Sevdiğini özleyenler buyurun

merhaba kızlar nasılsınız :teytey:
eşim geldi diye aranızdan ayrıldım zannetmeyin uzaktan sessizce takip ediyorum şafaklarınızı:jeyyar:

hosbuldm canım iiim bnde dersaneye gıttım sınav vardı geldım dınlenıorum pc basında

kaydirigubbakcemile5 oda süperr
gece 2 ye doğru uyudum 6 buçuk gibi kalktım sersemim akannehirakannehir

birdeee bizimm akıllık yönetim kış geliyoo yaaa 4 5 gibi hava kararcak bizim son ders saati 7:15
sabah 8 de başlardı artık sanırım7 bçuukta başlıcakmış son saatte 6:45 te biticek
yaaa delirdimm delirrrdimmmm ben 6:45 te evden çıkıyordum 7:25-7.30da okuldaydım e rahat rahat yetişiyordum.
şimdi artık 6 bçuuktaa çıksamm bile nasıl olucak bilemem
kiii hava kararıyoo diyee böle yaptılarr amaa okulaaa zor gidenler napçak kaydirigubbakcemile
sabahın karanlığında çıkıyordum eskiden de iyice karanlık olucak benneyaptımkiÇok üzgünüm çoook
cnımı çok sıkktılarrkötükedihüsokötükedihüso
büro öğretmenimiz dedi p.tesiden itibaren böle düşünüyolarrrr

sonraa tlfn um olduu yanımdaaa artıkkk delikafadulden
onu almak için msj gelmiş
eve gell belgeleri al çık otobüs bekleee gelsin bin git gelll akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
bugün çok yoruldum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

CADIARZU
ben sayısal seviyorum delikafadulden
piskolojiyide severim heralde inş. kaydirigubbakcemile2
yaa korktuğum dil ve anlatım veee edebiyattakannehirakannehir
dil ve anlatımdan kalan direk sınıftaa kalııı :ecrin_bebek:
tabi kalmam eminimdee genede karnede 3 görmekk delirtir beni :1ninca::1ninca:kaydirigubbakcemile
inş. o yüzden biraz fazla sözele düşmeliyim akannehir
sevindim sayılarlaa uğraşıcam demek opuyorumnanaktan
bakalım haftayı ve sonraki haftaları meraklaa bekliyorummmmmm
nasılll işlicez merak ediyorum opuyorumnanaktan
2 gruba ayrılcaz sınıf olarak 30 kişi ken 15 15.
her bilg. kişi başı 1 insan düşsün diye
labratuvarımız güççük biraz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:1hug::1hug: tşk ederim ilgilendiğin içinn a.s.a.s.:1hug::1hug:

merhaba kızlar nasılsınız :teytey:
eşim geldi diye aranızdan ayrıldım zannetmeyin uzaktan sessizce takip ediyorum şafaklarınızı:jeyyar:

:1hug: hoşş geldinnnnnnn :1hug:
nasıl keyfiin çıkarıyor musunuz ablacım günlerin :dance:
yaaa bizimki sanırım yatıcak 10 gün tlfn davasından :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bugün aradı tam tlfnu onarımdan alıyordum ayak üstü konuştuk
yarın başlaya bilirim deid senağlama 10 günn
aramazsam sakın yanlış anlama yatıyo olurum dedi senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben

yanii şafak 30 eğil 40 sanırım bugün mafoldumben
ama bunada çok şükür 25 günden katkat iyi :Saruboceq::Saruboceq:

gizemcim kotu olmus ya sabah erkenden gıtmek banada zor gelırdı hep
ama alısırsın umarım ii bi yıl olur senın ıcın
sımdı 2de mısın yoksa 3 mu canım ??

hoşbuldum inş şekeropuyorumnanaktan
geçmiş olsun 16 gün askerlik uzamasından daha zordur 10 gün hapis yatmak ama.
allah yardımcısı olsun canım:Saruboceq:senağlama:teselli:
en azından sana haber verebilmiş sonucu arayamasaydı çok merak ederdin.
ben de napayım bütün gün çalışıyorum.sabah erken çıkıyorum evden akşam geç dönüyorum yatana kadar ne kadar görürsem eşimi o kadar yani.:kedi:doyamadım ki daha yetmedi 3 gün bayram

2 yim cnm 94 lülerle yollamışlar:S

cnm alışırımdaa dhaa yaza doğru alt komşu araba aldıı vee oda kolejde öğretmen benm 1 durak sonra ki okulda!
o beni götürücekti sabahları derslerimiz uyduğu zamanlar ama böyle olursaa götüremez:S
o 7 bçukta çıkıyor bnm içni 7 de çıkmasına gerek hiç yok çünkü 8:20 gibi başlıyor onların dersleri:S :bbo: :sinifsinif:

hmm anladım canım zor olur senın ıcın ama ona gore ayarlarsın artk kendını
keske bole yapmasalardı

hehehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
yetet mii yaa o kadar gün göremedinn :kedi:
ohhhh bizim içindee özlemm giderrr 1 saat 1 saattir gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

ewt cnm yaa aslında ben aradım askeriyeyi yoktu haber verin dedim o beni aradı işte:çok üzgünüm:

bunalııyoo çooook bunalıyooo bana yansıtmayan insan artık sesinden bile anlıyorumm:çok üzgünüm::1no2::1no2:

bn okulu bitirdm bu yıl dersaneye gıdıorumcanım

hımmm hadi bakalım allah zihin açıklığı versin
bölümün neydi? madem dersaneye gidiyosun çok oyalanma pc başında doğru derse klava: :mymeka:
ay yine öğretmenlik damarım tuttu :kedi:sen bakma bana çok özledim öğrencilerimi :sinifsinif:senağlama okullar açıldı içim buruk bugün

öğrenci?
anlamadım?
yönetici asistanı değil misin abla sne?
vee büro yön. çıkışlı mısın(meslek)

saol ablam bugun ızın verdım kendıme
bolumum turkce-mat
branşın ne peki abla ??

öğrenci?
anlamadım?
yönetici asistanı değil misin abla sne?
vee büro yön. çıkışlı mısın(meslek)

ben aslında edebiyat öğretmeniyim canım
önceden özel okullarda dersanelerde çalıştım ama şu an çalışamıyorum
malum başörtüsü meselesi. alanım dışı bir işte çalışıyorum gördüğün gibi.mafoldumben

ay kıyamam canım benim ben aşk meşk işi için demedim yani dediğin gibi olgun görüşlerin konuşmaların var ondan şaşırdım bitanem yerim ben seni bıcırığım:1hug:
inşaallah canım benim evleneceğin ömür boyu yaşayacağın cennettede beraber olacağın insan olur askın

ablam olsun belki hayırlısı buymuş!:1hug:

ay kıyamam canım benim ben aşk meşk işi için demedim yani dediğin gibi olgun görüşlerin konuşmaların var ondan şaşırdım bitanem yerim ben seni bıcırığım:1hug:

saolasın ablam benim :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…