ayşecim oyalandım resmen yaaa
esraaaa inanılır gibi değil kuzum:)
:lepi: heyyy süperrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
oyy kurban olurum sanaaaa kaydirigubbakcemile5
evet ablam delikafadulden
evet süper sarissam :lepi:
kızlar acun verdi 500 bini sonunda izlediniz mi
onlarda çıldirii benim gibi :roflol:
bu gün bu saatte aşkımın kollarında olmak vaken şuanda wep camdan konuşuyoruzzz:gitme::sinifsinif:
Ahh ahhh cok zor bu hasretlik..Görupte dokunamamak kokusunu nefesini hissedememek...Allah hepimize sabir versin:teselli:
izlemedim ama bana çok inandırıcı gelmiyor yaa
ne bileyim rol yapıyorlar sanki
anlaşmalı olabilir diye düşünüyorum
danışıklı dövüş sanki
ya da ondan bundan şüphelenmekten toplumca paranoyak olduk
çiçahhhlar:)
5018 sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu nun değişmiş kısımlarına bakmak için geldim net e ve gidiyorum
çıldırtacak beni allama
Ben Almanyadayim askosum Türkiyede..Agustosta görustuk..Onu cok Özluyorum..msnde gorusuyoruz ama yanindaki gibi olmuyo..mafoldumben:gitme::Saruboceq::1no2:senağlama:a015::çok üzgünüm:
raziyeerkan bende ayni durumdayim seni cok ii anliorumm bende gecen hafta gördüm ama isvicrede kaliorum ahh cok zor cokkkkk onun kokusunuuuu herseyisini cok özledimmm offfff istanbulda yasaak istiom yaaa:sinifsinif:
bende çok özledim bitanemi yaaa:sinifsinif: 15 gün önce 1 2 saat gördüm şimdi kim bilir ne zaman görcem. aramızda 4 saat war... aralıktada askere gidio of ooofffff...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
DAYANAMIYORUM BU HASRETLıĞE YAAA....
evett...
bugün pek iç açıcı başlamadı
geçen haftanın siniri vardı ve bu hafta içinde yalnızca 1 kere aramasının...
kötü başladıı AMA
şu 2 buçuk yıldır ilk defa telefonda(ki hiç karşısında da ağlamamıştım) kendimi kaybederek bi anda sinir boşalması olup hıçkırarak ağlamamla aklı tamamen başına geldi laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
şuanlık kurtulduk askerlik psikolojisinden sositososito
aşkımın sözü:''460 gün bekledin yalnız 9 gün daha ...Biraz daha sabır istiyorum senden meleğim...Gelince herşey çok güzel olucak...''
Herşey çooooook güzelllll olucakkkkkkkk :asigim::asigim:
sadece bu mutsuzluğun son buluşuna bu özlemin hasretin artık iliklerimde son hadde de hissettiğim hasretin son buluşunaa 12 den SoooooNra 8 gün turkbayragi
:sm_cool::sm_cool:
gizoşum ağlamak kadınların en büyük silahı biliyorsun
bak sende de işe yaramış:lepi:
kız azalıyor gördün mü bak 10 dan 8 e düşüverdin hemen
sonra 5-4-3-2-1-0:lepi::lepi:
amin canım :1hug:
inş. biran önce kavuşursunuz!
kavuşuruz...
yok canımın içi ya ben bunu asla silah olarak kullanmak istemedim...
o o anda kapatıcaktı dolmuşa bindi sonra konuşuruz dedi ...
akşam mutlaka arıcam dedi veee benn iptalllllllllllllllllllllllllllllllll mafoldumbenmafoldumben
((tabi ben ağlayınca kapamadı :jeyyar:)))(((aama o an boşaldım hani kapamamaası için değildi kapatıcaktı ama beni öle bırakmadı :asigim:)))
gece konuşamam ablam geldi biyerek başladım ağlamaya bıraktım tlfnu yastığın altına bi an ağladığımı duymasın diye sonra aldım susmuş bi vaziyetteydi sanki ne söylüceğini sasırmış sonra yanımda yoksun dedim bu sefer baya hıçkırarak ağladım mafoldumbenmafoldumben
off çok kötü oldum o an gerçekten
birdeee tam durmaya çalışırken ''bize ağlamak yakışmaz lütfen ağlama ''dedi :sinifsinif::sinifsinif:
:gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben.....
sonra kendimi toparladım çünkü sesi çok kötüleşti...
önceki msjları geldi aklıma ''en fazla son günlerde sana ihtiyacım var böyle yapma'' demişti öğlen ki msjında...
Ama sonuç olarak askerlik psikolojisi şimdilik yok oldu :jeyyar::jeyyar:
:asigim::asigim:
yaa bide ben ilk defa ağladım o duydu...
o şaşırdı gerçekten ne diceğii bilemedi bi o lafa yaırm bıakıp diğerine çok şaşkınca konuştu a.s
Son günler artık bitsindee aşkım geldiğinden 7 gün sonra sınavlar başlıyo nasıl adalet bu Çok üzgünüm çoook
:çok üzgünüm:
Emaannnn neysee bitaneeme istediğimde ulaşabilcem :dance::dance:
ayy şakaa GİBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BİTİİYO MU ŞİMDİ BU ASKERLİKKKKKKKKKKKKK?????
460 gün ne zaman geçtii YAAAAAAAAAAA delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
vallaha billaha şakaa gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::dance::hooray:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?