gizoşum afferim benim bideneme, akıl küpü kardeşim benimmmmmmm, lakin İngilizce pek möhüm bir nokta...aman ihmal etme, fobi olur sonra, arkadaşımdan biliyorum :))))))
Niloşum çok tatlısınız yaa, AŞK ! :)) :dance:
kızlar ben moody ya değiştirdim onu. neyapyosunuz gizem noldu kuzum sana üzdülermi seni.
bnm sayılıdır yüzüne kapttığım:kedi:
kendime yapılmasını sitemediğimden yapmamda :kedi:
ama bazenn deliriiyorum çok kıskancım benn yaaa:kedi:
seninlee huylarımızın çoğu aynıı cnm vvallaha yaa :roflol:
allah sevdüklerimize sabır versinnnn
gizoşum afferim benim bideneme, akıl küpü kardeşim benimmmmmmm, lakin İngilizce pek möhüm bir nokta...aman ihmal etme, fobi olur sonra, arkadaşımdan biliyorum :))))))
Niloşum çok tatlısınız yaa, AŞK ! :)) :dance:
kızlar ben moody ya değiştirdim onu. neyapyosunuz gizem noldu kuzum sana üzdülermi seni.
hemde çok fazla duygusalım ve biz marttan buyana sürekli bir aradayız diyebilirm. ve son 2 aydırda akşam yemeklerinde bile beraberiz. çok zor gelecek bana. mafoldumben
seninki nereye gidiyor canım
bu arada azcuk ineğimdir...
öss çözüyorum zaten :roflol:
Son 2 yıldır ama az az kendimi güvendiğim anlar:kaydirigubbakcemile5:
198 le 208 arası yapmıştım kii kendi okul puansız
oıkul kaç verir bilmem
ama sınıf 2. Siyim bu sene çok zordu herşey...
1. Nin ortalaması 85,4dilcikar:)
benimortalamam 82
(ingilizcesi çok iyi benim babamın hasta olduğu dönem ilk ing. Gördüğüm yıllardı ing. Yı öğrenemedim içime kapanıklıktan sonra hep korku oldu başaramıcam diye :a015: O korkuyu yenmedim diye ye başaramadım ingilizce 10 saat !!!
Bide sınıf hocamız ing.ceciydi :kafamçokkarıştı:
Ama diğer derslerde özellikle sayısallarrdaa matematikte beni geçeniiiiiiiii:jeyyar: Kötükedihüso
matematik benim tutkum!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayılarlaa uğraşmak içinee dalmakkkk o kadarrr keyifli kiii
matematiksizz yapamammmm öle an geliyo açıyorum kitabı 2 de test çözmeye başlıyorum....
Tabi bu kk yüzünden bu ara hiç çözmedim :kafamçokkarıştı: Neseeeee)
pınarımmm
zübeydee ablammm
nilayımmm
vee fotoyu görmeyen amaa gördüğündee yazcağına emin olduklarım...
ayy çok saolunn yaaa çok tşk ederim
inş. allah hepimizi çoooook mutlu eder ağız tadımızlaa sağlığımızlaa huzurumuzla...
pınarımmm
zübeydee ablammm
nilayımmm
vee fotoyu görmeyen amaa gördüğündee yazcağına emin olduklarım...
ayy çok saolunn yaaa çok tşk ederim
inş. allah hepimizi çoooook mutlu eder ağız tadımızlaa sağlığımızlaa huzurumuzla...
maşallah Gizemime benim şu güzelliğe bak duru bir güzelliksin çiçeğim Allah nazardan saklasın sevdalından da ayırmasın işallah dinimiz amin :) :CüvCüv: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?