Sevdiğini özleyenler buyurun

oof fof kızlar...eskiden hayatımız ne hareketli ve güzeldi...
motosikletin tepesinden inmezdik koca yaz...
bugün yürüyerek geçtim hep, gözlerim dolu dolu...
:a015:
bebeğim geçecek
hep beraber olacağınız günler gelecek
araba alalı 3 ay oldu
ama mustafa görmedi
dokunmadı
öyle canım sıkılıyorki
ne güzel gezerdik bizde
ama geçecek :teselli:
Ayşe aplamızz o =)

Şeniz yerim seni ben
hesapladınmı şafağını :smiley-cool:

bi keresinde motorla gezerken, montunun iç cebinden çiçek çıkarmış, bana uzattı, ama seyir halindeyiz kafamçokkarıştı
arkaya doğru uzatınca benim gözüme girdi çiçek, aah diye refleks yaptım, o da korktu tabii, motorla yalpaladık...lülülülülülü
kaldırıma doğru sürdü ama Allahtan zaten hız yapmaz, kaldırma gelince ön teker, yan yattı motor, güçlü sevdiceğim çevik bir hareketle düşmekten kurtardı bizi ama benim ayakkabımın teki ayağımdan çıktı :))) :roflol:

millet bakıyor napıyo bunlar diye, elimizde çiçek, motor yan yatmış, benim 1 ayak çıplak, gülmekten ölmüştük yaa
:roflol::roflol:

aaa psikoya bağlamayak
kızlar rlbisemin altına nasıl bi ayakkabı giyeyim
topuklu topuksuz
siyah beyaz
spor

Hesaplamadım aplişimm ademle konuşamadıkkı hala :S.S:S
Bugunde aramassa hiçbişi beni teselli edemezz :S:S:S
:gitme:

Miracle bende merve 20yasındaım cnm =)

Töbee buna karamsarlık böle.....Sabret bidanemm seneye yaz qene inmezsinizz motor tepesinden =)
aynen çiçeğim

:roflol: hayal ettimde sizi kaydirigubbakcemile3

Kızlar bişi sorucam hasta oldum bugun ama oruca ara vermek ıstemıyorum ara verısem bılıyorum zorlanıcam :S:S:S Napmak lazımm aranızda hastayken tutan varmı ???

şuan istanbulda bitanem
eylül 14 ten şubata kadar bursada
sonra tayin yerimiz belli olacak

ayyyyy ablam yaa gene beraberiz burada desene...Bursaya tayin istesen ? 5 ay çünkü yaa mafoldumben

ayakkabı hususunda da ablacım, mutlaka topluklu :jeyyar: zemuszemus senin minik ayaklarına şu modeller muhteşem olur : :jeyyar:

ben geldiimm kızlarrr :çok üzgünüm:
eşim bugüün heeç aramadııı canım sıkkınn çok senağlama
myst sennkidemi aramadı halaa
herhall arayamıyrlarr yosam ararlardı demi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…