Sevdiğini özleyenler buyurun

Aroracım seninki, işten tamamen mi çıktı askere giderken, yoksa gelince dönecek mi ?
Benimki çıktı. Yeni iş bakicik.

ayy bu karın agrısı beni öldürcek duramıyorm valaa malum dönem:1ninca:
yatmam lazım iyi geceler bacılarım hepsinizi öptümma.s.

Aroracım seninki, işten tamamen mi çıktı askere giderken, yoksa gelince dönecek mi ?
Benimki çıktı. Yeni iş bakicik.

Benimki de çıktı balım.. Zaten 15 saat çalıştırıp 500 lira maaş veriyorlardı.. Hiç boş günü de yoktu.. Şaka gibiydi.. Askerden sonra burada işe başlıcak kısmetse.. Bulduk bir yer, orası olur inşallah..

yaaaaaaaaaaa ama sen bana destektin Arora yaa ne çabuk davadan döndün kızım,
yazıklar olsun püüüüüüüüü
:dilcikar::mymeka:

Babam evlenemezsin deyince inada bindirdim kanımca :roflol:
Evleneyim de görsün evlenir miymişim, evlenemez miymişim :dilcikar:

İnşallah olur canım ya, ne güzel olur hem de...a.s
Benim eski bir arkadaşımla konuştuk geçende, sizin şehirde basın yayın okuduydu, istanbulda iş baktı ama gönlüne göre olmadı, uzun zamandır görüşmüyorduk, dün mesajlaştık, sizin orada bi TV prog. yapıyormuş, çok sevindim...a.s
Sen de iyi bi iş bulursun inşallah kuzum ya..:Saruboceq: .Ve ben de...
:Saruboceq:

Babam evlenemezsin deyince inada bindirdim kanımca :roflol:
Evleneyim de görsün evlenir miymişim, evlenemez miymişim :dilcikar:

Ayy güleyim baali, kaydirigubbakcemile3
Hem başka topiklere yazıyon destan gibin mazeretler,
Bu ne perhiz bu ne lahana şeysi turşusu. (öyle miydi o ?)
:roflol:

İnşallah balım yaa.. Ben de çok tedirginim o konuda.. Bizim işler biraz karışık da.. Babam tutturdu okul bittikten sonra İtalya'da master yapacaksın diye.. İstemiyorum yurt dışında okumak.. Anlatamıyorum bir türlü.. Kendi kararlarımı alamamak çok canımı sıkıyor valla.. Şeytan diyo bırak okulu gir bir bankaya çalış..

a ne bankası kız töbe yareppim...
Senin baba da enteresan valla, toprağım insanı işte, okutmak için aşırı bir çaba var da,
Aşırısını yapmaya gerek yok yahu

Benimkiler Erasmus'la bi yere gitmedim diye trip yaptı bi aralar, herkes gitti, sen de git falan,
'oldu! 10 ay gavur memlekette sevdalımdan uzak kalmaya niyetim yok!' didim...(Ama içimden)

Yerim mazeretini, yetti be aaa :roflol:
Bekle bekle kız kurusu olcam iyice :roflol:

Yoğ devenin bale pabucu. :roflol:

Aynen ya, nedir bu okutma sevdası.. Bi rahat bırak bakalım ben ne istiyorum, ne düşünüyorum.. Yok ömrümün sonuna kadar okutacak bu adam beni.. fisfisfis
Valla benim de sevdalımdan ayrı kalmaya hiiiç niyetim yok artık.. Yetti gari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…