Sevdiğini özleyenler buyurun

bende sevdiğimi değildilcikar:) sevdiklerimiii özledimm aranızaa girebilir miyim opuyorumnanaktan
acaba sevdiklerim beniii özledii mii

özledinizzz miii beniiiiii?

hee şafak 74 BARTIN dilcikar:)

günaydın kızlar..
bir gün daha yaklaştık mutlu sona. bnmkinin gitmesine 9 gün kaldı ama ben gelişini saymaya başladım bile...
ve yanımdayken bile inanılmaz özlüyorum onu...:gitme:
çok konuşan ben.sessizliğe bürünmüş durumdayım.yalnız kalınca dalıp dalıp gidiyorum.
yastığa başımı koydum,birden ağlamaya başladım dün gece.durduramıyorum kndmi.mafoldumben
sora uyuyakalmışım...

benım de askım o tarıhlerde gıdecek yanı en fazla 10 gunu var
bırlıkte safak sayacagız
onu cok ozluycem
sende benım gıbı asırı duygusalsın sanırım

benım de askım o tarıhlerde gıdecek yanı en fazla 10 gunu var
bırlıkte safak sayacagız
onu cok ozluycem
sende benım gıbı asırı duygusalsın sanırım

hemde çok fazla duygusalım ve biz marttan buyana sürekli bir aradayız diyebilirm. ve son 2 aydırda akşam yemeklerinde bile beraberiz. çok zor gelecek bana. mafoldumben
seninki nereye gidiyor canım

günaydın kızlar belim çok agrıooo hasta oldum:)
benimki dişçide oyüzden uyuyamadımda haberimde yok genç haftadan demişti inş kaçamakla msne girer çok özledim onu
mehtapramazan bayramı :)

günaydınnnn kızlar....bilmeyen varsaa yine sölimm benm hayatımın aşkıda haftaya gidior inşallah askere....:sinifsinif:

inş tatlım sende sımsıkı sarıl öyle yolla özleyecegin çok gün gelcek ama inanki 2 ay sora normal haayat gibi sivilinizi sende onunla unutacaksın hep askerlik olcak hayatınızda inanılmz bişe yaptıklrını sana anlatıo faln süper bi duygu sakın korkma.allahıma emanet bebegim oda bizimkilerde tabiki bizlerde.
onu üzme olurmu sende üzülme o asker bazı şeylere göz yum geç

üzermiyim...onu hiççç biliorum belki bende kırılcam edicem bişilere ama....takmıycam netce ben evimde sıcak yatıım da yatıo olurken...istediim şeyleri yiyip içerken...gezip tozarken...ailemle birlkteyken....o bunlardan hep mahrum kalcak...anlayışlı olmam lazım...bu zmana kadar hep o anlayış gsterdi bana çok ii davrandı...şimdi bu üstn anlayışı ben gstricem...beni en çok üzen şey şu..bana dior ki...beni beklyceksin ben senin hakkını nasıl ödycem...:sinifsinif::sinifsinif:

ayy onu diolar zaten benimkide mükafatını büyük alcaksın dio acaba ne:):)
neyse sabah sabahh gülmem gelio zaten hadi bakalım inş canımmm hepsi geçer

günaydınlarr
emossss geçmiş olsun cnm bnm
pınarım sen nasıl oldun bakımm???
nisan ablaa çabuk geçiyor zaman gitmesi günün gelmesi çabuk geliyor diymi?
aslında askerlik günleride böyle gidiyor ama hasretten bizz geçmiyor diyoruzz sen yüksek tut morallini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…