Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın millettt tüm msjları okdum gece baya yogun geçmiş ne dertler varmış ya biliyoruz hiçç
Allah herkesn yardmcısı olsunn

selam kızlar. pınarcım böyle anlayışlı bir sevdiğin olduğu için ne mutlu sana canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.sevgilinin, babanın mezarındakindaki davranışı beni o kadar etkiledi ki!! okurken tüylerim ürperdi. helal olsun ona! Allah daha büyük acı vermesin hiçkimseye canım. ne mutlu ki seni seven ailen, sevgilin var, biz varız.
kimseyi de takma canım olur mu!? hepimiz birbirimize destek olmak, dertleşmk, biraz da olsa acımızı dindirmek için burdayız..
takım tutmam ama fenere başarılarrrr.

günaydın canım.ya kızlar ben hepinizin adını bilmiyorum patiska ablacım senin adın neydi?bu arada sana abla diyim mi:asigim: benden 5yas büyüksün saygısızlık etmiyim

yok nen abla deme walla kırarı mkafa nı :roflol:
naptın ıyı uyudun mu bakalım patıs falan de yeter :hooray: :teytey:

anam yıne cıvttın hee, hem bas gaza sarkısı guzel bı sarkı ne var bes dakka dınneyemıyon mu bıdı bıdı edıon burda kaydirigubbakcemile3 adım patıska patıs ve turevlerını soyleyebılırsın sositososito lakap takmaya kalkarsan tehdıt etmek gıbı olmasın da dun geceden beter aglatırım :1rolleyes:

kızlar slm patıslka degısıklık varmı
bu topıge gırmek ıcını yakıyo aslında sevdıgımden ayrı oldugum ıcın
onu cok kotu ozledım ama ımkansız

hepimiz yaşıyoruz canım böyle şeyler. dostum dediğimiz insanların ikiyüzlü olduğunu görmk çok kötü bir şey. olsun böyle böyle hayatı anlıyoruz.
inşallah canım inşallah kavuşacağız sevdiklerimize. hep neşeli ol emi? :teselli: ben de seni öptüm canım. benim adım gizem bu arada.

selammmmmmmmmmm kıızlarr ya gece yine muhabbetttt bayaa koyuymuşş ama okuyamadım hepsini yaaaa sizi gece kuşları sizii

Selam kizlar, iyisinizdir insallahsositososito
Bugün karnimda adetten dolayi fena bir agri var, sabahta parmagimi yaktim kardesime süt isitirken. Sakarlik istekafamçokkarıştı
Tatlimida cok özledim. Bugün memleketine dönüyor, ailesinin yanina, sonrada okudugu sehire gidecek, üniversitenin acilmasina az kaldi. Hic sevmedigi bir ortam, cok sinirli oluyor o ortamda, psikolojisi cok degisiyor. Simdi tatildeyken kafasini toparladi. Umarim bu son 1 senesi güzel gecer.
Uzaktada olsamda herzaman yanindayim bebegimm, merak etme beraber atlatacaz:1hug::asigim:Şeniz
Yolculuk biter bitmez, ayagini eve attigin an ben geldim diye mesaj cek haber ver dedim.
Yav ben kizmiyim dedi yine, sen kizsin yolculukta haber vereceksin ama ben erkegim bana birsey olmaz dedikafamçokkarıştı
Bende tatli bir dille, anlattim, tabiki erkeksin kendine sahip cikabilirsin, ama ben seni merak ediyorum banada yazik degil mi dedim, güldü tamam dedi haber veririmŞeniz
Yerim onu yer:asigim:

Durum bundan ibaret..

kızlar slm patıslka degısıklık varmı
bu topıge gırmek ıcını yakıyo aslında sevdıgımden ayrı oldugum ıcın
onu cok kotu ozledım ama ımkansız

tatlımmm ebrucum degısıklık yok bızde aynı daha aramadı halen devam
ama işte ben gırıyorum sureklı topge sevmeye devam edıp umutla bekleyınce daha bı mutlu oluyo ınsan, beklıyom dıyorum arıyca dıyorum daha mutlu oluyo ınsan sen de öle yap bebem yoksa topıkte n uzak fln zaman da gecmıo hemdaha kötu sekılde özluon uzuluon
böle mutlu ozluyozz gel tatlımmm cokacimcoook

kızz ne guzelll yaa,benerkegımm demıss hehehe ona bısey olmaz mıymısss :)))kaydirigubbakcemile2
oldu balım deseydınnn, ıyı demısınnn merak edıyorummm dıyee :) hihoyyyt
ayy ne seker ya parmagın da uf mu oldu gecmıs olsunn sut yanıgı da ne beterdır sar öle dursunn napcann, gecmıs olsunn.
ay ne guzel yaa gıtmıs sımdıde nebıcım psıkolojılerı bır de guclu olmaya calısıyorlar:) naniknanik

Sevda yolunda yürü dimdik
Kolaydır nişan, evlilik
O gerçekten doğru seçim
Bizden sana kocaman tebrik

Falım sakızımın ambalajında cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…