Sevdiğini özleyenler buyurun

ya kızlar bişe sorcam konu açmk istemedim merve gülerler dio deli ya:)
ben kediden çok korkuom valla napıcam gördügüm an yol degiştiriom.
eskiden 9 kedi baktım hatta kucagımda mama veriodum onlara şimdi ise rüyalarıma girio napıcam nasıl yenerim böle büyük fobisi olan varmıhiç bi hayvandan korkmam elime bile alırım ama kediiii kokusundan bile anlıorum o derecede gülüolar bana sevgilim bile kız kedi nasıl kokar dio napım diorum biyere gidiom orda kedi kokuo orayı terk ediom

bnm arkadaşımda da var küçüklüğünden beri...
ama inan bilmiyorum cnm yaa yardımcı olamıcam:gitme:
gülüncek bişeyde değil.!

bnm arkadaşımda da var küçüklüğünden beri...
ama inan bilmiyorum cnm yaa yardımcı olamıcam:gitme:
gülüncek bişeyde değil.!

ya ölede kız varya kaçıom gördügüm zamn ona kendimdre gülüom kedi zaten insandan korkuo ama gece çok kötü hele mart ayında bana uykular haram oluo bebek gibi miyavlıolar ya uyuyamıom :sm_cool:

Ahhhh ahh bır zamanlar topiğinizin neşesi qeldi derdim =)
Bugunn topiğinn en dertlesii qeldii diycemmmm..........
Gene ses yok gene ses yokkk
:gitme:

valla modyy cim bende üzüldüm
arif neden böyle yapıyor
gerçi tlf konusunda gizeme kızıcam

tlfn konusunda derken ablacım :)?

ablam yaa bişi dicemm dün düşünmedim hiç onu yani sadece bi yarım saat onda da şu geldi telefon konuşurken dedi ki çarşı belgesi mi ne veriyolar mış bişimiz izin kağıdımı neymiş...
onu akradaşı almış bu geç çıkmış kapıdaki askerler öle demiş onaa...

bunun gerçeklik payı vardırr
tamam azcık sorumsuzdurr
ama saati unutçak kadar sorumsuz değildir heralde kötükedihüso

çok sağol ayşe abla. aslında izmirlinin yaşı çok küçük yaa kimbilir daha neler olacak hayatında üzülmesi için çoook erken bi erkek için.

ablacım saolasın ama üzülmüyorum o kadar bilmiyoırum neden...
içim rahat sadece merak ediyorum bu kadar mı sorumsuzlaştı çünkü konuşması biraz ciddi di ama askerlik konusunda sorumsuz olamaz
yaniii inanmıyorumda o lafınaa
hıı bu ayrılığa gidersede üzülmem demem üzülürüm alışkanlığı var bende...
ama ayrılırsamda bi daha biriyle zor birlikte olurum yani büyük konuşmamak gerek tabiki ama üni ye kadar düşünmem ciddi olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…