Aynen ya, nedir bu okutma sevdası.. Bi rahat bırak bakalım ben ne istiyorum, ne düşünüyorum.. Yok ömrümün sonuna kadar okutacak bu adam beni.. fisfisfis
Valla benim de sevdalımdan ayrı kalmaya hiiiç niyetim yok artık.. Yetti gari..
Gidersek te sevdalımızla giderik deil mi hııh? :1closedeyes:
alkisalkisalkis iyi düşünmüşün canımkızlar sewgilim gelmeden şöle bi cd ye resimlerimizi atıp bi slayt hazırlatayım diyorum arka fon müziği olarak da sezen aksunun hoşgeldin şarkısını düşündüm ama karar da veremiyorum başka fikri olan varmı hangi şarkı daha uygun olur sizce ?
canım geçen bende aşkıma yıldönümüz olarak slayt yapıp yoladım askeriyeye.bana sen lazımsını koydum rafetelromandan çok beyenmişti ...
aha tam benlik dersler yaa :))) kesin bu dersler bende olsa okul birincisi olurum :)) tabi şimdi o dersleri gördüğüm zaman bende yakınıodum senin gibi şimdi pratik olunca gözün kapalı yapıosun:) allah kolaylık versin canım genel muhasebe zor gerçek en güzeli psikoloji:)
kız sen bukadar küçükmüydün :1shok:cnm ben 93 lüyüm ama aralık doğumluyum
o yüzden geç başladım :S
lise 2 ye geçtim:S
sistem herşeyi zorlaştırmış akannehirakannehir
::) piskolojiyi çok merak ediyorum
aslında hepsini merak ediyorum ilk defa görcem
aslında 1. dönemin yarıyılında(geçen sene) usb mi götürmüştüm vee bilgisyara takmıştım randdevu konuk defterii bilgi.da ofis vsvs almıştım 3-5 bişiler:kedi:
kendim evdede çalışçam kaydirigubbakcemile3
bende seviceğime inanıyorum
sence mat delisi biri sever mii bu bölümü??
ve muhabese neden zor diyorlar :sinifsinif:??
kız sen bukadar küçükmüydün :1shok:
inanmıyorum
nese sevdikten sonra herşey kolay
bizde beden eğitiminden bile kalanlar oluodu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
gizoş roman yazmıssın masallahnapıosun bakalım nsl gıdıo
iyiiicnm sen napıosun hoş geldinnn:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?