Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlarrr ben kaçıorum kendinize ii bakın...ben bugn burda çok güzel vakit gecirdim....öptüm hepinizi...ve sizinle tanıştımm için gercekten memnun oldum...hoşçakalın anacım bayyyyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslarr ben geldimmm konu açtım ama yazan yok yaw 11 eylül aşkımla yıldönümümüz ama o askerde
mektup yazmak istiorum ona ilk başına romantik bi yıldönümü msjı faln yazıcam ama bulamıorumm biraz yardım ya.birde küçük şirin böle romantik bi hediye koymak
istiorum içine neolabili?

Ne demek tatlım Şeniz Allah nazarlardan korusunnn

betüllcüüm yaa bende senin albmüne neyim baktım allammm ne dadlısınz yaaaaa çok sevdim allah nazarlrdan korusun inşallah....alllah birbrinize bağışlasın sizii çok sevdim hepsiniii favorim ühüühühü olan=)=)=)=):1hug:

emoşcum bende tam çıkodum ama bi çıkamdm haa=)=)şey konunu ben bulamdm ama bide yarın bakarım artık kendine ii bak allah kavuştrsun hepimiziyerimseniben

kaydirigubbakcemile3 ben eylülü bekliyorm y.lisans sonuçları için lülülülülülü

ben de merve ayşe memnun oldummmmmmkaydirigubbakcemile5

hoş geldin betül aramıza
ben ayşe memnun oldum

selam betülcüüğümm ben zübeyde memnun oldummsss=)

selam kızlarr yeni arkadaşlar gelmiş hhoşgelmişler.bu arada bilmeyenler için söylüyorum benim adım da çiğdemm..

Memnun oldum arkadaslar hepinizde cok hossunuzzz :1hug:

Tesekkur ederimmm a.s.a.s.

he he betülüm yine sazanlık yaptın sanırım canımıniçi
yeni gelen betüle demiştim ben :roflol:

kaydirigubbakcemile3

Ay bi carsiya gidelim gelelim dedik dilimiz disari cikti yaaa agzim kurudu resmen acayiip derecedeee susaddimmmm yemek degil sadece su istiyorum yaaaa :bbo: :sinifsinif:

canlarımmm bii ceee yapim dedim
iftara yarım saat var yaw
betüş hiç oruçlu çarşıya gidilirmi be ya

çok özledim deliler gibi özledim 2 hafta oldu askerde görememk konusamak cıldırırorum ama caresizim allahım yardım et cok özledimmmmm gecmio zaman yanındayken su gibi gecen zaman gecmio zor cok zor

kızlar bugün gez gez ayaklarım şiştiiiiiiii

sevgilim herşeyimle gezdiğimiz yerlerden yürüdüm tek başıma...eski evimizin önünden geçtim, ağladım...

çok özledim...zaman akıp geçsin ve kavuşalım, bi daha da hiç ayrılmayalım noolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…