Sevdiğini özleyenler buyurun

asooo hoş geldin
ne uzun bir banmış bu yaa
hoşbulduk sarissacım,1 ay oldu işte:)valla alıştım artık bağışıklık kazandım anlamıyorum,bi bakıyorum bir ay olmuş ve kk ya girmişim bilekaydirigubbakcemile3

ÖZledik beeeeee opuyorumnanaktan
Hoşgeldin bitanemmmm hadi gel çabuk ta sohbet edek =)
:1hug:

bende özledim deli kızŞenizhoşbulduk canım benim,geldim hadi nerdesinnn:dance:

burdaayım kuzum =)
Neler yaptınn nasıl geçti askerinle günlerin yıvrım ?
:1rolleyes:

burdaayım kuzum =)
Neler yaptınn nasıl geçti askerinle günlerin yıvrım ?
:1rolleyes:

rüya gibiydi:asigim:ama rüya bitince yataktan dann die düşmüş gibi oldum be aprilcim:uhm:mafoldumben
sen nasılsın,askerine gidiyomusun:1rolleyes:

oyy kıyamam kuzum o rüya 1 ömür sürecek sen merak etme az kaldı =)opuyorumnanaktan

bu haftasonu gidicem tatlım 2 hafta oldu =)

bugün askerliğimizin 150. günüydü...
süprizzzzz

oyyy canım benim kutlu olsun:sm_cool:
ağzından pardon klavyenden bal damlıyo hayatım:)amin inşallah hepimiz bir ömür mutlu oluruz sevdiklerimizle:Saruboceq:
şafak saymaya başlıyorum artık yarıladık sayılır nede olsahihoyyyt
şafak=235:)
çok şanslısın aprilcim hafta sonları kavuşuyosun ne güzel

Ooh yarılamış benim Asom maşallah... :dance:
ben de 25 gün izni düşüyorum kafadan, nasılsa hep görüşüyoruz izin almasına gerek yok, o da almam diyor...
285 kalıyor...=)
vereliniortak

Ooh yarılamış benim Asom maşallah... :dance:
ben de 25 gün izni düşüyorum kafadan, nasılsa hep görüşüyoruz izin almasına gerek yok, o da almam diyor...
285 kalıyor...=)
vereliniortak

kesinlikle hayatımsüprizzzzz
ne kadar erken çıksa o kadar iyi be niso,iyi düşünmüşsünüz..yarıladık valla canım saol ya:asigim:
kk evrim geçirmiş bu arada:)repler kalkmış resimler çıkıyo bişeyler oluyo:bbo:yeni üye gibiyimkaydirigubbakcemile3daha çözemedim neyin ne olduğunu

evet ya ne kavgalar oldu kimler kimler ceza aldı, kimlerin gerçek yüzünü gördük bilemezsin kuzum...:tomato:
bi tuhaf oldu böyle de, garipsiyorum ben de...
akannehir

ciddimiakannehirvay be..doğrudur bitanem,ben misafir bile giremediğim için hiç takip edemedim:bbo:zaten askerimd evardı girme ihtiyacındada bulunmadım:jeyyar:vay be neler olmuşta haberimiz yok desene

Gızlarrrrrr bugün ancak akşama girebilicem, akşam kursum var, 10 gibi gelirim kuzularım öpüyorum kocaman!

canım bi ilk gittiği zamanlar bide terhise yakın zamanlar
vakit geçmiyormuş
seninkide öyle sanırım
benim102 günüm kaldı ama hiç çabuk geçtiğini hatırlamıyorum:sinifsinif:

aynen öyle..
biz 100'den bi düşsek daha çabuk geçeçek dedik ama
plakalara düşünce insan daha bi krize giriyo
son günlerde insan sanki bir günü iki gün gibi bitiryo:gitme:

asoooo hoşgeldin şekerim
Allah bi daha düşürmesin mapus damlarına canım yaaa:1hug:naniknanik
asii de gelmedi yaa o nerde acaba:uhm:

napıyorsunuz kızlar canım sıkılıyo yaa:hulya:

cierlerim çürüd*ü içerde be:gitme::roflol:özledimm seni be reis..konuşamadıkki,mıstafa eniştem nasıl,nası geçti tatil anlattttcokacimcoook

çok güzeldiiiiii rüya gibiydiiiii
msn de ayrıntıları anlatırım tabe :jeyyar:
valla özledim balım yaaa seni

çok güzeldiiiiii rüya gibiydiiiii
msn de ayrıntıları anlatırım tabe :jeyyar:
valla özledim balım yaaa seni

asıl sen anlat neler yaptın manyaq

çok güzeldi çookk:asigim::jeyyar:ama hala kendime gelemedim resi biliyomusun:çok üzgünüm:boşlukta gibiyim..10 gün kaldı,kendi ellerimle yolladım yinemafoldumbenama az kaldı biticek bu günlerde:Saruboceq:
demek rüya gibiydihihoyyyttahmin ettiğim gibi,allah başka ayrılık vermesin bitanem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…