sizeeeeeeeee güzelliğini hiçççç gıskanmadığımm temizz kalpliii birinin fotosunuu koyum mu?
sen bizdesnsin kzuum
Hoşbulduk canım
Aslında ben ara ara size bakıp konunun tam ortasında yorum yazıyorum
Sizdenim dimi ayşem sevgilim olması gerekmiyor bende size moral vereyim olmaz mı?
haydi koy koy koy cokacimcoook
Seni unutmuş değilim canım:)
Büşranın iş yerinden arkadaşı:)
Az günlerimiz geçmedi birlikte.Bende şafak saymayı bıraktım çoktan kavuştuk sevdiceğimle ama bak hala burdayım.Biz bir bütünükk:1hug:
yavrum bu adamdan uzak dur bu ne yaaaaklava:
Hatırlamazsın diye düşünüyordum ondan kendimi sana hatırlatmadım canım
Gözünaydın canım Şeniz
bilmiyorum valla.2.5yılım gitti.kankası bile anlamadım bu herif manyaklaştı iyice dedi.askerlik psikolojisi falan diyor.geçen ayrıldığımızda 4ay bende askerlik psikolojisi dedim.kızsada soğuk konuşsada aradım arada.bu kez neyi var neyi yok verdim.ona ait hiçbirşey bırakmadım.eşyaları verceğimi anlayınca ben sana hiçbişeyi geri almak için vermedim.özellikle yüzüğü diyo.hepsi bende emanetmiş sende kalıcak dedim.yüzükle ilgili sözüm vardı.çıkartırsam takmam demiştim ilk parmağıma taktığında ve hiç çıkarmadım.kendi çıkardı taktı.şimdi 23gün oldu dayanıyorum aramıyorum.ilk kez ben bitirdim bittin dedim aramamam lazım.ama nasıl özlüyorum nasıl merak ediyorum anlatamam.bu arada izmire gittiğimde bana diyoki hala ne die ben onu 5dk da olsa görmek için çıkmamışım.o bingölden 5dk görebilmek için istanbula gelmiş.2gün kalcak diye ben planlar yaptım ne hazırlıklar yaptım.ona göre normal.neymiş babası çok ısrar etmiş cenaze varmış.gittikten sonra pişman oldu.şuçunu bastırcak ya,ben nie 5dk çıkmamısım dışarı o suç oldu.akşam dışarı çıkınca dırdır yapar.beyefendi geldi die çıkınca bişey olmuo.ayyyy içim dolu valla...napcam bilemiyorum...
bu arada ben yarın trabzona gidiyorum
pazar günü dönicimmmm
kuzenin nikahı var
annem babamda orda
gidimde biraz çocuk olim:)
Saolasın canımcım.
Az destek görmedim burdaki herkesten unutulur mu?
Acısıyla tatlısıyla hep birlikteydik halada öyleyiz.
bu arada ben yarın trabzona gidiyorum
pazar günü dönicimmmm
kuzenin nikahı var
annem babamda orda
gidimde biraz çocuk olim:)
Canım ya bende anlam veremedim.Seviyorum ama soğudum bitsin ne demek ya?Ahh bu erkekleri anlamak o kadar zorki.Uzun dönem askerlikti sanırım.Aslında normal da karşılanabilir bilmiyorum ki belkide başka sıkıntıları var.Sana yansıtamıyordur.Bilmiyorum ki ne söylesek varsayım.:/
4ay ayrıldık yine kendi bitirdi sonra aradı af diledi.işte sonra tam 1 ay devam ettik.izin zamanı olaylar böyle oldu.kendi başladı,bitmiycek bidaha,sensiz olmam diyen oydu.gelinlik bile bakıyodu bana kendi kendine.bende hiç kaptırmıyodum 2.5yılımız olmasına rağmen 4ay ayrıldık ya öyle bir korkudaydım.ne bilim anlayamıyorum artık.napcam bilmiyorum.ailem biliyodu.4ay ayrıyken idare ettim.şimdi söyledim bitti die.beni biriyle tanıştırmak istio kuzenim.annemlerde olur gözle bakıolar.silsem mi herşeyi,beklesem mi askerlik bitene kadar.unutamıycam biliyorum ama acı çekmek istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?