- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
evet yaaa nerde bu millet,nerde bu topik
hadi ayşe ablam müdür oluyo
ötekleri ne olmaya gitti kaydirigubbakcemile3
ben kocacımı görmeye gittim ama yanına varamadımafoldumbenm
nereye gittin canım?
ay durun bi içimi dökecem laelaelaelaelae yahu ben seviyorum seviliyorum bekliyorumda gözüm kara bir şekilde ama gelin görün ki tartışmadan bir günümüz geçmiyor yahuarıyor tekrar özür diliyor düzeliyoruz sonra ikinci gün beyimiz laf sokmadan duramıyo bir hııır çıkarıyo yahu bende sizin gibi normal bir şekilde asker bekliyemiyorum yahu biliyorum her tartışmanın sonu iyi biticek düzelicek ama tartışmak istemiyorum hergün hergün :sm_confused:
canım biz nişanlıyken öylydik evlendikten sonra azaldı ama vardı yine süürekli tartışma
ama şimdi yok onun benim sevgime ihtiyacı olduğunu biliyorum zor gününde yanında olmam lazım şimdilik anlayışlı ve sevecen bi kadınım askrden geldikten sonra bakcez kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım anlıyorum seniElazığa gittim oradan Tunceliye geçmek için akrabalarım götürecekti
ama baktım hiç öyle bi hal yok onlara kalsa aylarca bekletirler
boşuna ümitlendirdiler beni gel gideriz dediler gittim adamı rahat bırak askerliğini yapsın dediler
şaka falan kaldıramıyorum eşimle ilgili
eşimin yanına gidiyorum die herkes dalga geçio
görme hayallerim suya düştümafoldumben
bizde öyleyizay durun bi içimi dökecem laelaelaelaelae yahu ben seviyorum seviliyorum bekliyorumda gözüm kara bir şekilde ama gelin görün ki tartışmadan bir günümüz geçmiyor yahuarıyor tekrar özür diliyor düzeliyoruz sonra ikinci gün beyimiz laf sokmadan duramıyo bir hııır çıkarıyo yahu bende sizin gibi normal bir şekilde asker bekliyemiyorum yahu biliyorum her tartışmanın sonu iyi biticek düzelicek ama tartışmak istemiyorum hergün hergün :sm_confused:
günaydın kızlar bu aradaHoşbulduuukk :))
Kızlar ben yarın 1 günlüğüne gidiyorum onun yanına... İnşallah bugün bir problem çıkmazsa yarın iznini alabilecek... ama o kadar çok şeye bağlı ki görüşebilmemiz..
Komutanın keyfine, havanın durumuna, uçağın durumuna, zamana... ohoooo... Neyse ben bekleyemedim tüm bunları aldım biletimi :))) havaya da baktım iyi olcak yarın.. Dua edin kızlarr lütfenn.. Görebileyim onuuu....
Çok özledimmm.. Sadece birkaç saatliğine gidiyorum hemde..
ablacım ben 9 a 458 den indim 90 dan 9 a inmeye ne var -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
:1hug:a.s.
gizemim bakma öyle melül melülsırnaşık şey
seni unuttum ben 18 yaş konusunda ama
sen olgun bir kızsın sana torpil geçiyoz sırnaşık şey
senin şafak da piyango işine döndü ya hu
ya çıkarsa çıkmazsa diye
inş. ceza falan vermezler tatlım :Saruboceq:
çok az kaldı çooooooooooook az:lepi:
:roflol::roflol:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hihoyyyt
diriiiiiiiim bitiyo bitiyo :lepi:
sen ne iş yapıyordun canım?
Ben o sokaktaki çiftleri kısanıyorum,sinir oluyorum:1closedeyes:klava::gitme:
günaydın kızlar bu arada
şafak 92
özgeciğim çarşı iznine çıkamasa bile
içerde görürsün
canım geçmiş olsun :sm_confused:ben hem babamı hem nişanlımı özledim(((nişanlım akraba kurbanı ceza evınde 15 ayyy dilek olay arkadaşlar çok özlüyorum hiç haketmiyor orda olmayı
evet şafak 92 opuyorumnanaktanteşekkür ederim cnm :))
inşallah görürümm diye dualar ediorum bende...
yani tabi çok şükür iyiymiş, herkes öyle söylüyo
ama askerlik sonuçta(
neyse şafak 92 az kaldı...
ben hem babamı hem nişanlımı özledim(((nişanlım akraba kurbanı ceza evınde 15 ayyy dilek olay arkadaşlar çok özlüyorum hiç haketmiyor orda olmayı
selaaaaaammmmm şekerleeerrrrr
şafak sadece ve sadece 14 :)))
teklere düşmemize 4 gün kaldı
bitiyo alalahım şükürler olsuunnn...
tatlım sorma heyecan doruklarda yaklaştıkça içim içime sığmıyo bizimkilerde haftaya yapacaklarmış eğlence darısı tüm teskereci güzellerin başına çok az kaldı yaa :)))))delikafadulden:içelim::teytey:
merhaba canlarımmmmmm
çok teşekkürler kızlar zaten gündüz işte akşam burdayım ama tam çözemedim burayı mesela konu nasıl başlatılıyor bırgun once yaptığım yorumu nasıl görebilirim .bugun tesaduf buldum:)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?