merhaba sitaree
hosbuldm canım iiim bnde dersaneye gıttım sınav vardı geldım dınlenıorum pc basında
yok tatlım baştan gözünü korkutma sayıları seviyorum diyosun o zaman işin çok kolay benim gibi sayılardan nefret eden biri bile bitirdiyse okulu sen oo kesin yani:)) hiç içini karartma çok da korkma derslerden zaten korktuğun gibi olmadığını göreceksin ben biraz daha sözel sevdiğim için psikolojiye bayılıodum:)
merhaba kızlar nasılsınız :teytey:
eşim geldi diye aranızdan ayrıldım zannetmeyin uzaktan sessizce takip ediyorum şafaklarınızı:jeyyar:
merhaba canım senin okul erken paydos ediyor galiba :)
:1hug: hoşş geldinnnnnnn :1hug:
nasıl keyfiin çıkarıyor musunuz ablacım günlerin :dance:
yaaa bizimki sanırım yatıcak 10 gün tlfn davasından :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bugün aradı tam tlfnu onarımdan alıyordum ayak üstü konuştuk
yarın başlaya bilirim deid senağlama 10 günn
aramazsam sakın yanlış anlama yatıyo olurum dedi senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben
yanii şafak 30 eğil 40 sanırım bugün mafoldumben
ama bunada çok şükür 25 günden katkat iyi :Saruboceq::Saruboceq:
2 yim cnm 94 lülerle yollamışlar:S
cnm alışırımdaa dhaa yaza doğru alt komşu araba aldıı vee oda kolejde öğretmen benm 1 durak sonra ki okulda!
o beni götürücekti sabahları derslerimiz uyduğu zamanlar ama böyle olursaa götüremez:S
o 7 bçukta çıkıyor bnm içni 7 de çıkmasına gerek hiç yok çünkü 8:20 gibi başlıyor onların dersleri:S :bbo: :sinifsinif:
hoşbuldum inş şekeropuyorumnanaktan
geçmiş olsun 16 gün askerlik uzamasından daha zordur 10 gün hapis yatmak ama.
allah yardımcısı olsun canım:Saruboceq:senağlama:teselli:
en azından sana haber verebilmiş sonucu arayamasaydı çok merak ederdin.
ben de napayım bütün gün çalışıyorum.sabah erken çıkıyorum evden akşam geç dönüyorum yatana kadar ne kadar görürsem eşimi o kadar yani.:kedi:doyamadım ki daha yetmedi 3 gün bayram
bn okulu bitirdm bu yıl dersaneye gıdıorumcanım
hmm anladım canım zor olur senın ıcın ama ona gore ayarlarsın artk kendını
keske bole yapmasalardı
hımmm hadi bakalım allah zihin açıklığı versin
bölümün neydi? madem dersaneye gidiyosun çok oyalanma pc başında doğru derseklava: :mymeka:
ay yine öğretmenlik damarım tuttu :kedi:sen bakma bana çok özledim öğrencilerimi :sinifsinif:senağlama okullar açıldı içim buruk bugün
hımmm hadi bakalım allah zihin açıklığı versin
bölümün neydi? madem dersaneye gidiyosun çok oyalanma pc başında doğru derseklava: :mymeka:
ay yine öğretmenlik damarım tuttu :kedi:sen bakma bana çok özledim öğrencilerimi :sinifsinif:senağlama okullar açıldı içim buruk bugün
a.sa.s:1hug::1hug:
öğrenci?
anlamadım?
yönetici asistanı değil misin abla sne?
vee büro yön. çıkışlı mısın(meslek)
:kedi::kedi:ivit:kedi::kedi:
yaa genelde küçümseniyo sanki kendileri hiç bu yaşlardan geçmedilar senağlama:a015::çok üzgünüm:
o yüzden sormadıkları sürece söylemiyordum :1no2:
ama şimdi söylüyorum rahatlıklaa sonuçtaaa saklancak bişey değil kaydirigubbakcemile
ben çok küçük başladım bu aşk meşklerlee :kedi:
amaa sevgili peşinde düşen biri değilim yanlış anlaşılmasınlmaz:
benm babam rhaatsız o yüzden kçk yaşta olgun düşünmek zorundaydım mantıklı davranmalıydım ! vee aileme karşıı başarılı olmak gibi sorumluluklarım var tabiki!
vee yorgun düştüğüm durumlarr da oldu tabi
olgun olmaya çalışırken çocuksu duygularımı yok ettim birazda:S
olgun olmaya çalışıyorum sandım ama bi yerlerdeee cnm acıyooduuu zayıf düşüyordum kismeye belli etmemeye çalışıyordum
aşkum çıktı karşıma :kedi:
ilk hyr mayır inat ettim:kedi:
sonra ilgisi sevgisiii:asigim::asigim:
vee benn bi insan olsun tam olsun istiyorum
herkesle çkıp ayrılmak bana göre değil :sinifsinif:
yaa herkesle çıkmak kendini göstermek denetmek gibi geliii mirmirmirmir
sonuçta 1 insanla olmak istiyordum inş. aşkım sonum olurŞeniz
2 yıl 5 ay olucak 5 ekimde:asigim::asigim: :asigim::asigim:
ben aslında edebiyat öğretmeniyim canım
önceden özel okullarda dersanelerde çalıştım ama şu an çalışamıyorum
malum başörtüsü meselesi. alanım dışı bir işte çalışıyorum gördüğün gibi.mafoldumben
ben aslında edebiyat öğretmeniyim canım
önceden özel okullarda dersanelerde çalıştım ama şu an çalışamıyorum
malum başörtüsü meselesi. alanım dışı bir işte çalışıyorum gördüğün gibi.mafoldumben
ay kıyamam canım benim ben aşk meşk işi için demedim yani dediğin gibi olgun görüşlerin konuşmaların var ondan şaşırdım bitanem yerim ben seni bıcırığım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?