- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
uzak dur
bebeğim snei bildim bileli üzüyor bu seni yaaalmaz:
:gitme: allah rahmet etsin bitanembelki saçma ama topici görünce içimdeki derin özlem tekrar alevlendi ....sanki duyacakmışsın gibi haykırıyorum BABAM en sevdiğimmm en iyi dostummm beni koşulsuz sevenim seni çookkk özledimmm her yeni doğan güne gözlerimi açtığımda önce sesini dinliyorum sonra fotoğrafına bakıyorum .....seni hergün yaşatıyorum...
kötükedihüso kötükedihüso sende unut onuewet doğru...barıştığımızda var ya o kadar çok şaşırdım ki.nasıl üstüme düşüyor,nasıl ilgileniyor,merak ediyor anlatamam.1ayın 3.5haftası böyleydi.nezamanki geliceği belli oldu benim kızgınlığım geçti,yelkenlerim suya indi hemen şımardı.tek istediğim köpek gibi pişman olsun herşeye...
özlücezzz ama hemideee çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
o lar sonsuza kadar gider k harfine yer kalmaz :a015:
kötükedihüso kötükedihüso sende unut onu
Haklısın canım
Elimden geldiğince sizi takip etmeye çalışıyorum
Birazda olsa size destek oldumsa ne mutlu bana :kedi:
Değişmeyen tek şey benim geçen yılda sevgilim yoktu şimdide yok :gitme:
4ay ayrıldık yine kendi bitirdi sonra aradı af diledi.işte sonra tam 1 ay devam ettik.izin zamanı olaylar böyle oldu.kendi başladı,bitmiycek bidaha,sensiz olmam diyen oydu.gelinlik bile bakıyodu bana kendi kendine.bende hiç kaptırmıyodum 2.5yılımız olmasına rağmen 4ay ayrıldık ya öyle bir korkudaydım.ne bilim anlayamıyorum artık.napcam bilmiyorum.ailem biliyodu.4ay ayrıyken idare ettim.şimdi söyledim bitti die.beni biriyle tanıştırmak istio kuzenim.annemlerde olur gözle bakıolar.silsem mi herşeyi,beklesem mi askerlik bitene kadar.unutamıycam biliyorum ama acı çekmek istemiyorum artık.
Hep bu şekildeyse değmez canım.
Sende çiz yolunu ve devam et.
Umarım en hayırlısı olur.
Ben kaçtım canlarım.
Sevdiceğim kuzeniyle buluşup sevdiceğimin ablasının düğünü için kıyafet bakıcaz.
Erken çıkarsa sevdiceğimde gelcek belkim.
Gerçi gelmesi taraftarı değilim kıyafet deniyemem onun yanında.
Akşam en geç yarın görüşürüz kendinize ii davranın emi...
Bu arada hozefin değmiyorsa unutmak en doğrusudur.Zor olsa bile...
hozefin canım eğer seni sürekli üzüyor ve kırıyorsa boşver unut
Senin yazdığın gibi unutmak ona ne güzel ceza
ewet en güzel ceza olcak unutmak,benim onun için aldığım riskleri kimse almaz.kimse sevmez benim kadar eminim,oda emin bundan.emin ve nasıl olsa ben hep affediyordum.şimdi çok zor.kararlıyım umarım değişmez fikrim...
Umarım değişmez fikrin
arkadaslr ya ayrılalı ıkı hfta oLdu sayesınde ne ruh kaLdı nede baska bısıy bende o sanıyrdkı sadece derken benden kendını aLdı arkadasında braktıgı hayal kırıklıkları aklıdna bıle degıL .. ndn yaa nednnnn kötükedihüso ama sureklı aklımda 7 24 .. off atamıyrm aklımdan ordan atsam kaalbımden cok caresızım :S
arkadaslr ya ayrılalı ıkı hfta oLdu sayesınde ne ruh kaLdı nede baska bısıy bende o sanıyrdkı sadece derken benden kendını aLdı arkadasında braktıgı hayal kırıklıkları aklıdna bıle degıL .. ndn yaa nednnnn kötükedihüso ama sureklı aklımda 7 24 .. off atamıyrm aklımdan ordan atsam kaalbımden cok caresızım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?