Sevdiğini özleyenler buyurun

merve cim cnm bnmm saol bizide düşünüdğün için a.s.
hele bi gelsindeee ne ben onun elinden ne de o benim elimden kurtulabilcek :jeyyar:
:kaydirigubbakcemile3:

Ne fantesisi kızlar yaaaaa =))
Masumaneydii =) Ranzadan ranzaya sohbett =)))
Komedii olurdu ama=)
Hepımız aynı yatakhanedeyiz süper yaa =)

Bizim kampdan qeldı aklımaaa kızların odasına erkeklerın gırmesı yasaktı ama sevgılısı olan qelıodu
Cok eglencelı oluyodu =) Tabı benım askım hıc gelmedı ama olsun =)

Ben ozel oda ıstıyom kardes, rahat duramayız bızz.... :roflol::roflol: :jeyyar:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
noluo la sırnaşık şey

heyytttt :kötükedihüso: hadi ordan:naniknanik:

hiç te bilem :dilcikar:
o cezayı sen kendi kendine bana verdin :gitme:
abluşla sna ömür boyu katıksız hapis vermiştik :roflol:

aplaaaaaaaaaaaaa
Sen dün gece onaylamadın mıydı bizim cezayıııııııııı

Gizem mızıkıyo amaaaaaaaaaa
sengözlerimebaksanab

Gizem hayrolsun canım bı kere o tabırlere ınanma zaten her ruya farklıdır kısıye gore degısır herkese aynı tabır olurmu hıc..
Hayrolsun de bırak herkese de anlatma ayrıca emı.. cunku ruyanın tabırlenmesıde onemlıymıs...

niye gelmedi ki ? sen mi gettin yoğsam onun yatakaneye ? :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :lepi:

heçtee bilemmmmm onaylamadııı :laelaelaelaelae:
hem ben şimdi ağladımm şimdi gülüyorum
istesedee ablam ceza vermez ŞU ANDA banaaa kıyamaz :naniknanik: hihoyyyt :jeyyar:
:naniknanik:

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bunalıma girdim ben yine ayrılık anımız geldi aklıma odasında bir sarıldık resmen gözyaslarımız dedigin gibi tenimizle birleşti offfff aglattın beni yaaaa

tamam ablacım saolasın Şeniz
bende zaten hayırlı olsun dedim
inş. hayırlı olur... Şeniz

Ay geçen köydeyken ben bir rüya gördüm,
Sevdalım bir gemide askermiş,
Ben de gemiye kaçak pinmişim
İzmir civarlarında açık sulardayız,
Birden komutan geliyor, beni görüyor, sevdalım da beni gemiden denize atıyor :1shok:
Çok yüzüyorum ama yetişemiyorum, uyandım sonra.

hemen aradım niye öle yaptın bana diye :roflol:
Çok üzüldü,

'atmamamışımdır hayatım, düşürmüşümdür' dedi yaaaaaa :roflol:

koptum :roflol::roflol:

Yok aprılcımm kampa gelmedi o =)
Arkadaslarımın sevgılılerı gelıyodu bızım odaya .D
Tabı oda dedıgım yer buyuk bıyer dagdasın kamp evi var

Hayatımın en eglencelı zamanlarıydı dıyebılırım :)

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bunalıma girdim ben yine ayrılık anımız geldi aklıma odasında bir sarıldık resmen gözyaslarımız dedigin gibi tenimizle birleşti offfff aglattın beni yaaaa

Ozur dılerım balım ya.. ama ıcımden gelıyo ıste boyle ara ara... valla ruh halım oyle dengesız oldu kı bı guluyorum bı aglıyorum anasını satımm...

ben yavaştan çıkyıırumm
kitap okum uzun aylar sonunda ilk defa bugün 1 buçuk saat okudum doymadım :cokacimcoook:
hepinizi çok öpüyorum

şafak 5 dk sonr 58 SİVAS sivaslılaraa selammm :teytey:
aşkım ara bitanem yarın ama hiç bişi olmamış gibi davran nasıl özr dileyim nasıl konuşayım bilmiyorum çünkü... mafoldumben
ben ben sem seninleyken benim
sensiz ken bi HİÇİM
seninlee tanıdım dünyayı ...
seviyorum seni canımdan çok bitanemsin...

(aa :jeyyar:)

Ay cok tatlsıınız yaaa...... :roflol::roflol:

anladum mervecim, eğlencelidir tabii, ben de çok severim öyle kamptır, gezidir, macera vs.
Ama sizinki gibi çakma kamp değil, hakiki kampa gideridik biz, kendi çadırımız falan
:smiley-cool: :1ninca:

hehehheheheh

beniiş çağırsaydınn yaaa :roflol: kurtarır alır evime getirdim sonraaa 1000 kkırbaçç :sm_cool:
delikafadulden

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Dile balım dile senı sevıyorum de en buyuk ozur ıste... :))
Arar ıns guzel haberler al.... ıyı geceler.... Şeniz

gitme kız duuuuuuuuur :çok üzgünüm:

anladum mervecim, eğlencelidir tabii, ben de çok severim öyle kamptır, gezidir, macera vs.
Ama sizinki gibi çakma kamp değil, hakiki kampa gideridik biz, kendi çadırımız falan
:smiley-cool: :1ninca:

Bizimkini niye çakma yaptınki şimdi =(
Üzüldüm benn =(

Ben cadırımda var ...Çadır hayatında ankarada popom donarakdan 10gun yaşadım ben
hhohhhhhhhh

Nısan sanırm sen bı tıtanıc gerceklestırmek ıstıyordun ruyanda ama komutan ıcıne ettı senınkıde suya koyuverınce olay koptu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…