Gizoş sevgülün kaç yaşında kuzum ne iş yapiyi kendisi ? yani ne zman evlencenizi kestirmek içün soruyom :)))))) :CüvCüv:
Söyledıklerin ilaç gibi qeldii =)
Bu saatte hiç beklemıyodum..Hayırlısı neyse o olsun...Cok kırıldımm..Bır okadarda özledım......Sadece sarılmak omzunda ağlamak istiyorum....Elini tutsam hersey düzelicek sanki...Pişman olurmu olmazmı bılmıyorum ama....Ondan vazgecmek ıstemıyorum.......:gitme:
hayatım benim afferim size, böyle güzel planlarınız var, Allah yardım eder kuzucum, elele aşarsınız o seneleri :))))))
Gelince askerden belki gene okumak ister, ikiniz beraber üniv. okursunuz, o da gene çalışır bir yandan...okuyup çalışmak çok zor oluyor ben de öyleydim ama işte hayat mücadelesi be kuzum...
Şu sıralar inan ki maddiyatı iyi olan biri yok zaten Gizoşum, düzelirsiniz inşallah...
Benimkinin askerliği bitinceye kadar şu kriz azalır belki piyasalar toparlanır...
sevdalım askerde olduğu sürece benim çalışmam pek mümkün görünmüyor, zaten şimdi bir yere girsem alt kadrodan girecem, ki ben özel sektör istemiyorum( kendimi bunaltmaya gerek yok hem 1 sene sonra gelince çok farklı planlarımız var, boşa geçecek çalıştığım...ben de Fransızca kursu sertifika programları yüksek lisansa falan çalışıcam bakalım.
Ahh Gizoşum planlarımız inşallah umduğumuza yakın gerçelleşir kuzum :)) opuyorumnanaktan
kuzum bu kat sayı eşitliği sana da yaradı değil mi ?
4 yıllık tercih edebilirsin yani ?
gizemim birlikte olunca su gıbı gecer o seneler
bızımde onumuzde yıllar var
1,5 yıl sonra yanı askerden gelınce nişanlancaz inş
sonra benım unv var
bizim de 5 yılımız var bıtanemmm
selam kızlar ben geldim ama takılamıyorum burda ya yeğenlerim var rahat vermiyolarr.hepinizi öptümmmmm
selam kızlar ben geldim ama takılamıyorum burda ya yeğenlerim var rahat vermiyolarr.hepinizi öptümmmmm
:) ohh nee güzelll birlikte olunca geçer haklısın cnm..
öpüyorum cnm bnm akşama görüşürüzzzz
sevindim dha aiyi olmana fotolarıı unuttum sanma akşama bakçam öptümmmmmmmmm
canım bi ekleyebılsem fotoları
dedıgım gıbı tlfun kablosunu kaybettım uzun zamandır yok ortada
ama bugun ınternet cafeye gıtmeyı dusunuyorum
cdye attırcam fotoları ordan da kk ya koycam :)
tabi su hastalık yuzunden dısarı cıkabılırsem
ama buyuk ıhtımal aksama bakarsın tatlım fotolaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?