Sevdiğini özleyenler buyurun

selam sekerlerrr opuyorumnanaktan

1 saattir eltimle telde konusuyorum, k.validem bakkala gitmis bidaha arıcam ayıp olmasın dimi kaydirigubbakcemile3

herkesler nasıl bakalım, susadım ben biraz ama bunada sükür :Saruboceq:

Aroram bitanem Allah razı olsun fatiha icin Şeniz

aso saol canım...perşembe çok ağladım ama dün bugün iyiyim. sesini duymaya başlayalı ağlamıyorum..
oyy kıyamam..ağlama bitanem güçlü olmaya bak sesini duymadığın anlardaŞenizumarım sık sık arar sende rahatlarsınopuyorumnanaktan

hoşgeldin hevincim..ben kendi adıma iyiyim allaha şükür:)seni sormalı

hoşgeldin hevincim..ben kendi adıma iyiyim allaha şükür:)seni sormalı

hosbuldum Asom Şeniz
bende iyiyim Allaha sükür kuzum,
eltimle konustuk ya eski anılarımız geldi aklımıza, gül gül öldük :roflol:
Askımı ne kadar cok özlediysem ailesinide o kadar özledim, heleki eltilerimi :çok üzgünüm: Allahım herkese böyle eltiler nasip etsin, Allah razı olsun ikisindende opuyorumnanaktan

ne güzel havinim yaopuyorumnanaktanşanslısın bu konuda,umarım hep böyle devam eder muhabbetinizinanırmısın bende nişanlımın akrabalarını özlüyorum bazen:1rolleyes:hepsi öyle iyi insanlarki...

ne güzel havinim yaopuyorumnanaktanşanslısın bu konuda,umarım hep böyle devam eder muhabbetinizinanırmısın bende nişanlımın akrabalarını özlüyorum bazen:1rolleyes:hepsi öyle iyi insanlarki...

ikimizde sanslıyız bu konuda balım, baksana sende özlüyormussun
biz dügünden sonra burda yasıcagımız icin eltilerimle k.validemlerle yine uzak olcaz ama onların özlemini askımla gidercez insallah :asigim:
Sükürler olsun bu günlerimize :Saruboceq:

olsun bebem gönülleriniz bir olsun,net var,tel var,iletişimi koparmassın,akrabalık ilişkileri ne kadar bağlı olursa o kadar mutlu hissediyo insan kendini..ben mesela kayınvalideme iftara gitçem kısmetse bu hafta içim kıpır kıpır:1rolleyes:

haklısın canım, yeterki gönüller bir olsun, teknolojiye yetisemiyoruz zaten zemuszemus
hemde nasıl mutlu oluyor insan Asom, bak bi keresinde askımla tartısmıstık üzgünüm böyle eltimle konustuk sonra k.valide k.baba derken askımla tartıstıgımızı bile unuttum katkıları cok büyük onlarında. a.s
Ayy ne güzel, senin yerine ben heycanlandım valla, cok mutlu oluyor insan dimi zemuszemus

Hem bide gün gelecek nisanlın da dönmüs olacak, beraber aynı sofrada oturcaksınız Allahın izniyle :Saruboceq:

Kızlar adem bugun çarşı iznindeydi......
Faceine nerdeyse 50tane resım koymuş...... Bıtanede kız eklemıs....

Msn şifresini değiştirmemişş ....Ama nıckıne varlıgımda degerımı bılmeyını yoklugumla terbıye ederım yazmıs........

Sizce bundan sonra benı neler beklıyor.

Ah be güzelim ne desem ki.. :teselli:
Belli ki sana acı cektirmek istiyor, biliyor cünki faceine bakacagını, onu merak edicegini. Hos degil bunlar gercekten, bende basta barıscaksınız insallah diyordum, ama Adem'in yaptıgına ne demeli simdi. Seni kıskandırmaya calısıyor basbaya. lmaz:

Oraya 50 tane resim eklicegine irtibata gecmeye calıssaydı seninle, veya konusmaya deneseydi buraya kadar gelmezdi olay. :sinifsinif:

Valla diyorum ya Mervem, cok yanlıs yapıyor bence.
Tamam kızgın olabilir, ama bu yüzdende böyle olmasına gerek yok.
Ne demek bu ya, insan sevdiginin acı cekmesini ister mi hic, bu kadar kolay mı herseyi söküp atmak. lmaz:

Sizin acilen yüzyüze konusmanız gerek canım, hic bi gitme imkanın yokmu?
Belli ki baska seylerde var, birilerinin gazına gelmis olmasın Adem?

mervecim huu hhuu ayyy face de yaptıkları insanı deli eder yaa...olayı tam bi anlıyım da yorumumu yapıyım cnm.yanlş bişe demk istemiyorum (

Nur'um hosgeldin seker opuyorumnanaktan
abinler gelmis almanyadan cok sevindim adına canım, güzelce keyfini cıkarın emi zemuszemus

Geçen hafta deıl ondan öncekı cuma komşumuzun oğluyla sahıle kopeklerımzı cıkardık..
Neden dersen benımkı yavru rotvaydr.....Egıtılmesı lazım komsumuzdada onlan olunca bırlıkte cıkaralım dedık....tabı yanımzda ablamda var...

Bı arkdası gordu ademın bızı........Tabı sarmas dolas deıl..Köpekler elımızde yuruyoruz...
Nolur nolmaz dedım...Ben kendım soyledım o aksam sahıle cıktık dıe.....

Tabı ademde ayrıldı benden..Ilk soyledıgım qece sadece arama benı dedı....Telefonu kapattı
Ertesı gun ccarsı ıznıydı ve cokkk aradım ustune gıttım anlatmaya calısdım dınlemedı felan...

Bende een ıyısı beklmek dedım..Ve bırkac gun aramadım........ Sonra persembe gunu aradım..
Sakindi dnledi beni......Arıycam senı dedi ama aramadı...

Cumartesı oldu.. Gene ben aradım sınırlı ve öflekıydıı...ıstemedıgını söledi...Tabı bende ustune cok gıdıyorum aglıyorm zırlıyorumm...Haksız gıbı ozurler dılıyorum...... gene ıstemedı bu..
Bende cok agır bı msj cektım...Haakkımı helal etmıyorumda allahında bulda neler neler...

O gun bugun ses yok....... Gecen hafta faceını actı sadece asker resımlerı vardı..Bu haftada 50 tane daaha eklemıs....... Msn sıfresı degısmemıs ama nıckındee varlıgımda degerımı bılmeyenı yoklugumla terbıye ederım yazıoo ..........

Guzeller guzelımm aslen bursalı ademde...Burda bursanın köylerı var bılmessınız...yerlılerden yanı..
Ama hollanda dogumlu....6yasındayken gelmısler sanırım...

Hevıncım gıderım gıtmesınee 2hafta sonra ama buna degermı....Bıde ademı orda nerde bulucamm...
Tamam askerıyenın adresı var ama...Çarsı ıznınde gıtmek daha mantıklı olur ama nasıl bulucam :S:S:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…