Sevdiğini özleyenler buyurun

Bu arada herkesi öpüyorum! :)) Gdip anneme yardım ediyim, iftardan sora görüşürüzzzzz :smiley-cool:

çok özledim deliler gibi özledim 2 hafta oldu askerde görememk konusamak cıldırırorum ama caresizim allahım yardım et cok özledimmmmm gecmio zaman yanındayken su gibi gecen zaman gecmio zor cok zor

mrb cnm hoş geldin aramızaa bizdeee deliler gibi özlüyoruzz...
sende demek yeni yolladın sevdiğiiniii..
ilk zamanlar gerçekten zordur... kii yeni yolluyan arkadaşlarda katıldı aramıza sende hoş geldin tekrar :vereliniortak:

ilk aylar askerinin oraya alışması senin onsuzluğa alışman zor olurr olucaktırr ama burda hep birlikte bunları aşıyoruz bizz zamanı geldiğinde biri üzüldüğündeee ağlıyoruz hep birlikte sevindiğindee onun sevinci bizim sevincimizz oluyorrr :teytey:

hoş geldin tekrar cnm...

çok memnun oldum cnm adım deniz işallah gecicek ama zor 2 gundurde konusamıorum hepten kötüyüm sırnakta bide bnmkisi korkuyorum....

nisanım benim hoş geldin diyordum ama gidiyormuşun ver zor ama biticek bak bnm 400 koca gün bitti ya :1shok: bu arada çok üzüntüm sevinçlerimmm çok oldu...
hazirandan beride topikteyim allah razı olsun hepinizde bu duygularımın hepsine ortak oldunuz... a.s.

geçicekk bitanesii geçicekkk :teselli: sen moralini yüksek tut...
gezmek konusunda da iyi yapmışsınnn hem açılmışsındır a.s.

400 koca gun masallah kac gun kaldı cnm bide nerdeydi askerin

çok memnun oldum cnm adım deniz işallah gecicek ama zor 2 gundurde konusamıorum hepten kötüyüm sırnakta bide bnmkisi korkuyorum....

haklısın cnm acemiye mi şırnağa gitti?
bende gizem bu arada çok memmun oldum 17 dk kaldı iftara ben bi 10 dk sorna kaçarsam (yazarım tabi) kızma sakın olur mu :kedi:

konuşamamak geçrekten zor... bende c.tesinden beri knouşamıorumm amaa biliyorumm p.tesileri çok yoğun oluyorlar belki o yüzden arıyamamıştır :uhm:
sen içini ferah tut ! neşeni aşkınada sevdüğüne yansıtttt herşey çok güzel geçer kaç gün nasıl geçti anlamazsınız a.s.

acemi cnm ama kısa dönem benmki sizin için bisey diil tabi kısa dönem 400 gunu devirmişsinizde nebiliyim bana cok zor gelio be cnm alısmaadım daha.seninki nerdeydi?
buarada bende iftara gidiorummm görusuruzzz

bu araada askerim ADANA de a.s.

bende yavaştan kaçayımmm cnm bnm inş. hep görüşürüzz tekrar hoşş geldinnn a.s. ben gidiyorum 12 dk kaldı :cokacimcoook:
20:01 de okuncak a.s.

acemi cnm ama kısa dönem benmki sizin için bisey diil tabi kısa dönem 400 gunu devirmişsinizde nebiliyim bana cok zor gelio be cnm alısmaadım daha.seninki nerdeydi?
buarada bende iftara gidiorummm görusuruzzz

görüşçez de tabiii cnm bnm Şeniz

bende gittimm

ablaların güzelii ben kaçtım ok mu :kaydirigubbakcemile5:
görüşürüz gene öpüyorum senideee.. Şeniz tooocamannn Şeniz

oof fof kızlar...eskiden hayatımız ne hareketli ve güzeldi...
motosikletin tepesinden inmezdik koca yaz...
bugün yürüyerek geçtim hep, gözlerim dolu dolu...
:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…