hep mutluymus numarası yapıyorum ama bugun patladım artık.en cok korktugum sey annemi ve askımı kaybetmek.ben genelde sevdiklerimi ölümle kaybettigim için hep öyle olacak diye kücüklükten beri korkarım.allah bana en agır sıkıntıyı verdi babamı aldı elimden ama isyan etmem.cocukken etmistim ama simdi asla.artık mutlu olmak ve sevdiklerimi kaybetmemek istiyorum.askımdan önce allah benm canımı alır insallah
ortak yönelerimiz varmıs canım seninlede.Allah babanı rahmet eylesin.cok zor ya hayat.hemde minicik yasta omuzumuza yükler binmis.ama dedigin gibi hayat olgunlastırıyor.arada böyle mız mızlancak kisi arıyorum bi tek o zaman sulu göz olup milleti üzüyorum.deniz cok güzel isim insallah allah o günleri gösterir hepimize canım
ben kendimi acındırmıyorum aslaa yapmam öle bisey.her zaman basım diktir.dedim ya bugun sadece cok doldum ve bütün acım dısarıya cıktı.yasadıgım hersey gözümün önüne geldi.lütfen kendimi acındırdıgımı zannetmeyin.zaten ilk bundan cekindigim için anlatamadım derdimi
ben kendimi acındırmıyorum aslaa yapmam öle bisey.her zaman basım diktir.dedim ya bugun sadece cok doldum ve bütün acım dısarıya cıktı.yasadıgım hersey gözümün önüne geldi.lütfen kendimi acındırdıgımı zannetmeyin.zaten ilk bundan cekindigim için anlatamadım derdimi
Tatlım ama saat 4 dü sen aglamaya basladıgında saat 6 oldu sen sımdı rahatladın ancak ve tum gece önce bana laf attınız dedın benı ıstemedınız sevmedınız dedın bıze suc attın camur attın, sonra bakın dınleyın derdım var dedın dınledık yorumlarımızı yaptık paylastık bak rahatladım dedın dımı sımdı daha ıyısın, neden boyle yapıyorsun kı senın yasın kaç canım bunu yapıcak ınsanın yası kac olmalı dersın, Şu son 2 saatte yaptıgını ancak kımler yapar canım benım ,mutlusun ama sımdı dımı yani mutlu olman önemli senın bızım ıcın bunu yapmamaya calıs bak ablaların sonra sana gercek konusuyomussun gozuyle bakmaz bıdaha msjlar gelmıs gıt bu forumdan demısler falan hos degıl bunlar boyle derdın varsa da bıdaha ılgı cekmessın yapma böle bak ıyı mı canım. hadı ıyı geceler bak iki saatt gecmıs ıyısındır sımdı uyu sen de rahatla
cok tesekkür ederim canım.hersey için.minnettarım hepinize..sanada iyi geceler cnm benim
iyi sabahlar arkadaşlar,uyku tutmuyor...
bende çok uzaklarda olan birini felaket özledim...
ve *özledim* kelimesine sığmayacak kadar derin hissettiklerim...
Oooo canom ne habergel canım gel sende gel kollarımıza :jeyyar:
sen kimi özledin yawrum ???
ooo sende uyuyamadın demek??
valla özledik birini,heçç işte...
uzaklarda,nankör,vicdansız biri...
bir selamın adı mı olur be canom,ama kesiyolar işte yerimseniben
alıştım,yıkamaz bizi bişey a.s.
Heytt beeeeeee :lepi: Zalim bir haah ulen o zalimler yok mu zaten kaydirigubbakcemile
sigarada yok zaten koyup durma şunu kızz,kafayı yicem sabahtan beri :roflol:
hatırlatıp duruyom :roflol:
zalim biri ama napalım herkes aşkta kazanmıyo,
can sende asker bekliyosun okuduğum kadarıyla ,
günler çabuk geçer inaşallah balım :1hug: :1hug:
Geçer tabi, ne geçmediki hayatta kaydirigubbakcemile3 bende biliom...
geçer geçer cnim :1hug:
yatmıcan mı kısss mirmirmirmir
şimdi yatarsam 4 ten önce kalkmam herhalde
bari bi iki saat daha dayanıyım cildiyeye gitmeyi düşnüyodum onu aradan çıkarıım
senin uykun yokmu ??
Benim uykum hem var hem yok :uhm: ama uyucağım.. Uyursan şimdiden canım tatlı rüyalar .. Öptüm :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?