Sevdiğini özleyenler buyurun

denisecim yeni okudum tatlım ayrılmışsn sevgilnden :teselli:

gizem meraba tatlım :))
hiç sorma tatlım :1ninca:. Allah kimseyi sevdiğinden ayrırmasın çok zor gerçekten :çok üzgünüm:. ama halla sanki bi umut var içimde sürekli nedendir bilmem :sm_confused:

saolasın cnm
ya oruç tutuyordum su koyarken 3 dene de buz atıyodum:jeyyar: iyice soğuk olsun diye
bizde su pınarıda var soğuk yeterinde ama daahaa doğuk istiyodum :cokacimcoook:
heralde odokundu

saolasın cnm
ya oruç tutuyordum su koyarken 3 dene de buz atıyodum:jeyyar: iyice soğuk olsun diye
bizde su pınarıda var soğuk yeterinde ama daahaa doğuk istiyodum :cokacimcoook:
heralde odokundu
kendim ettim kendim buldum hesabı olmuş biraz bu :bbo:

amin cnm ve inş. biran önceee birleşirsiniz :1hug:

mrb duygum nasılsın neler ettin bakım :1hug:
Amin canım İnşallah :Saruboceq:

ayrı şahrlerde oldugunzdan mı ayrıldınz,ndn canm
evet tatlım maalesef mafoldumben
hep tel. artık yetmiyordu bize. çok özlüyorduk birbirimizi. Dokunamıyosun istediğin an, karşına alıp dertleşemiyosun hiç bi zaman, oofff oooffff :çok üzgünüm:

evet tatlım maalesef mafoldumben
hep tel. artık yetmiyordu bize. çok özlüyorduk birbirimizi. Dokunamıyosun istediğin an, karşına alıp dertleşemiyosun hiç bi zaman, oofff oooffff :çok üzgünüm:

ama gerçekten uzaktada ilşki zor oluyo :teselli:
dokunamadıktan sonra yüzünü göremedkten sonra aşkı nasl yaşıycan ki...böylesi daha iyi olmuştr blki cnm üzme kndini...
brbrnizi üzmekten bşka bişe olmuyodur emnim

Napıyosunuz kızlarrrrrrrrr..

denise85 canım daha iyisin, daha da iyi olacaksın zamanla kuzum, belki de bir zaman sonra tekrar birleşirsiniz hayatım belli mi olur...
:1rolleyes:

saolun kızlar, zamana bıraktım artık :çok üzgünüm:
bi yandan diyorum sürekli neden neden neden biz :uhm: ama sonra zaman geliyor sanırım en doğrusu bu diyorum. bişeyi paylşamamak çok zor cünkü. ama onsuz yaşamak da çok ağır geliyor bana :çok üzgünüm: neyin doğru neyin yanlış olduğunu bi türlü anlayamıyorum şu sıralar kafam karman çurman :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…