli: Allah yardımcın olsun inş seninki adam akıllı düşünürde yaptığının yanlış olduğunu anlar biran önce arar dayanamayıp :Saruboceq: askerde olduğu için erkekler böle konularda hassas olabiliyo..arama biraz zaman ver..eminim o da pişman olmaya başlamıştır..sanada şunu söyleyim askerde ayrılmak sivil hayatta ayrılmaktan kat kat zor..gurbettesin düşünmekten başka yapıcağın bişi olmadını düşün..tamam bi zmn yoğunsundur ama diğer saatlerde...inş barışacaksınız Allahın izniyle..sen sakın üzülme :1hug: sadece sabret ve dua et :Saruboceq::gitme:

Söyledıklerin ilaç gibi qeldii =)
Bu saatte hiç beklemıyodum..Hayırlısı neyse o olsun...Cok kırıldımm..Bır okadarda özledım......Sadece sarılmak omzunda ağlamak istiyorum....Elini tutsam hersey düzelicek sanki...Pişman olurmu olmazmı bılmıyorum ama....Ondan vazgecmek ıstemıyorum.......
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…