bi haftadır hastaydım ablam, tam gecmedi daha ondan, bide calıstım raporda almadım zaten eksiktik personel acısından, yorgun düstüm galiba :a015:
Size bikac havadis anlatayım,
dün annem kayınvalidemle konustu, nolcak napıyoruz diye, oda dediki yaza dogru dügünü yapıyoruz Allah nasip ederse :sm_cool:
ben takvimimi 26.06.2010'a ayarlamıstım, 26.02'de nikahımız olmustu ya, icimden öyle geldi insallah olur :Saruboceq:
askım cok sıkılıyormus, tutturmus oraya gitcem dayanamıyorum diyormus, annesigile restini cekmis konusmuyormus onlarla k.validemde bana diyorki az moral ver ona bilmem söyle bilmem böyle, ee moral veriyorum vermesinede nereye kadar, 8 ay olcak nerdeyse görmeyeli birbirimizi illaki yeter artık dicek bi gün, bakalım neler olcak. Bi bakmıssınız almıs bohcasını bana kacmıs bitanem :roflol:
bu arada, bugün 17.10. hersey yolunda gitseydi su an beyaz gelinligimle askımla salonda göbecikler atıyorduk, bugün dügünümüz olacaktı :gitme: :sinifsinif:
oyyy geçmiş olsun balım
ayyyyyy hevinim inanmıyorum kuzum yaaaaa
bugün mü olacaktı düğün...kıyamam ben sana kuzumm
olsun geç olsun güç olmasın diyeyim de, herşey güzel olsun, huzurlu olsun bitanem benimm! :teselli:
o zaman aramızda düğün şafağı kesinleşen sensin heeyyyoooooooo hihoyyyt
ahhh canımın içi yaaaa
seni bana benzetiyorum :teselli:
yemek molası vermiştim geri geldim
geçmişi okudum
hevinim gözün aydın canım
hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan düğününüzü yaparsınız inşallah
ama ben hikayeni bilmiyorum
ne oldu ki ertelenmek zorunda kaldı düğün
İnşallah hevinimmm
Anneciğin de sağlığına kavuşur, çok mutlu bir aile olursunuz balımm =)
ben geldim kızlar
gizemcim kesin mi uzadığı şafağn
eğer öyleyse bile çok değil buna şükret canım yaa
düşünsene çok uzun bir ceza aldığını
Şafak 298-25=273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?