günaydınnn hiloşummmŞAFAK 194
MEHTAP 95
gel artık cnmın içi gell sıkıldım artık yalnız olmaktan sen olmayınca ağır geliyooo hayat sıkışıp kalıyorumm arada..sen bnm sadece sevgilim değilsinki herşeyimsin arkadaşım,en yakın dostumm,herşeyimmmm...suç sende sadece sevgilim olsaydınnn yokluğun bu kadar ağır gelmezdi dön gel hayatımın anlamı dön gellllmafoldumben
245 gün nasıl geçtiyse 194 günde geçicek geçicek ama sen yokken hayat beni çok yoruyo dayanamıorum bazı şeylere tek başımayken ağır geliyooomafoldumben
SENİ ÇOK SEVİYORUMM CNMIN İÇİ SEN BNM HERŞEYİMSİNN
Kızlar çok mutluyummmmzemuszemus
Önceden yazmıştım benim aşkım da askere gitti.Asker öğretmen olarak yapacak ama şimdi burdurda eğitim alıyolar.Bugün öğretmenlik yapacağı yerler belli olmuş sabah aradı internetten bakarmısın diye, siteyi açtım tc kimlik numarasını yazarken o kadar heyecanlandım ki yozgat çıktı.Zaten ben tokatta çalışıyorum hep içimizden tokata yakın olsun dedik sivas yada yozgat diyodum ben yozgat çıktı kaydirigubbakcemile3
arada görüşebilcez çookk mutluyuummm hihoyyyt:dance:
az sonra sevdiğimlen buluşucaz nere gitcez sorunu var oruçlu olunca :))
İstanbulda da böyle bir sorun yaşıyorsan biz napalım
daha sabah eşime
"büyük bir alış veriş merkezi olsaydı şurda akşama kadar vakit geçirirdik
ama bırak alış veriş merkezini gezecek büyük bir cadde bile yok" dedim
gerçekten öyle
hafta sonu yapacak bir şey bulamıyoruz burda
:kedi: nerde yaşıyodunuz
canlarımmmm
şafak 6
ankaraaa
haftaya bu zamanlar tören bitmiş olacak :)
inanamıyorum ablacım yaa.. bitti işte ne kaldı ki.. 60küsür olduğunu hatırlıyorum :1ninca:
nasıl geçti gitti :lepi:
ablacımmm yaaa vallaha çok seviniyorumm yaaa sankii kendim kavuşçamm gibi :1hug:
yaaa oleyyy yaaaa sendee gülcen abimdee sen mutlu olcann kavuşçanızzz haftyaya bu saatlerde tek siniz zatii :jeyyar:
tek eksikk nazarrr(laf yemezsem neyim :roflol:)
ablacım abimde tam asker çıkmış maşallah sizee inş. hep mutlu olun İNŞ. HERKES MUTLU OLSUN! a.s.
ablaa hafatya oruçlu musun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?