maşallahdarısı başımızaa opuyorumnanaktan
günaydın ablacığım nasılsınkuzucuklarrr,özlem küpleri günaydınnn
günaydın özgeciğimgünaydınlarrr şafak 86 kızlaaaar :)
Ama dün ağladım hem de telefonda o da duyduinşallah üzmemişimdir onu... Dayanamadım naapiim... Ben bütün gün duymayınca sesini çok duygusal oluyorum..
Canım gittim evet :) Hava beni çok korkuttu sabah kötüymüş adadan çıkmıyoruz deniz dalgalı demişler, sonra kötü hava koşulları yön değiştirmiş (ki bunu gittiğim uçağın kaptanı iniş esnasında söyledi) ondan dolayı çıkabilmişler... Saat 11 de buluştuk 4 te ayrıldık...dirim Alıntı:
günaydın özgeciğim
bende heran eşimin sesini duymak istiyorum
bunalıyorum bazen ya
inşallah bugünlerde geçecek
geçen hafta erkek arkadaşının yanına gidecektin sanırım
gidebildin mi?
hava nasıldı?
aroşş nasıl çözdün sorununu kuzumm
Canım gittim evet :) Hava beni çok korkuttu sabah kötüymüş adadan çıkmıyoruz deniz dalgalı demişler, sonra kötü hava koşulları yön değiştirmiş (ki bunu gittiğim uçağın kaptanı iniş esnasında söyledi) ondan dolayı çıkabilmişler... Saat 11 de buluştuk 4 te ayrıldık...
Ama ayrılık çoook zordu, hem o çok ağladı hem ben... Çok sulu göz olduk ikimizde...
ınşallah bitecek bu günler diye gün sayıyoruz işte.. Sen nasılsın? mehtap 1 dediğine göre izne mi gelicek yoksa sen mi gideceksin?
günaydın ablacığım nasılsın
şafak 86 :asigim:
mehtap 1 diyelim alkisalkisalkis
özlemin bitmesine son 8 gün
kalbim küt küt atıyo
delikafadulden
Çözdüğümü sanmışım ablacım.. Ayrıldık biz.. Bitti artık
Aroş ne oldu ya:gitme:
tek sebep o bahsettiğin konular mı yani
bu kadar kolay değildir canım yaa
neden böyle olduk fire veriyoruz bu aralar:sinifsinif:
Ayşe ablam olaya el atıver :gitme:
Benim sabrım kalmadı canım artık.. Dayanamıyorum daha fazla.. Bitmesi ikimiz için de hayırlı..
kısssllaaarrrr serdarımmm çarşmba günü izne gelioo çok mutluyummm:lepi:
yani mehtap 5 aslında kurban bayramında gelicekti ama vazgeçtikkk izinide kopardı komutandan geliooohihoyyytdelikafadulden:sm_cool::teytey:
4.5 aydır görmedim yüzünü yavrumunnnn:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?