bilmiyorumki.fenerliyim diye demis olabilir galiba.anlamadım ben ya.genelde fenerli oldugum için bazı akılsız insanlar istemeyebiliyor aynı ortamda buda öyledir galiba.
beni istemeyen biri var burda bana özelden bidaha gelme oraya demissenağlama ben ne yaptımkisenağlama
yavrum neyını bılmıyosun kı
nıckı rumuzu felan yok mu havadan mı ındı msj sana
sölesene kımmıs adı neymıs neyını bılmıyosun
öle sey mı olurmus gır foruma kım karısıcak
kaldı kı asker beklıyorsun nerede beklıcen baska lazer epılasyonda mı :enbuyukkk:
sizede chat odasında yazıyorum olayı anlatıyorum birinizde duymadı sesimisenağlama
ben gelmiycem artık buraya
Canim eger mail yazabilirsen yaz bence.
Erkekler her ne kadar askere giderken sevgililerinden ayrilsalarda, aslinda onlari bekleyen birilerinin olmasindan hoslanirlar ve hatta o kiza deger verirler. Bunu hissettir.
Su an sizin durum ne alemde, yani cikiyormusunuz, yoksa beklemedemisiniz?
zaten bana deger veren tek kişi askım.bugun hem en yakın dostumdan kazık yedim hemde bu olaylar oldu.sizlerden destek alırım diye burda oldum dertlesiriz diye.ama heryerde bi gıcık cıkıyor iste burdada var istemedi beni.zaten break'de sevmedi beni onuda hissediyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda degil tabi anlıyorum ama bunu hissettirmemek gerek bence.mesaj atanın nickinin üstünde cizgiler vardı bi tek papatya yazıyordu.bide adanada yasıyormus o vardı bi.
zaten bana deger veren tek kişi askım.bugun hem en yakın dostumdan kazık yedim hemde bu olaylar oldu.sizlerden destek alırım diye burda oldum dertlesiriz diye.ama heryerde bi gıcık cıkıyor iste burdada var istemedi beni.zaten break'de sevmedi beni onuda hissediyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda degil tabi anlıyorum ama bunu hissettirmemek gerek bence.mesaj atanın nickinin üstünde cizgiler vardı bi tek papatya yazıyordu.bide adanada yasıyormus o vardı bi.
ehh işte, orta karar bı durumumuz var
yani dönunce bakarız demıstık ama gıderken de görustuk
gıttıgınden berı aramadı tabı ordan burdan haber alıyorum anca
ıyıymıs vs vs seklınde,
ben de bellı edıyorum bekledıgımı kulagına calınıyodur elbetkı.
sımdı maıl yazsam carsı ıznı 15 gun sonra mektup atsam nereye gıdıcek emın degılım
maılımı yazıp bekleyeyım ben olmazsa , kaydirigubbakcemile2 acele acele etmeyeyım
sımdı bu resımlerımızı faceboka koydum sırf onun gorebılcegı gıbı ayarladım
acınca gorucek bana bakar kesınlıkle, bakınca gorcek işte..
mirmirmirmir aah ah arasa ne guzel olur...
öle işte cnm gamyoncuiremsu ama bellı edıcem bekledıgımı hıcc rest fln cekmıcem bıdaha
gıder ayak cektık zaten restlerı kaydirigubbakcemile
Insallah kavusursun canim.
Bencede belli et. Ama eger beklenmeye deger biriyse.
Insallah o da senin sadakatini anlar.
Bence mailini yaz sen, nasil olsa ulasir ona.
Güzel seylerden bahset.
Neden aramiyorsun gibi seklinde yazma bence.
Ona birak herseyi.
Bazen sevdigini, bekledigini belli edeceksin, ama vazgecilmezsin demeyeceksin.
Cünkü tam o anda simariyorlar.
Rabbim sizi kavustursun canim, bu gece sanada dua edecegim söz.
o kişi zaten umurumda degilki benim.sadece kimseyle sorun yasamak istemiyorum sanalda olsa.yeterince sıkıntım var bana yetio artıo bile.bugun moralim bozuk sizinle dertlesmek için kendimi parcaladım bi duymadınız beni diye üzüldüm.hayatım güllük gülüstanlık degil.bi sürü zorluklar cekiyorum.askımın askere gitmesiyle olan dertlerim bine katlandı.herseyden cok cabuk etkileniyorum.hemen aglıyorum.üzülüyorum.mız mızlar gibi oldum.hayatımda o kadar dert sorun varki bana mesaj atıp bidaha gelme oraya diyen kisi inanın en son kafaya takacagım kişi bile degil.Breakforlove'ye özel mesaj atmıstım derdim var beni dinlermisin diye oda bisi yazmadı.oda beni sevmedi galiba dedim kendi kendimesenağlama hatta cigdemnazada dedim beni sevmedi galiba diye oda nie sevmesin üzülme sen dedisenağlama
Evet bencede kopyala yapistir, o kisi kimse bizde bilelim, ona göre davraniriz sahsiyete
yok valla konusma seklinle alakası bile yok.aklıma bile gelmedi bu.hatta hosuma gitti cok komik diye.ne biliyim bugun bi sürü sorun yasadım herkesden yardım istedim biri yardım etmedi.sanada mesaj attım cevap gelmedi.yada mesaj gelmedi bilemem.cok canım sıkkın içim acıyorsenağlama anlatsam dinlermisiniz beni
tamam yazıyorum simdi derdimi biraz uzun olabilir ama yardım edin banasenağlama
Con con bak şimdi Senin mesajını aldım ben ama nasıl adım .. k^k'den çıkmışdım. Sonra bir daha girdim. Bir özel mesaj diye uyarı geldi baktım senden ama yine baktım sen kapalıydın canım... en yoksa bana gelen cevaplara asla karşılıksız bırakmam. Burdaki beni tanıyanlara sor ... Benki zaten sana neden niçin yaptığımı anlatmak zorun da değilim ama yanlış anladığının farkıan varman için şuan ayzıyorum bunları...
Canım sen kopyalar mısım şu mesajı.. Bunu kesinlikle isityorum.. ikincisi bizim de derdimiz var, Bizim de sevdiklerimz asker de bak bana 185 gündür onun hasretini çekiyorum. Benimde sorunlarım var anlatsam heeee dersin kalırsın. patiskaya sor.. Ki kaldıki burda hepimizin sorunları var.. Yeri geldiğin de dertleşiyoruz yeri geldiğin de şakalaşıyoruz. Yani yeri var bu işin.. ama sen sürekli beni dinleyin diyorsun be bebeğim.. Senin bir derdin varsa açarsın '' bir derdim var '' bölümüne bir topik bizde oraya geliriz.. Bak ozaman nasıl geliyoruz sana hemen.. Herşeyi yanlış angılama. Sen yanlızsın arkadaşa ihtiyacın var eyvallah. Gel bizde yanlısız ama böyle yaparak deil..
Ve ben kesinlikle o sana gönderilen mesajı görmek istiyorum. :1closedeyes:
kızlar aslında benim hep bi yanım buruk ama nedense bugunde arada oldugu gibi patlak verdi üzüntülerim.ben 10yasındayken babamı kaybettim.vefat etti.annem 38yasında dul kaldı.o kadar cok zorluklar cektikki anlatamam.herkesden darbe gördük.dedem halam herkes...herkesin gözünü mal hırsı bürümüs.halamda hırslarına esir oldu ve darbe üstüne darbe attı.dedemi baba gibi severdim oda darbesini koydu.ardından dedemde öldü.ben sevdigim herkesi annem ve ablam haric kaybettim.hemde ölüm acısıyla kaybetti.keske normal bir ayrılık olsada kavusma umudum olsaydı ama yok..sonra askımla tanıstım hayata tutunma sebebim oldu.kızlar inanın onu babama benzetiyorum.babam gibi kokuyor,elleri yüzü babama benziyor.asık olduktan sonra babama benzetmeye basladım.aslında görsel olarak hiç alakası yok ama ben benzetiyorum iste bilmiyorum neden.o kadar seviyorumki onu hem babam hem askım hem esim hem dostum..kaybettim herseyim..onuda kaybetmek istemiyorum düsüncesi bile aglatıyor suanda agladıgım gibi.tek hayalimde askımla evlenmek.ve erkek cocugumuz olursa adını babamın ismini koymak..cok mu sey istiyorum ben.tek mutlu olma sebebim benim askım.onuda almasın allahım benden nolurrr
kızlar aslında benim hep bi yanım buruk ama nedense bugunde arada oldugu gibi patlak verdi üzüntülerim.ben 10yasındayken babamı kaybettim.vefat etti.annem 38yasında dul kaldı.o kadar cok zorluklar cektikki anlatamam.herkesden darbe gördük.dedem halam herkes...herkesin gözünü mal hırsı bürümüs.halamda hırslarına esir oldu ve darbe üstüne darbe attı.dedemi baba gibi severdim oda darbesini koydu.ardından dedemde öldü.ben sevdigim herkesi annem ve ablam haric kaybettim.hemde ölüm acısıyla kaybetti.keske normal bir ayrılık olsada kavusma umudum olsaydı ama yok..sonra askımla tanıstım hayata tutunma sebebim oldu.kızlar inanın onu babama benzetiyorum.babam gibi kokuyor,elleri yüzü babama benziyor.asık olduktan sonra babama benzetmeye basladım.aslında görsel olarak hiç alakası yok ama ben benzetiyorum iste bilmiyorum neden.o kadar seviyorumki onu hem babam hem askım hem esim hem dostum..kaybettigim herseyim..onuda kaybetmek istemiyorum düsüncesi bile aglatıyor suanda agladıgım gibi.tek hayalimde askımla evlenmek.ve erkek cocugumuz olursa adını babamın ismini koymak..cok mu sey istiyorum ben.tek mutlu olma sebebim benim askım.onuda almasın allahım benden nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?