a.s.sen de yap ablam bee abla dedm büyüksündür benden a.s. güzel isim aslan
a.scharm Betül 22 yaşında cicim :)) hihoyyyt
alkisalkisalkishem feministim hem feminenim yerum kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: hihoyyyt :lepi:
öle miiipot kırdık ayoll
evli olunca büyük sanıyorum nedensesositososito
aynı yaştaymışız beealkisalkisalkis
Aaaa bende 22 yaşındayımmkaydirigubbakcemile3
ne diyon be çitlembik kaydirigubbakcemile5
ben de ben de ben deeeeeee :lepi:
kız mistik girl Merve, 18 yaşındaki hukukçu olayına ne yazdın sen öle :roflol:
bekaretin bozulup bozulmadığını çocuğa sor demişin o anlar demişin kız öldüm valla gülmekten -tatlicadiarzu-
ya ben fotoların hıcbırını goremedıımmm...... :uhm:
budaa aşkımlan bennnn :asigim:
hehh kalpten ışık çıkan kızlar sizde fikir verin yhaa karar veremiorum
o güsel demii bi bakın :uhm:
bakalımm nasıl olmuşşş hihoyyyt
nasıl buldun cansum?
of kızlar aksamustu yazmıstım ya kayınvaldmle ilaç meselesini onada anlattım bnmkide bi kızdı anneme nie sölüosun die ama bende napıyım eve bırakcam ilacları mecbur örencek dedim sacma spapan sey yani ben kapıorum dedi ve kapadı tabi ben aglıodum osırada...onun öncesindede ben 2 gun gecici görev baska subeye gidicem ona bozuldu negerek var çalısma die bende mecburum diorum adam burdayken karısmıodu calısmama offf ya aglayarak kapattım aramadı bidaha yrnda aramaz trip atar kesin ben napcam bende mi trip atsam offffffffffffffffff
of kızlar aksamustu yazmıstım ya kayınvaldmle ilaç meselesini onada anlattım bnmkide bi kızdı anneme nie sölüosun die ama bende napıyım eve bırakcam ilacları mecbur örencek dedim sacma spapan sey yani ben kapıorum dedi ve kapadı tabi ben aglıodum osırada...onun öncesindede ben 2 gun gecici görev baska subeye gidicem ona bozuldu negerek var çalısma die bende mecburum diorum adam burdayken karısmıodu calısmama offf ya aglayarak kapattım aramadı bidaha yrnda aramaz trip atar kesin ben napcam bende mi trip atsam offffffffffffffffff
mystickgirll canım sence nasıl güsel demii opuyorumnanaktan
canım, askerde böle küçücük şeylerden tartışma çıkıyor işte, takma sen kafana, üzme kendini çünkü düzeliyor tatlım tımam mı ?
çalışma işine de başlarda aklı kalır o nedenle sorun edebilir, ama alışacak zamanla... :teselli: :1hug:
Ah bunlar daha nekiiiiiiiiiiii =)
Sıkma canını yarın arar hıcbısı olmamıs gıbı devamm :)opuyorumnanaktan
Balım quzel ama yazı şarttt =)
Senınkı ne zman gelıyo bana söle bakım sen bi =)
Bide ne yazılmasını ıstersın onuda söleyi ver
Hem ben merveyimm =):lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?