aynı durumdayız sanırım ama ben alıştım.onsuz onu sevmeye.hatta böyle daha mutluyum.en azından üzemiyor.
ben geldimm opuyorumnanaktan
hosgeldin kuzum Şeniz
ayy dün askımla bir saatten fazla konustuk telde ne cok özlemisim ah ahh :gitme:
bitanem benim ya sesi kötü geliyordu seni cok özledim diyip durdu dayanamıyorum artık sensizlige yüregim sıkısıyor kalbim aglıyor dedi :sinifsinif: :sinifsinif:
ya sacımı boyatcaktım anlattım ona kızdı ya off bu kadarda kıskanclık olmazki ama dimi, bana diyorki ben göremicemki ne diye boyatıyorsun sanki cıldırcam zaten burda sen yoksun bide sacımı boyatcam diyorsun askım dedi :1shok: dedim askım resim yollarım olmaz istemem canlı görmedik sürece olmaz hem ben göremicem ama yabancı eller görcek seni istemiyorum diyip durdu offf offf :asigim:
sizin dügün tarıhı belli oldu demi?Şeniz
ben geldimm hihoyyyt
yok be Nurum nerdee su kriz var ya mahfetti askımı ailesini :çok üzgünüm:
ama biz dayanamıcaz galiba bir yıl daha :jeyyar:
askım aralıkta dil kursuna gidicem diyor bakalım kursu alırsa dügün olur haziranda veya temmuzda yok alamazsa sarkar ramazan sonrasına eylül ekime yani, hayırlısı neyse o olsun diyorum artık bakalım hala bekelemedeyiz aralık gelse biseyler kesinlesirde daha var ama :sinifsinif:
hosgeldin Pınarcım a.s.
hosbuldum canımcım Şeniz
nasılsın bakalım
gülcan ablamızzzz fanatik gs limiz gelmiş :vereliniortak:
bende gs liyim bendeee kaydirigubbakcemile5
cok iyiyim canım :lepi:
sen nasılsın griptin dimi gectimi ? :teselli:
Şeniz ayy dün askıma diyorumki macı izledinmi yoo bitanem dedi aa niye dedim e sen bana sonucu söylersin ya ondan dedi :roflol: bana diyorki tamam bende Galatasaray'lıyım futbolu seviyorum ama sen tam fanatiksin, bu iste bi terslik var diyor :roflol: dedimki artık evlendikten sonra ben mac izler bagırır cagırırım sende komsulara güne gidersin koptuu :roflol:
:lepi: kaydirigubbakcemile5
aaa bu arada Aroramın sevdicegi Malatya'ma asker gitti dimi hihoyyyt bende Malatyalıyım süper bi yer orası askerlik coook rahat geciyor orda, askeriyenin karsısında akrabalarımız oturuyor biz türkiyedeyken orda izlerdik hep askerleri keyifleri yerinde vallahi öyle zor görevleri olmuyor turkbayragi
hevinim herşeyin hayırlısı bugün cihanla konuşurken agzından kaçırdı...
gzellergzeli .!.:seneye ins. burada düğün haberlerini alıcas canım:)
daha iyiyim canım saol opuyorumnanaktan
bende malatyalıyım bendeee kaydirigubbakcemile3
sevindim canım cok gecmis olsun Şeniz
aa vallamı? hemsom benimm :lepi:
gerci bide ben yarı sivaslıda oldum (kütügüm sivasa gitti ya nisanlım sayesinde :umursamaz:) ama yinede herbiseyimle malatyalıyım :lepi:
cok saol canım
:1shok: :1shok:
annem de sıvaslı
bıraz daha konusursak akraba cıkcaz heralde delikafadulden
abooowww kınanına yaparız kızzz yapmazmıyızzz şarkını ayşe abla söyler çünkü o anne sayılırda ondan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?