oyy kıyamam..ağlama bitanem güçlü olmaya bak sesini duymadığın anlardaŞenizumarım sık sık arar sende rahatlarsınopuyorumnanaktanaso saol canım...perşembe çok ağladım ama dün bugün iyiyim. sesini duymaya başlayalı ağlamıyorum..
selam sekerlerrr opuyorumnanaktan
1 saattir eltimle telde konusuyorum, k.validem bakkala gitmis bidaha arıcam ayıp olmasın dimi kaydirigubbakcemile3
herkesler nasıl bakalım, susadım ben biraz ama bunada sükür :Saruboceq:
Aroram bitanem Allah razı olsun fatiha icin Şeniz
hoşgeldin hevincim..ben kendi adıma iyiyim allaha şükür:)seni sormalı
hosbuldum Asom Şeniz
bende iyiyim Allaha sükür kuzum,
eltimle konustuk ya eski anılarımız geldi aklımıza, gül gül öldük :roflol:
Askımı ne kadar cok özlediysem ailesinide o kadar özledim, heleki eltilerimi :çok üzgünüm: Allahım herkese böyle eltiler nasip etsin, Allah razı olsun ikisindende opuyorumnanaktan
ne güzel havinim yaopuyorumnanaktanşanslısın bu konuda,umarım hep böyle devam eder muhabbetinizinanırmısın bende nişanlımın akrabalarını özlüyorum bazen:1rolleyes:hepsi öyle iyi insanlarki...
ikimizde sanslıyız bu konuda balım, baksana sende özlüyormussun
biz dügünden sonra burda yasıcagımız icin eltilerimle k.validemlerle yine uzak olcaz ama onların özlemini askımla gidercez insallah :asigim:
Sükürler olsun bu günlerimize :Saruboceq:
olsun bebem gönülleriniz bir olsun,net var,tel var,iletişimi koparmassın,akrabalık ilişkileri ne kadar bağlı olursa o kadar mutlu hissediyo insan kendini..ben mesela kayınvalideme iftara gitçem kısmetse bu hafta içim kıpır kıpır:1rolleyes:
meraba kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?