inanmıorum gizemcimmm bunu ondan isteyemessn memelimmm onun bu izne ihtyacı var nefes alıp arakadşlaryla dışarda otrup gezmek ona çok ii gelr nden bööle davranıosun bi sebebi mi var kzuummm benimmm:1shok::1shok:
inanmıorum gizemcimmm bunu ondan isteyemessn memelimmm onun bu izne ihtyacı var nefes alıp arakadşlaryla dışarda otrup gezmek ona çok ii gelr nden bööle davranıosun bi sebebi mi var kzuummm benimmm:1shok::1shok:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr meeleeimmm yazıcaktımmmmmm tuhhh yanlış yazmışımmm
yokk
sadece yukarda açıkladım yaa ablacım
bbenim sınav zamanları kızıyordum çünkü 11 gibi nete gelirdi 1 de çıkr 3 te gene gelirdi
o ara 1 saat gezer 1 saat yemek yerdi
bende yarım saat gezsin yarım saatini daha bana ayırsın 3 ten sonra giremem sınavlara çalışçam derdim
ama dayanamayıp girerdim tabi :kedi:
o zamanlarda giriş 5 ti sanıyorum :uhm:
bu haberi badem gözlüme vermek için sabırsızlanıyorum
minnoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm doruu diosun ozamatttt haklısın ama yine sen az anlayışlı ol emi....sen lise son sıfsın galiba ööle mii
ayşe ablacımmmmmmmm gizoşun söledii şeyse.....ve sonuçlar temzseee inannnnn o kadar sevndm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canlarımm ben yemeğe gidiyorum
hafiflemiş olarak
badem gözlüm ararsa önce kandırıyımmı sonuç kötü diye:jeyyar:
ablacım ben 93 lüyüm :zühtü:
lise 3 te olmam gerekken lise 2 deyim geç yollamışlarrr
canlarımm ben yemeğe gidiyorum
hafiflemiş olarak
badem gözlüm ararsa önce kandırıyımmı sonuç kötü diye:jeyyar:
hımmmmmmm....enn güzell zamanlarrr...eminim çok kişiden dymuşsundr bunuu....kndne zindan etmeee....şu gzel dönemiiiiii bk önünde haytının şansı varrr onu ööle saçma sapan şeylerrle kaçırma derimmmmsengözlerimebaksanab
ewt ben bu tür lafları çok duydum duymadım değil
hatta bana zaman ayırabilirseniz size bir link vereyim orayı okuyun orda da anlatamadığım duyguları anlarsınız...
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...uk-a351amas305na-heves-a351k.html#post7567772
ablacım k.bakma biraz kafam yerimde değil
hayatımın şansı olarak arifi mi aöylediniz?
Sen sabırlısın elbet gelince bunların acısını çıkartırsın:)
demişsin nilayımm
hemdeeee nasıll çıkarcammm tahmin bileee edemezsin :jeyyar: kötükedihüso
tabiiii aramızdaa kalsın ablam gene oklavalarını çıkartır :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?