Sevdiğini özleyenler buyurun

inanmıorum gizemcimmm bunu ondan isteyemessn memelimmm onun bu izne ihtyacı var nefes alıp arakadşlaryla dışarda otrup gezmek ona çok ii gelr nden bööle davranıosun bi sebebi mi var kzuummm benimmm:1shok::1shok:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr meeleeimmm yazıcaktımmmmmm tuhhh yanlış yazmışımmm

inanmıorum gizemcimmm bunu ondan isteyemessn memelimmm onun bu izne ihtyacı var nefes alıp arakadşlaryla dışarda otrup gezmek ona çok ii gelr nden bööle davranıosun bi sebebi mi var kzuummm benimmm:1shok::1shok:

yokk
sadece yukarda açıkladım yaa ablacım
bbenim sınav zamanları kızıyordum çünkü 11 gibi nete gelirdi 1 de çıkr 3 te gene gelirdi
o ara 1 saat gezer 1 saat yemek yerdi
bende yarım saat gezsin yarım saatini daha bana ayırsın 3 ten sonra giremem sınavlara çalışçam derdim
ama dayanamayıp girerdim tabi :kedi:
o zamanlarda giriş 5 ti sanıyorum :uhm:

minnoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm doruu diosun ozamatttt haklısın ama yine sen az anlayışlı ol emi....sen lise son sıfsın galiba ööle mii

senii unutsaydımm bekler miydimm hiççççççççççççççç
binderdimee bir dert ekler miydimmmmmm hiççççççççççç
şu sonsuzz hasretinn kalbimeee koyupppppppp
bir ömürrrr ahhhhhhhhhhhh çeker miydimmmmmmmmmm hiççççççççççççççç :roflol:
galiba aşığım:kedi: :roflol: :asigim:

canlarımm ben yemeğe gidiyorum
hafiflemiş olarak
badem gözlüm ararsa önce kandırıyımmı sonuç kötü diye:jeyyar:

ablacım ben 93 lüyüm :zühtü:
lise 3 te olmam gerekken lise 2 deyim geç yollamışlarrr

hımmmmmmm....enn güzell zamanlarrr...eminim çok kişiden dymuşsundr bunuu....kndne zindan etmeee....şu gzel dönemiiiiii bk önünde haytının şansı varrr onu ööle saçma sapan şeylerrle kaçırma derimmmmsengözlerimebaksanab

canlarımm ben yemeğe gidiyorum
hafiflemiş olarak
badem gözlüm ararsa önce kandırıyımmı sonuç kötü diye:jeyyar:

kandırmaaaaaaa ablacmm ne olurrr yazık günahhh....ona daaa yaa sana da afiet olsunnnnn bu aradaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ewt ben bu tür lafları çok duydum duymadım değil
hatta bana zaman ayırabilirseniz size bir link vereyim orayı okuyun orda da anlatamadığım duyguları anlarsınız...
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...uk-a351amas305na-heves-a351k.html#post7567772

ablacım k.bakma biraz kafam yerimde değil
hayatımın şansı olarak arifi mi aöylediniz?

Ablacım sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim.

Gizemcim aşk nelere kadir.
Hepimiz dönem dönem yaşıyoruz böyle zorluklar.
Sen sabırlısın elbet gelince bunların acısını çıkartırsın:)
Pınarcım şimdi aranız nasıl bilmiyorum ama bence sevdiceğini aramalısın.
Nisanım gezip paraları harcayıp rahatlamışsın ohh hayatta sana güzel:)
Mervecim kendini toparlamana sevindim.Nedense hala içimde barışıcağınıza dair bir his var ben umudumu kaybetmedim sende kaybetme emi kuzum.
Ancak bu kadarını okuyabildim hızınıza yetişmek ne mümkün:)

Sen sabırlısın elbet gelince bunların acısını çıkartırsın:)

demişsin nilayımm
hemdeeee nasıll çıkarcammm tahmin bileee edemezsin :jeyyar: kötükedihüso
tabiiii aramızdaa kalsın ablam gene oklavalarını çıkartır :roflol:

hanımmlarrr ben şey yaptracağım sevdicemii böle kalpli pasta dier süprşlermn yanında onu da süprzz yappcam senr hemmm canıkmm

Benim yaptığım en büyük hatalardan biriydi.
Sabırlı olamamak.Haklıyken haksız duruma düşüyordum.
Bizimki o konuda çok uyanık susar sabreder.
Bundan sonra bende öyleyim.
Yanındayken elbet çıkarıyorum acısını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…