- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
çok özledim hemde çokk hergün görmek istityorum sarılmak istiyorumm
günaydın canım.ya kızlar ben hepinizin adını bilmiyorum patiska ablacım senin adın neydi?bu arada sana abla diyim mi:asigim: benden 5yas büyüksün saygısızlık etmiyim
diycem iste abla ablaaaaalülülülülülü :sm_cool: naniknanik
iyi uyuyamadımki komsunun kızı sabahın köründe bas bas müzik acıyorÇok üzgünüm çoook onun kafasını kırcam bi gün ama hayırlısı yahukötükedihüso her sabah bas gaza askım bas gaza dinlio manyamıs hatunlaelaelaelaelae ne o patisim mit ajanımısın sarı seker ismini vermiosun..bak ben isim takarım hiç hoslasmazsın heee söylüyümnaniknanik
canım cok tesekkür ederim iyi dileklerin için ve yanımda oldugunu hissettirdigin için.askımı cok özledim cok seviyorum onu.Allah onun acısını bana yasatmasın:Saruboceq: dün gece cok fenaydım cocuk gibi mız mızlandım burda.bide en yakın dostumdan darbe alınca hayatın yükü bindi sanki aniden omuzuma.ama bugun askım,sizler ve ailem sayesinde cok iyiyim.eski neseli pınar geri döndüAllah kimseye ölüm ayrılıgı vermesin.hepimiz askımıza kavusuruz Allahın izniyle.öpüyorum canım senia.s.
selammmmmmmmmmm kıızlarr ya gece yine muhabbetttt bayaa koyuymuşş ama okuyamadım hepsini yaaaa sizi gece kuşları sizii
memnun oldum canım bende pınar.evet haklısın bu tür insanlar sayesinde hayatı daha iyi anlıyoruz.beni öldürmeyen acı kuvvetlendirir sengözlerimebaksanab
kızlar slm patıslka degısıklık varmı
bu topıge gırmek ıcını yakıyo aslında sevdıgımden ayrı oldugum ıcın
onu cok kotu ozledım ama ımkansız
Selam kizlar, iyisinizdir insallahsositososito
Bugün karnimda adetten dolayi fena bir agri var, sabahta parmagimi yaktim kardesime süt isitirken. Sakarlik istekafamçokkarıştı
Tatlimida cok özledim. Bugün memleketine dönüyor, ailesinin yanina, sonrada okudugu sehire gidecek, üniversitenin acilmasina az kaldi. Hic sevmedigi bir ortam, cok sinirli oluyor o ortamda, psikolojisi cok degisiyor. Simdi tatildeyken kafasini toparladi. Umarim bu son 1 senesi güzel gecer.
Uzaktada olsamda herzaman yanindayim bebegimm, merak etme beraber atlatacaz:1hug:
Yolculuk biter bitmez, ayagini eve attigin an ben geldim diye mesaj cek haber ver dedim.
Yav ben kizmiyim dedi yine, sen kizsin yolculukta haber vereceksin ama ben erkegim bana birsey olmaz dedikafamçokkarıştı
Bende tatli bir dille, anlattim, tabiki erkeksin kendine sahip cikabilirsin, ama ben seni merak ediyorum banada yazik degil mi dedim, güldü tamam dedi haber veririmŞeniz
Yerim onu yer:asigim:
Durum bundan ibaret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?