Sevdiğini özleyenler buyurun

.. ya kıalr oyle boyle dıl kendı ssaflıgıma yanıyrm sankı hıc bıtmeyecekmıs gıbı okadr baqlanmısım kı resmen ondan hbersız onunla hayat kurmusum ya .. benı eskıden tanısanz sımdı herkes gıbı mumla arardnz bı sanıye yerımde drmazdım acayıp hperaktıftım .. sımdı eser bıle kalmadı bana dokunmayan bınn yasasın dıyenlerden oldm allah hepımze sabır versın . ask ne ıllet bı duyguymus ya..

hozefincim yaaa inan çok üzüldüm nedir bu tutarsızlık nasıl bir kişiliktir bu ya?canın istediginde agzına bi parmak bal çal yanında ol canın istemdiginde arama sorma ayrıl bumudur yani?terbiyesiz unut bitanem unut annelerimiz bi sözu var ya amannn kızımmmm boşver erkege üzülmeye deymez sen elini sallasan 50si okadar dogru bi söz ki dunyada sadece o yok bebegim ona bin basan okadar çok helal süt emmiş insan varki ah abım evli olmsaydında senı alsaydım abime:)

ben geldimm opuyorumnanaktan

hosgeldin kuzum Şeniz

ayy dün askımla bir saatten fazla konustuk telde ne cok özlemisim ah ahh :gitme:
bitanem benim ya sesi kötü geliyordu seni cok özledim diyip durdu dayanamıyorum artık sensizlige yüregim sıkısıyor kalbim aglıyor dedi :sinifsinif: :sinifsinif:

ya sacımı boyatcaktım anlattım ona kızdı ya off bu kadarda kıskanclık olmazki ama dimi, bana diyorki ben göremicemki ne diye boyatıyorsun sanki cıldırcam zaten burda sen yoksun bide sacımı boyatcam diyorsun askım dedi :1shok: dedim askım resim yollarım olmaz istemem canlı görmedik sürece olmaz hem ben göremicem ama yabancı eller görcek seni istemiyorum diyip durdu offf offf :asigim:

sizin dügün tarıhı belli oldu demi?Şeniz

sizin dügün tarıhı belli oldu demi?Şeniz

yok be Nurum nerdee su kriz var ya mahfetti askımı ailesini :çok üzgünüm:
ama biz dayanamıcaz galiba bir yıl daha :jeyyar:
askım aralıkta dil kursuna gidicem diyor bakalım kursu alırsa dügün olur haziranda veya temmuzda yok alamazsa sarkar ramazan sonrasına eylül ekime yani, hayırlısı neyse o olsun diyorum artık bakalım hala bekelemedeyiz aralık gelse biseyler kesinlesirde daha var ama :sinifsinif:

ben geldimm hihoyyyt

hosgeldin Pınarcım a.s.

hosbuldum canımcım Şeniz
nasılsın bakalım

hosbuldum canımcım Şeniz
nasılsın bakalım

cok iyiyim canım :lepi:
sen nasılsın griptin dimi gectimi ? :teselli:

gülcan ablamızzzz fanatik gs limiz gelmiş :vereliniortak:

Şeniz ayy dün askıma diyorumki macı izledinmi yoo bitanem dedi aa niye dedim e sen bana sonucu söylersin ya ondan dedi :roflol: bana diyorki tamam bende Galatasaray'lıyım futbolu seviyorum ama sen tam fanatiksin, bu iste bi terslik var diyor :roflol: dedimki artık evlendikten sonra ben mac izler bagırır cagırırım sende komsulara güne gidersin koptuu :roflol:

bende gs liyim bendeee kaydirigubbakcemile5

:lepi: kaydirigubbakcemile5

aaa bu arada Aroramın sevdicegi Malatya'ma asker gitti dimi hihoyyyt bende Malatyalıyım süper bi yer orası askerlik coook rahat geciyor orda, askeriyenin karsısında akrabalarımız oturuyor biz türkiyedeyken orda izlerdik hep askerleri keyifleri yerinde vallahi öyle zor görevleri olmuyor turkbayragi

hevinim herşeyin hayırlısı bugün cihanla konuşurken agzından kaçırdı işe balıcaktı bu hala bazı sebepelrden başlayamadı abımlerle çalışmak pek uygun gelmiyor ama felan dedi farıkada da 450 liraya çalışmak akıl kaarı degil dedi hem o parayla nasıl düğün yapıcan nasıl ev alıcan dedi..(ben kaldım tabi) çünkü istem dışı laf lafı açıt öyle söyledi yanı bende hiç bozuntuya vermedim konuya devam ettik yanı düşünüyormuş evliliği:))egerdüşünmese günümü gün ederim felan derdi ki enaz 800 lira almam lazımki her ay 500 lira kenara atmalıyım dedi:)) çok sevındım böyle düşünmesine:)

seneye ins. burada düğün haberlerini alıcas canım:)

daha iyiyim canım saol opuyorumnanaktan
bende malatyalıyım bendeee kaydirigubbakcemile3

hevinim herşeyin hayırlısı bugün cihanla konuşurken agzından kaçırdı...

hayırlısı olsun bitanem olsun 5 sene bekledim bir sene daha beklerim ama iste bide resmiyete döküldü ya hersey nikah falanda oldu ya o biraz koyuyor ona ona cok üzülüyor nikahımız oldu ama ayrıyız diye :gitme:
yeterki saglıgı yerinde olsun Allahım sabrını veriyor zaten, bekleriz alnımızın akıyla :asigim:

Nurum demistim sana bak icten ice düsünüyorda dile getiremiyor diye :lepi:
cok dogru düsünmüs enistemiz, o kadar paraya calıscak yorulcak ama eline bisey gecmicek, ne anladı bu isten dimi. Insallah cok daha iyi bir maaslı is bulurda oda sende rahatlarsınız canım. Bu is konusu cok can sıkıcı bizden biliyorum, issizlik yüzünden böyle kaldık ya bizde :çok üzgünüm: bu yüzden sevdigin isini saglama alsın gerisi gelcek zaten Allahın izniyle ve hersey coook güzel olcak bitanem Şeniz

gzellergzeli .!.:
seneye ins. burada düğün haberlerini alıcas canım:)

:Saruboceq: kına gecemide burda yaparız artık hihoyyyt

daha iyiyim canım saol opuyorumnanaktan
bende malatyalıyım bendeee kaydirigubbakcemile3

sevindim canım cok gecmis olsun Şeniz

aa vallamı? hemsom benimm :lepi:
gerci bide ben yarı sivaslıda oldum (kütügüm sivasa gitti ya nisanlım sayesinde :umursamaz:) ama yinede herbiseyimle malatyalıyım :lepi:

sevindim canım cok gecmis olsun Şeniz

aa vallamı? hemsom benimm :lepi:
gerci bide ben yarı sivaslıda oldum (kütügüm sivasa gitti ya nisanlım sayesinde :umursamaz:) ama yinede herbiseyimle malatyalıyım :lepi:

cok saol canım
:1shok: :1shok:
annem de sıvaslı
bıraz daha konusursak akraba cıkcaz heralde delikafadulden

abooowww kınanına yaparız kızzz yapmazmıyızzz şarkını ayşe abla söyler çünkü o anne sayılırda ondan:)

cok saol canım
:1shok: :1shok:
annem de sıvaslı
bıraz daha konusursak akraba cıkcaz heralde delikafadulden

:1shok:

ama Sivas tarafı nisanlımdan geliyor balım, bizden sivaslı yok, ama rahmetli amcam adanada yasıyordu esi hala orda hatta sende adanadasın korkmaya basladım ben :1ninca: :roflol:

abooowww kınanına yaparız kızzz yapmazmıyızzz şarkını ayşe abla söyler çünkü o anne sayılırda ondan:)

:sm_cool:

ayy tabiki Ayse ablama söyletiriz, ne güzel olur kıss tarihim belirlensin zaten ilk sizinle paylascam sonra burdan Türkiyeye gitmeden bir aksamüstü kınamı yakarız :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…