Sevdiğini özleyenler buyurun

Size bikac havadis anlatayım,
dün annem kayınvalidemle konustu, nolcak napıyoruz diye, oda dediki yaza dogru dügünü yapıyoruz Allah nasip ederse :sm_cool:
ben takvimimi 26.06.2010'a ayarlamıstım, 26.02'de nikahımız olmustu ya, icimden öyle geldi insallah olur :Saruboceq:
askım cok sıkılıyormus, tutturmus oraya gitcem dayanamıyorum diyormus, annesigile restini cekmis konusmuyormus onlarla k.validemde bana diyorki az moral ver ona bilmem söyle bilmem böyle, ee moral veriyorum vermesinede nereye kadar, 8 ay olcak nerdeyse görmeyeli birbirimizi illaki yeter artık dicek bi gün, bakalım neler olcak. Bi bakmıssınız almıs bohcasını bana kacmıs bitanem :roflol:

bu arada, bugün 17.10. hersey yolunda gitseydi su an beyaz gelinligimle askımla salonda göbecikler atıyorduk, bugün dügünümüz olacaktı :gitme: :sinifsinif:

ayyyyyy hevinim inanmıyorum kuzum yaaaaa
bugün mü olacaktı düğün...kıyamam ben sana kuzumm
olsun geç olsun güç olmasın diyeyim de, herşey güzel olsun, huzurlu olsun bitanem benimm! :teselli:

o zaman aramızda düğün şafağı kesinleşen sensin heeyyyoooooooo
hihoyyyt

ahhh canımın içi yaaaa
seni bana benzetiyorum :teselli:

oyyy geçmiş olsun balım

sagol ablusumm Şeniz

bugün olcaktı ya nisom :gitme:
telefonuma aylar önce günleri yazmıstım bugün gözüm takıldı "Sonunda kavusuyoruz askım" diye, ayy kötü oldum görünce :sinifsinif:
ama olsun gec olsun güc olmasın, hem bak annem ameliyat olcak dügün olsaydı ameliyat olamıcaktı kalcaktı öyle, hayırlısı böyleymis a.s

yok balım yaa daha kesin bi tarih yok, yaza dogru dediler, bende 26.6. istiyorum insallah olur, bide askımın kurs isine baglı, kursa baslıcak ocak subat gibi, ne zaman diplomasını alır o zaman dügün olur vizeyi alır, vizeyi almadan dügün istemiyoruz zor olcak cünki dügünden sonra onu orda bırakıp buraya geri dönmek :1no2:

bu durumda tahmini safagımı yazayım bende, olurmu olur he? opuyorumnanaktan

tahmini dügün safagım 252 gün :lepi:

ahhh canımın içi yaaaa
seni bana benzetiyorum :teselli:

ablamm :asigim:
sende böyle zorluklar yasadın dimi, ama seni örnek alıyorum ben, hic pes etmedin hep askın icin ugrastın, yaptın ettin ve sonuc cok mutlusunuz, Allah bozmasın huzurunuzu mutlulugunuzu bitanem :Saruboceq:

yemek molası vermiştim geri geldim
geçmişi okudum

hevinim gözün aydın canım
hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan düğününüzü yaparsınız inşallah
ama ben hikayeni bilmiyorum
ne oldu ki ertelenmek zorunda kaldı düğün

ayşemmm sen böyle giderse prof. bile olursun kız hihoyyyt
yürü bee kim tutar

ınşallah hevinimmm
Anneciğin de sağlığına kavuşur, çok mutlu bir aile olursunuz balımm =)

Afiyet olsun Aysecim cokacimcoook
Insallah canım artık tak etti valla, olsunda bitsin hayırlısıyla :Saruboceq:
Bizim bugün dügünümüz olcaktı tatlım, onun icin erkenden nikah kıydırmıstık ki vizede sorun cıkmasın diye, ama evdeki hesap carsıya uymadı, kriz onları baya bi vurdu issiz kaldılar, dükkan bombos kaldı is güc yok borclar üstüste bindi, bu durumda dügün yapamazlardı. Bende kimseyi zor durumda bırakmak istemedim, sonucta dügünden sonra askım buraya gelcek ailesi kalcak borclarla basbasa, benim yüzümdende fazlalassın istemedim borcları onun icin erteledik, anlıcagın evliyiz aslında nikah oldugu icin ama ayrıyız :gitme: kader diyip geciyoruz artık a.s

İnşallah hevinimmm
Anneciğin de sağlığına kavuşur, çok mutlu bir aile olursunuz balımm =)

Insallah bitanem, Allah tüm hastalarımıza acil sifalar versin :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım
senin de dediğin gibi geç olsun güç olmasın
bu arada annene de geçmiş olsun
bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

sagol sarissam Allah razı olsun bitanecim :Saruboceq:

ben kactım kızlar, annecim puding istiyor yapimde yesin :asigim:
sonrada tv karsısına gecerim gece disko kralı baslıyor sabaha kadar ondayız artık :hooray:

öpüldünüzz Şeniz

ben geldim kızlar
gizemcim kesin mi uzadığı şafağn
eğer öyleyse bile çok değil buna şükret canım yaa
düşünsene çok uzun bir ceza aldığını

ben geldim kızlar
gizemcim kesin mi uzadığı şafağn
eğer öyleyse bile çok değil buna şükret canım yaa
düşünsene çok uzun bir ceza aldığını

kesin cnm saolasın
keşke kalsam konuşsak ama cıkmam gerek öpüyorum

kızgınrım sana eseğim ama seviyorum
safak 16turkbayragi
mervemin memlekete slmlarrr tekrar :çok üzgünüm:

kurban bayramı için otel bakmam lazım
tatilemi gitsek yoksa burayamı gelse
buraya gelse ailesinden kurtaramıcaz
öffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…