günaydın canımgünaydın kızlarrrrr
ŞAFAK 184
MEHTAP 85
günaydın kızlar
şafak 138.......
canım benimde bugünü saymassak mehtap 9 opuyorumnanaktangünaydın canım
benim mehtap 17hihoyyyt
yok canım nerde şafak 138 :çok üzgünüm:Oooo bitmiş kızlar ne güzel kaydirigubbakcemile5
Hayırlısıyla kavusun inşallah :Saruboceq:
ama okuyup yazmıyosunuz:1ninca::ecrin_bebek:hoşgeldin toprak nasılsınŞenizASOOmm gurbam olam geldim geldim ağlama. mafoldumben
sarissacım hoşgeldin,iyi sayılırım ama çok özledim aşkımısenağlamaben geldim kızlar
herkese merhaba
hoşgeldin ama yakalıyamadım seni
naber asom?
bitanem eşin nerde yapıyodu askerliğini?canım benimde bugünü saymassak mehtap 9 opuyorumnanaktan
dilom daha şafağım çoookk çokkmafoldumbenOooo bitmiş kızlar ne güzel kaydirigubbakcemile5
Hayırlısıyla kavusun inşallah :Saruboceq:
9 günmü:asigim:çok az kaldıııhihoyyytyok canım nerde şafak 138 :çok üzgünüm:
eşimi görmeme 9 gün kaldı
Ben qeldımmmmmm =))
hoşgeldin canımBen qeldımmmmmm =))
hatay canımama okuyup yazmıyosunuz:1ninca::ecrin_bebek:hoşgeldin toprak nasılsınŞeniz
sarissacım hoşgeldin,iyi sayılırım ama çok özledim aşkımısenağlama
bitanem eşin nerde yapıyodu askerliğini?
dilom daha şafağım çoookk çokkmafoldumben
9 günmü:asigim:çok az kaldıııhihoyyyt
cadım hoşgeldin:1hug:kokumu aldın yine:jeyyar:
dirimcim benim aşkım eskişehirde asker,gün gün saymıyorum,mehtapta kavuşalım ondan sonra sayıcam:çok üzgünüm:kafayı yiyorum zaman geçmek bilmiyo sayıncamafoldumbentakvimimde yazıyo:a015:hoşgeldin canım
hatay canım
seninki nerde?senin şafak kaç?
ne güsel mehtabı azalanlar var bnm mehtapta çok şafaktaaa:gitme::çok üzgünüm:mafoldumben
canım Allah kavuştursun en azından yeri yakınmış sanadirimcim benim aşkım eskişehirde asker,gün gün saymıyorum,mehtapta kavuşalım ondan sonra sayıcam:çok üzgünüm:kafayı yiyorum zaman geçmek bilmiyo sayıncamafoldumbentakvimimde yazıyo:a015:
moon bende senin gibiyimmafoldumbenşafağım çok,mehtabım var haklısın ama sonra göndermek resmen ızdırap..veda çok kötü...
canım Allah kavuştursun en azından yeri yakınmış sana
zaman hiç geçmiyor :çok üzgünüm:
dirimcim benim aşkım eskişehirde asker,gün gün saymıyorum,mehtapta kavuşalım ondan sonra sayıcam:çok üzgünüm:kafayı yiyorum zaman geçmek bilmiyo sayıncamafoldumbentakvimimde yazıyo:a015:
moon bende senin gibiyimmafoldumbenşafağım çok,mehtabım var haklısın ama sonra göndermek resmen ızdırap..veda çok kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?